Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Warrior madness Thor olursa nolur thanosla eski donemlerde berabere kalmışlardı galiba
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

• Hocam Gene Bu sayfadaydı okuduğum Galactus Thanos İg Vs sinde Thanos Güç bakımından Glactusu yenebilir Fakat Galactsun Evreni Yok Edip gene Thanosu alt edebileceğini Yazmıştınız bu sayfada Şimdi varmı böyle bişey Galactus Gerçekdende Multiverse mi idi ne idi o olabilecek karakter Evreni yok edipde Genede Alamazmı Thanosu yoksa bu bir var sayımmı 2side tam kapasitede olsa Sonuç ne olur Evren yok olma Pahasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasd123

thanosu ig nin karşısında galaktusda duramıyorsa tüm marvel toplansa hiç birşey çıkmaz da baya ilginç fragmanında thanosu ig ile görünce bi araştırayım dedimde yani nasıl yapacaklar çok merak ediyorum bir şekilde thanosu yenecekler belki eldivendeki taşları çıkarttırıp yernerler bilemiyorum ama her bir film hep iyi sonla biter hepimiz biliyoruz :)

Cizgi romanda da tum marvel toplaniyor, mutlaka okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 7 Şubat 2015; 23:57:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren-33

Hocam Gene Bu sayfadaydı okuduğum Galactus Thanos İg Vs sinde Thanos Güç bakımından Glactusu yenebilir Fakat Galactsun Evreni Yok Edip gene Thanosu alt edebileceğini Yazmıştınız bu sayfada Şimdi varmı böyle bişey Galactus Gerçekdende Multiverse mi idi ne idi o olabilecek karakter Evreni yok edipde Genede Alamazmı Thanosu yoksa bu bir var sayımmı 2side tam kapasitede olsa Sonuç ne olur Evren yok olma Pahasına.

Thanos İG nin gucunu asabilen cok az karakter var

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekroo

Warrior madness Thor olursa nolur thanosla eski donemlerde berabere kalmışlardı galiba
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Buradaki thor odin tarafından kutsanmış birkaç alet kullanıyordu,o yüzden burada alt edebildi thanos'u.
    Eric Masterson'un em büyük başarısı thanos ig ye acı cektirmesi paylaştığın gibi.

Ama yine de thanos-thor mücadelesi aynı darkseid-superman mucadelesine benziyor.Büyük zararlar veriyorlar ama boss'lar gücünü sakınıyor.

• Hancock diyorum hacı. Adamın sınırsız gücü var diğer karakterler denk bile değil aşırı şişirme bir karakter çünkü. Ha karakter yaratmak da zor değil hani, bi çizgi roman bastır. Adamın var olan en güçlü adamlara karşı sonsuz savunması olsun, bu tekniklere sonsuz beceri olsun. Yani kısaca karşıdaki adama yenilmeme özelliği olsun pekala sizde en güçlü karakteri yaratabilirsiniz. Bunun örneği Hancockta vardı mesela. Ona yenebilecek bir anti kahraman olmadığı için çok şişirme bir filmdi. Ama çok da hayran olunası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 8 Şubat 2015; 3:04:37 >
  • Takipteyim yakın sayılmam bu konulara maalesef ama öğrenmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostInTheShell

Hancock diyorum hacı. Adamın sınırsız gücü var diğer karakterler denk bile değil aşırı şişirme bir karakter çünkü. Ha karakter yaratmak da zor değil hani, bi çizgi roman bastır. Adamın var olan en güçlü adamlara karşı sonsuz savunması olsun, bu tekniklere sonsuz beceri olsun. Yani kısaca karşıdaki adama yenilmeme özelliği olsun pekala sizde en güçlü karakteri yaratabilirsiniz. Bunun örneği Hancockta vardı mesela. Ona yenebilecek bir anti kahraman olmadığı için çok şişirme bir filmdi. Ama çok da hayran olunası...

kendi türünden birisine karşı zayıf olan bir karakterin en iyisi olduğunu pek düşünmüyorum onun yanında dünyayı bile tek parmak şıklatmasında yok edebilecek güçtü kahramanlar varken hancock güçsüz geliyor

