Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitabın adı Büyücünün Yeğeni. Bu arada arkadaşlar inanılmaz detaylı bilgiye sahip değilim amma velakin yenilmez karakter yoktur bunun nedeni çizgi romanı yazan adamların mutlaka zayıf nokta eklemiş olmasıdır. Eğer eklemeselerdi ying-yang sistemindeki denge olmaz ve okunacak heyecanlı bir seri olmazdı. Yani siz her önüne çıkan karakteri yenen bir karakteri olan bir çizgi romanı okurken sıkılırsınız diye düşünüyorum. Asıl anlatmak istediğim olay bu. Flash'ı yenebilecek karakterde çizgi roman veya süperkahraman değildir. Bir anime karakteridir. Adı da FMA'da GERÇEK(Tanrı) olarak şekillenmiştir. Biraz süper kahraman araştırayım Flash ile ilgili elbet onu da yenecek bi' ilaç buluruz :D

Bir anime karakteri daha var Flash'ı yenebilecek. Adını hatırlamıyorum Darker Than Black olması lazım ama eminim. Zamanı durdurabiliyor. Zaman durunca Flash'ın da ne hızı kalır ne bi şeyi. Ee geriye kalan gidip boğazını kesmek

@xxxasd123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 8 Şubat 2015; 17:34:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasd123

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasd123

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Karakterlerin gosterdigi feat ler disinda kalan varsayimlarin bir onemi yok. Karakter ne yaptiysa o dur. Fazlasi icin varsayim yapmak mantikli olmaz. Kim bu hancock, kisaca bir ozet gecsene ozelliklerini, yaptigi en buyuk basarilarini?

süpermanin başka bir versiyonu sadece gözünden ışık çıkartmıyor başka herşeyi yapabiliyor ve tek zayıflığı kendi türünden birisi yanında olduğunda oluyor kendi türünden biri yanında olunca güçlerini kaybediyor uzaklaştığı zaman güçlerini geri kazanıyor ek olarak hortum çıkartabiliyorlar

Wikisini alabilir miyim?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hancock_%28film%29 filmi hakkında var filminden zaten konuşuyorduk

http://www.comicvine.com/hancock/4005-65769/
    http://superheroes.wikia.com/wiki/John_Hancock

bu mu o kimsenin zarar veremedigi dediginiz kisi?

Avengers a falan katilsa Luke Cage in gorevini gorur de amma abarrtiniz

Siradan biri (comics alemi icinde). Cokta ahim sahim biri degil. Onu yenecek suruyle kisi var, hatta onu oldurebilirler bile.

Oncelikle bu adam 80 yil once tartaklanmis ve hafizasini kaybetmis degil mi? Evet. Yani zarar gorebiliyor. (kendi turunden vardi muhabbetine donerim sonra)

Kendi turu olmadan zarar gormuyor, ya da arkadasin deyimiyle "kimse zarar veremiyor" degil mi? Cok dogru. Cunku "insanlarin" hicbiri onun gucune yakin degil.

Misal Superman icinde durum boyledir. Kendisi insanlarin zarar veremeyecegi bir tanri gibidir. Ne kursun, ne roket, ne atom bombasi ona "zerre" zarar vermez. İnsanlar bir bicakla ona saldirsa manyak mi bu falan deriz, yanlis miyim? Fakat ayni bicagi alan Doomsday onu delik desik eder. Neden mi? Cunku kendisi bir nevi Superman dir. Gerek kas yogunlugu gerekse dayanikliligi ve hiziyla.

Doomsdayi de gecelim "kendi turundeki" kriptonlularda ayni seyi ona yapabilir. Cunku kendi dengidir. Sen baska bir insani nasil ki bicakla oldurebilirsen, kriptonlularda bu sekilde kriptonlulari oldurebilir. Superman in (ya da kriptonlularin) ise bir insani oldurebilecegini soylememe gerek yok sanirim

Yani hancock kendisinden guclu kisilerce "kendi turu olsun olmasin" oldurulebilir.

