Şimdi Ara

En hızlı mobil net hangi operatörde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bimcell gardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geniş kapsamlı bir soru olmuş. Çift taşıyıcıyı destekleyen bir cihazınız varsa (iPhone 5, Lumia 920, 3. ve 4. nesil iPad, iPad mini vs) açık ara Turkcell. Ben 20 mbit'i bile gördüm. EDGE' düşme çok nadir oluyor diğer cihazlara göre. Normal cihazlar için 3 operatör de hemen hemen aynıdır bence hız konusunda. Kapsama konusunda baz istasyonu sayısına bakarak Turkcell derim yine.

Orijinalden alıntı: Inverness

hızı falan önemli değil aşağı yukarı hepsi aynı. uygun paket ara bence

+1

• Kimse en hızlısı şudur diyemez mesela bizim evde turkcell 3g 2 megabit zor görürken avea 5-6 megabite çıkıyor...Abime gittiğimde 1 megabitle aveada sürünürken onlarda turkcell vınn ile abartmıyorum 11 megabite kadar çıkabiliyorlar..

Tamamen bölgeden bölgeye değişiyor elbet ailende vodafone, turkcell ve aveadan olanlar vardır hepsine yüklet 100 mb test et evde hangisi daha stabil ise onu kullanırsın..

Ben yeğenimin gsmobile tarifesini kullanıyorum ama bu ay sonu kontratı bitiyor ve avea 5 gb 19 tl tarifesine geçeceğim kota bitince duruyor ayrıca ek 5 gb kota sadece 15 TL...

Bence şu an bundan uygun tarife yok piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livedinho -- 14 Aralık 2012; 5:42:04 >
    Vodafonun 14 tl olan sınırsız cepnetini
    +
    Turkcellin 19 tl ye sınırsız paketini tavsiye ederdik,
    İkisini de kaldırdılar,
    Bunlardan başka,arkadaşın dediği gibi,Avea nın paketleri daha uygun görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence onyargili davranilmadina ragmen en hizli operator avea. Dun cihangirde arkadadimla turkcell ve avea hiz testi yaltik. Sonuc inanilir gibi degildi. 5 farkli lokasyinun hepsinde avea turkcellin irtalama iki kati idi. Hatta ilk denemede turkcell 1.5 mbps avea 5 mbps cikti. Ikincide turkcell 2 mbps avea 4 mbps cikti. Ikimizde de galaxy s3 vardi bu arada. Ben s3'te avea hattimla ucuorum. Cok memnunum. Tabi bu sonuvlar lokasyina gore degisiklik gosterir. Benim izlenimim avea bence turkcellden cok daha ii.

Turkcell gündüzleri 1-1.5 Mbitlerde geceleri ise 6 Mbitlere kadar yolu var. Tabiki artık benim için önemli olan hız değil kotanın ne kadar süre dayanacağı söz konusu olduğu için internete girebilecek kadar hız olsun yeter. Şu anda Turkcell ile 96 kbps den yazıyorum ve memlunum.

Orijinalden alıntı: alican09turk

Çok geniş kapsamlı bir soru olmuş. Çift taşıyıcıyı destekleyen bir cihazınız varsa (iPhone 5, Lumia 920, 3. ve 4. nesil iPad, iPad mini vs) açık ara Turkcell. Ben 20 mbit'i bile gördüm. EDGE' düşme çok nadir oluyor diğer cihazlara göre. Normal cihazlar için 3 operatör de hemen hemen aynıdır bence hız konusunda. Kapsama konusunda baz istasyonu sayısına bakarak Turkcell derim yine.

çift taşıyıcı teknolojisi ne oluyor acaba

Orijinalden alıntı: trtunski

Bence onyargili davranilmadina ragmen en hizli operator avea. Dun cihangirde arkadadimla turkcell ve avea hiz testi yaltik. Sonuc inanilir gibi degildi. 5 farkli lokasyinun hepsinde avea turkcellin irtalama iki kati idi. Hatta ilk denemede turkcell 1.5 mbps avea 5 mbps cikti. Ikincide turkcell 2 mbps avea 4 mbps cikti. Ikimizde de galaxy s3 vardi bu arada. Ben s3'te avea hattimla ucuorum. Cok memnunum. Tabi bu sonuvlar lokasyina gore degisiklik gosterir. Benim izlenimim avea bence turkcellden cok daha ii.

cihangir üst seviye gelir grubu olduğu için birazda özenti çok olduğu için o bölge %99 turkcell kullanıyordur aynı baz istasyonunda pinekliyodur gariplerim ne bilsinler :) avea istasyonu orda boşta seyrediyodur bence ...

• Valla benim umrumda diil arkadadim daha sayfa acamio ben google olaydan iko saniyede 3 4 mblik uygulama indiriorum :)) yazilim gincellemesi yapiodu turkcelliyle yarim kaldi o gun :) bu arada avea ile 8 mbps gordum bugun :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Çok geniş kapsamlı bir soru olmuş. Çift taşıyıcıyı destekleyen bir cihazınız varsa (iPhone 5, Lumia 920, 3. ve 4. nesil iPad, iPad mini vs) açık ara Turkcell. Ben 20 mbit'i bile gördüm. EDGE' düşme çok nadir oluyor diğer cihazlara göre. Normal cihazlar için 3 operatör de hemen hemen aynıdır bence hız konusunda. Kapsama konusunda baz istasyonu sayısına bakarak Turkcell derim yine.

çift taşıyıcı teknolojisi ne oluyor acaba

Normalde tek taşıyıcı ile hizmet veriliyor. Çift taşıyıcı olduğunda hız da ikiye katlanıyor. Hatta daha fazla. iPhone 5 ile 10 mbit'in altına düşmedi mesela.

• Turkcell, Avea'yı çok rahat ikiye katlar :)

• Gecenhafta Bolu Mudurnu'da cifflikte (harbi dag basi) Vodafone'la baglandigim hiz 6.50mbit makara yaptim tikir tikir sayfalar aciliyor havale yaptim cocugun aidatini odedim firma sahibi Turkcell Vinn'la birak hizi baglanamadi bazen Edge oda gelirse Avea'nin durumunu soylemek istemiyorum simdi ayip olur sinyal hic yok firma sahibi Istanbula donunce Turkcell 'den Vodafone'a tasidi baslarim boyle ise eskiden bizim hat cekerdi simdi Vodafone'lular hava basiyor bize .
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.