Şimdi Ara

En heyecanlandığınız an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatta herkesin heyecandan elleri bile titrediği olur Benim arkadaşlarla kaçıp cumaya gittik müdür müdür yardımcıları hademe felan camiye namaz kılmaya gelirse üstelik müdürün yanında namaz kılarsam

• Okuldan kaçıp camiye gidenide ilk defa görüyorum
  • camiden kaçıp okula gideni görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizde yüzerken fazla açılmışım birden ayağıma kramp girdi tek bacakla 500 m yüzmüşümdür bir şey çekiyordu beni sanki derinlere zor kurtuldum he bide ilk seferde heyecan çok olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabuss94

Hayatta herkesin heyecandan elleri bile titrediği olur Benim arkadaşlarla kaçıp cumaya gittik müdür müdür yardımcıları hademe felan camiye namaz kılmaya gelirse üstelik müdürün yanında namaz kılarsam

Bir arkadaşımla cuma namazındayken hemen yanına bizim müdür oturmadı mı? Cuma boyu attığı teri görecektin
  • minibüsle okula giderken kızın biri şişşt bakarmısın dedi ben dondum adeta bububuyrun diye cevap verdim heyecandan olsa gerek şurdan bi öğrenci uzatırmısın dedi sanki kalbim duracaktı düşünsenize otobüste onca insan var gelip beni seçti o gün özgüven patlaması yaşadım
  • Arkadanda gülüyor hepsi dizustü oturdum hatim inidiricektim nerdeyse Namaz boyunca döktüğüm terin haddi hesabı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuss94 -- 21 Mayıs 2013; 16:59:38 >
  • sünnet olmadan önce insan 5. sınıfta sünnet olursa böyle olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.