Edit: Yalniz bu adamin immortality kismini tam cozemedim izlemedigimden, deadpool gibi degildir sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Şubat 2015; 17:08:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamın ölümsüz olmasının nedeni dışarıdan derisine veya vücuduna baskı yapılamaması. Yani vücudunun tüm kısmı Lord of the Rings deki yüzükle kaplı gibi düşün. Yani LOTR yüzüğünü de hiçbir karakterin yokedemeyeceğini biliyoruz. Bunun nedeni hikayede verilmiş olması. Sadece Hüküm Dağında yokedilebilir. Thor'un da Kratos'una kimse yok edemez kısaca yüzüğü. Hancock da aynı şekilde adam hafızasını kaybediyor(hasar almasının nedenini izlemen gerekiyor.) kafası kırıldığı için. Fakat sonra iğne yapılmaya çalışıyor fakat iğne dışarıda kırılıyor. Ayrıca tek yanı kendi türünden bir kişi ve bu türden de sadece 2 kişi var. Onlar istemediği takdirde hiç bir karakterin gücü de onları yan yana getirmeye yetmez. Ha neden Hancock herkesi yenemez çünkü gücü dediğiniz gibi sonsuz olmayabilir. Ama aynı zamanda kimse tarafından yenilemez bir karakterdir de kendisi. Hafızanı kaybetmiş olma nedenini ve ona hangi koşullarda zarar verildiğini anlayacaksınız.

Edit: Bu arada yanlış bilgi vermişiz .Kendi türünden olanlara karşı değil zayıflığı. Sadece çift yaratıldığı dişisine karşı. Yani iki çift hancock var diyelim. Biri A biri B olsun. A Hancock erkeği ve B Hancock erkeği etkileşimde bulunduklarında güçlerinde herhangi bir azalma olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 8 Şubat 2015; 17:19:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostInTheShell

Bu adamın ölümsüz olmasının nedeni dışarıdan derisine veya vücuduna baskı yapılamaması. Yani vücudunun tüm kısmı Lord of the Rings deki yüzükle kaplı gibi düşün. Yani LOTR yüzüğünü de hiçbir karakterin yokedemeyeceğini biliyoruz. Bunun nedeni hikayede verilmiş olması. Sadece Hüküm Dağında yokedilebilir. Thor'un da Kratos'una kimse yok edemez kısaca yüzüğü. Hancock da aynı şekilde adam hafızasını kaybediyor(hasar almasının nedenini izlemen gerekiyor.) kafası kırıldığı için. Fakat sonra iğne yapılmaya çalışıyor fakat iğne dışarıda kırılıyor. Ayrıca tek yanı kendi türünden bir kişi ve bu türden de sadece 2 kişi var. Onlar istemediği takdirde hiç bir karakterin gücü de onları yan yana getirmeye yetmez. Ha neden Hancock herkesi yenemez çünkü gücü dediğiniz gibi sonsuz olmayabilir. Ama aynı zamanda kimse tarafından yenilemez bir karakterdir de kendisi. Hafızanı kaybetmiş olma nedenini ve ona hangi koşullarda zarar verildiğini anlayacaksınız.

Edit: Bu arada yanlış bilgi vermişiz .Kendi türünden olanlara karşı değil zayıflığı. Sadece çift yaratıldığı dişisine karşı. Yani iki çift hancock var diyelim. Biri A biri B olsun. A Hancock erkeği ve B Hancock erkeği etkileşimde bulunduklarında güçlerinde herhangi bir azalma olmuyor.

İgne batirinca kirilmama olayi (hatta bunlarin cok daha fazlasi) Superman de de oluyor, kimse onu yok edemez mi demek oluyor bu?

