Şimdi Ara

en güzel lcd ekranlar hangi otobüslerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turizm şirketlerinin otobüslerinin hemen hemen hepsinde artık lcd ekran var, hemde bütün koltuklarda. ama hangi şirketinki en güzel içeriğe sahiptir arkadaşlar? izne giderken kent turizme binmiştim lcdlerinde yerli yabancı her türlü filme belgesele Türkçe yabancı bütün müziklere kadar çok güzel içerikler vardı memnun kalmıştım. ama izin dönüşünde süha turizmle gelmiştim lcd ekranlarının içeriği güzel değildi, istediğinizi izleyemiyordunuz. lcd tvlerinden memnun kalabileceğim bildiğiniz turizm acentesi varmı?

• Metro Turizm.
  • Anadolu Her koltukta ayrı televizyon her kanal çekiyor ayrıca yoluda izleyebilirsiniz
  • Anadolu sadece Tv iile bitmiyor acık büfe , gazete , türk kahvesi , saymakla bitmez..
  • metro hiç iyi değil ya:S yandaki adamda kanal d var bende yok. 10 tane kanal ya var ya yok. içinde takılı olan cd yi iziliorum mesla filmi.biyerde duruoz mola veriyoruz arabayı stop edio tv kapatırsa tekrar açtıgında film başa dönüyo:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetBoyJNR

metro hiç iyi değil ya:S yandaki adamda kanal d var bende yok. 10 tane kanal ya var ya yok. içinde takılı olan cd yi iziliorum mesla filmi.biyerde duruoz mola veriyoruz arabayı stop edio tv kapatırsa tekrar açtıgında film başa dönüyo:S

işte bu sorun da kent turizm de yoktu otobüs stop ttikten sonra tekrar çalışınca tv filmin kaldıgı yerınden devam edıyordu. ama işte kent in çıktığım güne lcd ekranlı otobüsü yok.
  • Alayına Anadolu İster Film İzle İster TV ister Önünü izle Ayrıca Açık büfe bile var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi TV daha iyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikarus
  • ulusoy nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

ulusoy nasıl arkadaşlar?

kötü kamil koç en güzeli
  • Metro'yu hiçbirzaman tercih etme arkadaşım Çanakkale Truva Seyahat veya Anadolu Seyahat güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

ikarus

hoparör var bayan durakları sayıklıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.