• O vs Bu olayında tartışma olduğu için Hancock dedim. Kendi türünden olmayan hiç kimsenin Hancock'a zarar dahi verme ihtimali yok çünkü. Goku mesela bir vuruşla gezegeni yokedebiliyor. Fakat Hancock'ta bırakılmış boşluklar var. Gücünün sınırı belli değil. Yani evrenin tutulcak bi yeri olsa onu bile tutup fırlatır desem yalan söylemiş olmam zira senin diyebileceğin bi şey yok ee madem bunu niye kaldıramadı diye. Güç açısından bakacak olursak en güçlü karakter The Doctor'dur. Zira TARDIS 11 boyutlu matrise sahip bir "canlı". Edo Tensei mühürlemesi gibi kolayca zamana varlıkları kitleyebilir. Ayrıca olayların hangi evrende geçtiği de önemli. Kriptonit olmayan bir evrende en güçlüsü Supermandir. Eşi olmayan bir yerde en güçlü Hancock. Mesela Son Goku kendi evreninde ölse bile geri gelebiliyor ama başka bir evrende bu mümkün olmayabilir. Mesela aslında kendi evrenine göre en güçlü karakter Narnia'daki cadıdır. Korkunç kelimeyle kendi dışındaki tüm varlıkları yokeder. Tartışmasız bir mutlak güçtür ama kitapta da yazıldığı üzere bizim dünyamız üstünde etkisi yoktur gibi gibi bu örnekler çoğaltılabilir. Her karakterin asıl gücü evreninde belli olur.(Bazı istisnalar da olabilir tabii.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 8 Şubat 2015; 14:40:50 >

• GhostInTheShell kullanıcısına yanıt
    Karakterlerin gosterdigi feat ler disinda kalan varsayimlarin bir onemi yok. Karakter ne yaptiysa o dur. Fazlasi icin varsayim yapmak mantikli olmaz. Kim bu hancock, kisaca bir ozet gecsene ozelliklerini, yaptigi en buyuk basarilarini?

• Galactus fp nan conon mu conon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekroo

Galactus fp nan conon mu conon mu

FP = Full Power demek ne alaka?

• quote:

O vs Bu olayında tartışma olduğu için Hancock dedim. Kendi türünden olmayan hiç kimsenin Hancock'a zarar dahi verme ihtimali yok çünkü. Goku mesela bir vuruşla gezegeni yokedebiliyor. Fakat Hancock'ta bırakılmış boşluklar var. Gücünün sınırı belli değil. Yani evrenin tutulcak bi yeri olsa onu bile tutup fırlatır desem yalan söylemiş olmam zira senin diyebileceğin bi şey yok ee madem bunu niye kaldıramadı diye. Güç açısından bakacak olursak en güçlü karakter The Doctor'dur. Zira TARDIS 11 boyutlu matrise sahip bir "canlı". Edo Tensei mühürlemesi gibi kolayca zamana varlıkları kitleyebilir. Ayrıca olayların hangi evrende geçtiği de önemli. Kriptonit olmayan bir evrende en güçlüsü Supermandir. Eşi olmayan bir yerde en güçlü Hancock. Mesela Son Goku kendi evreninde ölse bile geri gelebiliyor ama başka bir evrende bu mümkün olmayabilir. Mesela aslında kendi evrenine göre en güçlü karakter Narnia'daki cadıdır. Korkunç kelimeyle kendi dışındaki tüm varlıkları yokeder. Tartışmasız bir mutlak güçtür ama kitapta da yazıldığı üzere bizim dünyamız üstünde etkisi yoktur gibi gibi bu örnekler çoğaltılabilir. Her karakterin asıl gücü evreninde belli olur.(Bazı istisnalar da olabilir tabii.)