İnsanlarin gucu ile thor gibilerin gucunu bir tutup zarar alamaz seklinde bakamazsiniz bu olaya. Eline bicak alan superman delik desik eder onu. Bir onceki mesajimi tekrar okuyun

Editiniz yine de bir seyi degistirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Şubat 2015; 17:26:52 >

• Bakın kabul etmek istemiyorsunuz. Bu karakteri kurgulayan adam demiş mi bu adama dişisinden başka kimse zarar veremez. Orda olay biter hacı. Aynı şey yüzük için de geçerli. İnsan gücüyle alakası yok yüzüğün bir özelliği bu. Sadece Hüküm Dağında yokedilir diye adam yazmış mı? Yazmış. Burda yok eline bıçak alan süpermen delik deşik ederlik bir durum yok. Eğer çizgiromana ya da filme göre konuşacaksanız konuşun. Yazar o evrenin tanrısıdır ve eğer dediyse bu Hancock'u yenmenin tek yolu dişisiyle bir araya getirmek. Karakterin Allah'ı gelse bu adamı öldüremez. Ne zaman yazar gelir bakın şu A gezegeninden B maddesini yiyin. O zaman Hancock'u öldürebilirsiniz. Eyvallah derim çünkü YARATICI bir zayıf nokta göstermiştir. Ama böyle kabul etmeyerek bi yere varamazsın. Ve evet efendim kimse yok edemez demek oluyor. Tanrı(yazar) demiş kimse öldüremez diye.

Kabul ediyorum Hancock herkesi öldürebilecek güçte değil. Ama aynı zamanda dişisi hariç kimsenin de öldüremeyeceği biri...

• quote:

Bakın kabul etmek istemiyorsunuz. Bu karakteri kurgulayan adam demiş mi bu adama dişisinden başka kimse zarar veremez. Orda olay biter hacı. Aynı şey yüzük için de geçerli. İnsan gücüyle alakası yok yüzüğün bir özelliği bu. Sadece Hüküm Dağında yokedilir diye adam yazmış mı? Yazmış. Burda yok eline bıçak alan süpermen delik deşik ederlik bir durum yok. Eğer çizgiromana ya da filme göre konuşacaksanız konuşun. Yazar o evrenin tanrısıdır ve eğer dediyse bu Hancock'u yenmenin tek yolu dişisiyle bir araya getirmek. Karakterin Allah'ı gelse bu adamı öldüremez. Ne zaman yazar gelir bakın şu A gezegeninden B maddesini yiyin. O zaman Hancock'u öldürebilirsiniz. Eyvallah derim çünkü YARATICI bir zayıf nokta göstermiştir. Ama böyle kabul etmeyerek bi yere varamazsın. Ve evet efendim kimse yok edemez demek oluyor. Tanrı(yazar) demiş kimse öldüremez diye.

Kabul ediyorum Hancock herkesi öldürebilecek güçte değil. Ama aynı zamanda dişisi hariç kimsenin de öldüremeyeceği biri...

Bunda kabul etmeyecek bir durum yok. Her karakterin seviyesi vardir, ust seviyedekiler alt seviyedileri yener "BU KADAR BASİT". Yazar sadece kendi kurgusunun icinde oyle bir sey demistir, farkli evrenler onu BAGLAMAZ.
    Ki bahsettiginiz kurgu insanlarin ona zarar verememesi. Eger en gucluyu bulmak istiyorsaniz insanlarin zarar vermedigi bir kisiye kimse zarar veremiyor gozuyle bakamazsiniz.

İnsan diyoruz ya hu İNSAN. Evrenden evrene farklilik gostermiyor. Bu isler en bastada dedigim gibi feat lerle yapiliyor, yazar istedigi edebiyati yapsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Şubat 2015; 17:38:28 >

• Yazar insanlar zarar veremiyor demiyor ki. Hiçbir şey zarar veremiyor diyor. Bakın hiçbir şey inanılmaz derecede geniş bir kavram ve her şeyin tersi anlamına gelir. Yani bahsedilen tüm varlıklar için de geçerlidir bu. Hancock'u izlemeden yorum yaptığın için anlayamıyorsun dediklerimi. İzlemeden konuşmazsan bir daha sevinirim.
  • Demek istedigim galactusun full power oldugu bir çr varmı canon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yazar insanlar zarar veremiyor demiyor ki. Hiçbir şey zarar veremiyor diyor. Bakın hiçbir şey inanılmaz derecede geniş bir kavram ve her şeyin tersi anlamına gelir. Yani bahsedilen tüm varlıklar için de geçerlidir bu. Hancock'u izlemeden yorum yaptığın için anlayamıyorsun dediklerimi. İzlemeden konuşmazsan bir daha sevinirim.

Ya hu arkadasim, izleyecek bir sey yok burada anlamak icin, bunun gibi bir suru sey konustuk burada ama anlatamiyorum ki sana. Sen de cizgi roman okumadan falan konusma desem hosuna mi gidecek anlamiyorum.

Hic kimse denilen kim? Kac insan disi varlik var o kurguda? Kac tane evreni silecek adamla savasip olmeden kurtulmus? Sana en bastan beri diyorum ki FEAT lerden yola cikilir. Yazarin kurguladigi sey insanlarla dolu bir evrende onlara nispeten daha guclu bir varlik olusturmak. Hic kimse lafi o evren gercekliginde yasayan kisilerce, hancock tan daha guclu olabilen varliklarin (dengi olabilir) olmamasidir. (daha guclu derken 10 tonla ondan guclu olma degil. En basit ornek olarak galaxy i yok edecek diyeyim, daha rahat anlasilir).

Yazarin kurdugu cumleyle kasdettigi budur. Hem farkli evrenleri nasil hesaba katiyorsunuz? Nereden cikariyorsunuz bunu? Hem yazarin kurdugu edebiyati onemseyiyorsunuz hem de farkli evrenlerde bu kabul edilmis bir seymis gibi kabul ediyorsunuz

Zarar gormez veya tamamen olumsuz olmasi icin deadpool gibi falan olmasi lazim. Ki onu bile yok edecek adamlar mevcutken bu kim oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekroo

Demek istedigim galactusun full power oldugu bir çr varmı canon

Negative Zone, evreni yok ettiği sahneler, Annihilus, Ultimate Nullifier, Infinity serileri. Arkadaşım, bir şeyi karalayacaksınız diye her şeyi öne sürüyosunuz da, Stan Lee bile Galactus dediyse olay bitti kardeşim. Adam gidip Superman alir diyor ya işte onların çizgi roman bilgisi her şeyi gösterir, adam tanri tanri. Tanri bir adami nasil sen süperkahramanla karşılaştırıyosun şaşırıyorum.
  • quote:

Kitabın adı Büyücünün Yeğeni. Bu arada arkadaşlar inanılmaz detaylı bilgiye sahip değilim amma velakin yenilmez karakter yoktur bunun nedeni çizgi romanı yazan adamların mutlaka zayıf nokta eklemiş olmasıdır. Eğer eklemeselerdi ying-yang sistemindeki denge olmaz ve okunacak heyecanlı bir seri olmazdı. Yani siz her önüne çıkan karakteri yenen bir karakteri olan bir çizgi romanı okurken sıkılırsınız diye düşünüyorum. Asıl anlatmak istediğim olay bu. Flash'ı yenebilecek karakterde çizgi roman veya süperkahraman değildir. Bir anime karakteridir. Adı da FMA'da GERÇEK(Tanrı) olarak şekillenmiştir. Biraz süper kahraman araştırayım Flash ile ilgili elbet onu da yenecek bi' ilaç buluruz :D

Bir anime karakteri daha var Flash'ı yenebilecek. Adını hatırlamıyorum Darker Than Black olması lazım ama eminim. Zamanı durdurabiliyor. Zaman durunca Flash'ın da ne hızı kalır ne bi şeyi. Ee geriye kalan gidip boğazını kesmek

@xxxasd123

bro öyle diyonda senin deiğin kişi zamanı durdurabiliyor tamam eyvallah flash tüm hız bariyerlerini aşabiliyor ses,ışık,zaman senin dediğin kahraman zaman nı durduruyor flash zaman bariyerini aştığı gibi boyutsal bariyeride aşıyor zamanı durdurmaktan çok çok daha hızlı buda zamanda yolculuk yapmasına izin veriyor boyutsalıda geçtim adam speed forca giriyor o adam zamanı durdurunca her türlü flash senin dediğin heroyu indirir

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Ben bir şeyi karalamıyorum sadece soru sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekroo -- 8 Şubat 2015; 19:22:48 >
  • Bu konuyu inceleyerek bilmedigim cogu süperkahraman hakkinda bilgilere ulastim. Cogunluk Superman, Flash ve Galactus demis. Az önce Watchmani izledim ve Dr. Manhattan bunlardan daha güclü gibi geldi. Gecmis ve gelecegi görme, düsünceleri okuma, ve yaralanmama gibi özellikleri var. Yani kimse hicbir sekilde zarar veremez. Bu konularda bilgili degilim pek sizce Dr. Manhattani yenebilecek biri var midir?