bilindiği üzere hancockun kendi türünden birisiyle etkileşimde bir süre sonra güçleri gidiyor buda onun güçleri alınabilir demek herhangi kozmik bir gücü alan kahramanlar mutlaka vardır öyle olmasa bile hancock ta süpermende aynı güçlere sahip şuan tam ne yapabilecekleri belli olmasa bile filminde bizim kız hancocku baya bi eğip bükmüştü hancockun gücünün sınırını belirtmemişler diyorsun haklısın sonsuz güçte biri olduğunuda belirtmediler ama bir kişinin daha çok zayıf noktası olabilir zayıf noktası olmayan bir kahraman en güçlüsü olabnilir narniadaki cadı demişsin kendi evreninde en güçlüsü savaş alanında aslan cadıyı kendi evreninde öldürdü aslanın kendi yaşam alanında cadıyla savaşında daha ezici bir üstünlüklede yok edebilir zamanda yolucluk olayına gidersek tardisin boyutsal yerlere gidebildiğini söylemiştin boyutsalı geçebilecek tek kahramanda flashtır tardis daha kıpırdamadan flash tardisin oluşum aşamasına gidip tardisi yok edebilir böyle bir bakış açısında en güçlüsüde flash olduğunuda görebiliriz her süper kötü yada karşısında savaşacak birisi olduğu zaman onun oluşumundan öncesinde gidip onu durdurabilir yok edebilir bu her süper kahraman için geçerli tardis okadar güçlü olsaydı doktor zaman savaşına kadar gidebilirdi ama gidemedi okadar güçlü değil ayrıca süperman olayındada bence yanlış düşünüyorsun süperman in 2 ayıf noktası var 1.si kriptonit 2.side güneş süpermen gücünü güneşten alıyor güneşi yok eden yada güneşi kapatırsa herhangi bir süper kahraman güneşteki gücü içinde toplayamassa normal bir insandan farklı olmaz buda kriptonit etkisi gösterir herkesin her evrende bir zayıf noktası vardır ve her kişi kendi güçlü olduğu evrendede öldürülebilir buna her süper kahramanda dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 8 Şubat 2015; 16:16:55 >

• Hayır cadıyı kendi evreninde yok etti. Cadının doğduğu ilk evren(Narnianın ilk kitabını okuman gerekiyor)de geçerli bu söylediklerim. Senin söylediğin aslanın sonradan boşlukta yarattığı yeni bir evren. Ayrıca Sonic karakterde boşluklar varsa elbette sonsuz varsayımlardan bahsedebiliriz hikayede ve karakterde ne kadar az kısıtlama varsa o kadar güçlü olur. Kısaca en güçlü süper kahraman tanrısal güçte ki kahramanlardır. 1v1 olayına çıkarsak elbet birbirlerinin ct'si olan karakterler vardır. Düşünecek olursak genjutsu adlı bir kavram çoğu animede veya süperkahramanda geçmiyor. Itachi veya hatta daha da büyük bir güçte olan Madara'yı örnek alırsak sonsuz tsukuyomiden hepsini esaret altına alabilir. En güçlü süperkahramanın ne özelliği olmalı diye bir soru olmalı aslında. Tüm kahramanları yenebilecek güçte mi olmalı? Ölümsüz mü olmalı? Sonuçta Tanrı hariç yaratılabilecek her karakter bir şekilde yenilebilir. Mesela şöyle düşünün bir karakter var ve bu karaktere o türden olmayan hiç kimse zarar veremiyor. Bu karakteri kendi ırkından biri iki tokatla öldürebiliyorken Gokusundan tut Superman'ine, Hancock'undan Thor'una, Kratosundan bilmem nesine kadar hiçbir şey bu karaktere zarar veremez diyip biri bir karakter yaratana kadar kimin kimi yeneceği asla belli olmaz.

Eskiden Hugo'da bi oyun vardı 5 böcek vs 5 böcek diye. Hepsinin birbirine karşı üstünlük kurduğu olay vardı vs. vs. Bunun gibi ben dedim Doctor bu karakterlerin çoğunu zamanda kilitleyebilir. Adam çıktı Flash boyutlar arası gidip gelebiliyor o onu alabilir. Ee bu adam haksız mı? Değil. Flash'ada kolaylıkla üstünlük kurabilecek bir karakter var mıdır? Vardır muhakkak ama ben bilmiyorum. Bunu alabilen adamın ilacı da yine Doctor çıkabilir. Ama Doctor Flash'ı yenen adamı aldı diye Flash'ı da alacak değildir zira bu mantık Galatasaray Real Madride 2-0 yenildi, Bahçeşehir Galatasarayı 4-0 yendi, o zaman Bahçeşehir Real Madrid'i alır.