• quote:

Kitabın adı Büyücünün Yeğeni. Bu arada arkadaşlar inanılmaz detaylı bilgiye sahip değilim amma velakin yenilmez karakter yoktur bunun nedeni çizgi romanı yazan adamların mutlaka zayıf nokta eklemiş olmasıdır. Eğer eklemeselerdi ying-yang sistemindeki denge olmaz ve okunacak heyecanlı bir seri olmazdı. Yani siz her önüne çıkan karakteri yenen bir karakteri olan bir çizgi romanı okurken sıkılırsınız diye düşünüyorum. Asıl anlatmak istediğim olay bu. Flash'ı yenebilecek karakterde çizgi roman veya süperkahraman değildir. Bir anime karakteridir. Adı da FMA'da GERÇEK(Tanrı) olarak şekillenmiştir. Biraz süper kahraman araştırayım Flash ile ilgili elbet onu da yenecek bi' ilaç buluruz :D

@xxxasd123

FMA'daki Gerçek tanrı olduğu için böyle vs'lere katılmaması gerekir. Ayrıca Darker Than Black'teki Amber Zamanı durdurabiliyor ama flashın hızı daha fazla zaman dursa bile Amberin gücüyle, Flash hareket edebilir Dc'deki bariyerlerle alakalı hareket etmesi. ayrıca Amberin ödediği bedel onun en büyük zayıflığı(Zamanı durdurdukça yaşça küçülme en sonunda yok olma) öyle büyük bir zayıflığı olan bir karakterle Flash karşılaştırılamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComicerPrime -- 8 Şubat 2015; 19:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Bu konuyu inceleyerek bilmedigim cogu süperkahraman hakkinda bilgilere ulastim. Cogunluk Superman, Flash ve Galactus demis. Az önce Watchmani izledim ve Dr. Manhattan bunlardan daha güclü gibi geldi. Gecmis ve gelecegi görme, düsünceleri okuma, ve yaralanmama gibi özellikleri var. Yani kimse hicbir sekilde zarar veremez. Bu konularda bilgili degilim pek sizce Dr. Manhattani yenebilecek biri var midir?

Daha önce konuşulmuştu bu konu, The Uni-Power Silver Surfer zaten near-omnipotent oluyor. Ayrica Galactus'la bu tür karakterleri karşılaştıramazsınız, biri evreni yaratir siler diğeri sadece omnisciencedir.

• Immortality yaşlanmama anlamında filmden gördüğüm kadarıyla

•  En Güçlü Süperkahraman Hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Bu konuyu inceleyerek bilmedigim cogu süperkahraman hakkinda bilgilere ulastim. Cogunluk Superman, Flash ve Galactus demis. Az önce Watchmani izledim ve Dr. Manhattan bunlardan daha güclü gibi geldi. Gecmis ve gelecegi görme, düsünceleri okuma, ve yaralanmama gibi özellikleri var. Yani kimse hicbir sekilde zarar veremez. Bu konularda bilgili degilim pek sizce Dr. Manhattani yenebilecek biri var midir?

zamanda yolculuk edebilen herhangi bir süper kahraman manhattanı yenebilir bire bir vs de yok edilemeyen birini yok etmek imkansız gibi birşey ancak onun oluşmasını engelleyipte oluşumundan önce yok edersen öyle bir varlık olmayacağından yenilmiş olabilir
  • Uni-power'ın pek bir esprisi yok
    Bir feat gösterin de dandik unipower'ı bir seviyeye koyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 8 Şubat 2015; 19:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekroo

Demek istedigim galactusun full power oldugu bir çr varmı canon

Earth 616 da yok.

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.