Kısaca özetlersek hiçbir karakter en güçlüsü olamaz.(versus olarak karşılaştırıldıklarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 8 Şubat 2015; 16:26:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Karakterlerin gosterdigi feat ler disinda kalan varsayimlarin bir onemi yok. Karakter ne yaptiysa o dur. Fazlasi icin varsayim yapmak mantikli olmaz. Kim bu hancock, kisaca bir ozet gecsene ozelliklerini, yaptigi en buyuk basarilarini?

süpermanin başka bir versiyonu sadece gözünden ışık çıkartmıyor başka herşeyi yapabiliyor ve tek zayıflığı kendi türünden birisi yanında olduğunda oluyor kendi türünden biri yanında olunca güçlerini kaybediyor uzaklaştığı zaman güçlerini geri kazanıyor ek olarak hortum çıkartabiliyorlar
  • quote:

quote:

süpermanin başka bir versiyonu sadece gözünden ışık çıkartmıyor başka herşeyi yapabiliyor ve tek zayıflığı kendi türünden birisi yanında olduğunda oluyor kendi türünden biri yanında olunca güçlerini kaybediyor uzaklaştığı zaman güçlerini geri kazanıyor ek olarak hortum çıkartabiliyorlar

Wikisini alabilir miyim?

• quote:

Hayır cadıyı kendi evreninde yok etti. Cadının doğduğu ilk evren(Narnianın ilk kitabını okuman gerekiyor)de geçerli bu söylediklerim. Senin söylediğin aslanın sonradan boşlukta yarattığı yeni bir evren. Ayrıca Sonic karakterde boşluklar varsa elbette sonsuz varsayımlardan bahsedebiliriz hikayede ve karakterde ne kadar az kısıtlama varsa o kadar güçlü olur. Kısaca en güçlü süper kahraman tanrısal güçte ki kahramanlardır. 1v1 olayına çıkarsak elbet birbirlerinin ct'si olan karakterler vardır. Düşünecek olursak genjutsu adlı bir kavram çoğu animede veya süperkahramanda geçmiyor. Itachi veya hatta daha da büyük bir güçte olan Madara'yı örnek alırsak sonsuz tsukuyomiden hepsini esaret altına alabilir. En güçlü süperkahramanın ne özelliği olmalı diye bir soru olmalı aslında. Tüm kahramanları yenebilecek güçte mi olmalı? Ölümsüz mü olmalı? Sonuçta Tanrı hariç yaratılabilecek her karakter bir şekilde yenilebilir. Mesela şöyle düşünün bir karakter var ve bu karaktere o türden olmayan hiç kimse zarar veremiyor. Bu karakteri kendi ırkından biri iki tokatla öldürebiliyorken Gokusundan tut Superman'ine, Hancock'undan Thor'una, Kratosundan bilmem nesine kadar hiçbir şey bu karaktere zarar veremez diyip biri bir karakter yaratana kadar kimin kimi yeneceği asla belli olmaz.

Eskiden Hugo'da bi oyun vardı 5 böcek vs 5 böcek diye. Hepsinin birbirine karşı üstünlük kurduğu olay vardı vs. vs. Bunun gibi ben dedim Doctor bu karakterlerin çoğunu zamanda kilitleyebilir. Adam çıktı Flash boyutlar arası gidip gelebiliyor o onu alabilir. Ee bu adam haksız mı? Değil. Flash'ada kolaylıkla üstünlük kurabilecek bir karakter var mıdır? Vardır muhakkak ama ben bilmiyorum. Bunu alabilen adamın ilacı da yine Doctor çıkabilir. Ama Doctor Flash'ı yenen adamı aldı diye Flash'ı da alacak değildir zira bu mantık Galatasaray Real Madride 2-0 yenildi, Bahçeşehir Galatasarayı 4-0 yendi, o zaman Bahçeşehir Real Madrid'i alır.

Kısaca özetlersek hiçbir karakter en güçlüsü olamaz.(versus olarak karşılaştırıldıklarında)

Bahsettigin sekilde bir yere varamazsin. Goruyorum ki bir yere de varamiyorsun. Soyle olsa soyle olurdu diyorsun. Elinde yeterli kanit yok. Ucu acik birakilmis konular okuyucunun/izleyicinin yorumlariyla bir nesnellik kazanmaz.

Madara o yuzden herkesi etkisi altina alamaz.
    İtachi de ayni sekilde.

İkisinin yaptigi en buyuk feat e bakarsin ve nesnel bir gorus bildirirsin. Atom karinca dc yi yok eder demekten farkli bir sey olmaz senin dedigin sey.

Bahsettigin karakterin (kimsenin zarar veremedigi) feat lerine bakilir. Eger onu asan bir kisi varsa her turlu yenilir

Edit: Verdigin bocek oyunu bir bakima dogru fakat oradan yanlis bir sonuc cikartiyorsun.

Bocekler hemen hemen ayni seviyedeler bu yuzden birbirine ustunluk saglayabilirler. Fakat o boceklerin karsisina bir insan koyarsan kimin kime ustunlugu olur?

Sen butun herkesi boceklerde oldugu gibi ayni kefeye koyuyorsun. Oysa ki herkes bocek degil, insan la bocek arasinda oldugu gibi bir guc farkliligi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Şubat 2015; 16:44:24 >

• quote:

Hayır cadıyı kendi evreninde yok etti. Cadının doğduğu ilk evren(Narnianın ilk kitabını okuman gerekiyor)de geçerli bu söylediklerim. Senin söylediğin aslanın sonradan boşlukta yarattığı yeni bir evren. Ayrıca Sonic karakterde boşluklar varsa elbette sonsuz varsayımlardan bahsedebiliriz hikayede ve karakterde ne kadar az kısıtlama varsa o kadar güçlü olur. Kısaca en güçlü süper kahraman tanrısal güçte ki kahramanlardır. 1v1 olayına çıkarsak elbet birbirlerinin ct'si olan karakterler vardır. Düşünecek olursak genjutsu adlı bir kavram çoğu animede veya süperkahramanda geçmiyor. Itachi veya hatta daha da büyük bir güçte olan Madara'yı örnek alırsak sonsuz tsukuyomiden hepsini esaret altına alabilir. En güçlü süperkahramanın ne özelliği olmalı diye bir soru olmalı aslında. Tüm kahramanları yenebilecek güçte mi olmalı? Ölümsüz mü olmalı? Sonuçta Tanrı hariç yaratılabilecek her karakter bir şekilde yenilebilir. Mesela şöyle düşünün bir karakter var ve bu karaktere o türden olmayan hiç kimse zarar veremiyor. Bu karakteri kendi ırkından biri iki tokatla öldürebiliyorken Gokusundan tut Superman'ine, Hancock'undan Thor'una, Kratosundan bilmem nesine kadar hiçbir şey bu karaktere zarar veremez diyip biri bir karakter yaratana kadar kimin kimi yeneceği asla belli olmaz.

şimdi bro ben çizgi romanlarda hancocku görmedim muhtemelen sadece filimde yaratıldı ancak bu adamın aslında 2 zayıflığı var hem kendi türünden birisine karşı hemde içkiye yani izlediyse bu herifin bizim adam çıkıncaya kadar sarhoşluktan kurtulmadığıda aşikar şimdi bunun 2. filmi yada çizgi romanında birisinin bunu yenmediğini görsekte mantıken bir düşünce yürütebiliriz süperman gibi flash gibi karakterler içkiden etkilenmiyor ancak bu herif habire içki içiyor hadi içmese bile flashın speed forca olan hakimiyetiyle yumruğu nerdeyse sonsuz kütlede olduğu söyleniyor böyle birşeyle hancocka vurulsa alır çünkü insan olarak yaratılmış insan performansı var her nekadar güçlü olsa bile yorulabiliyor yani hulk gibi savaştıkça güçlenmiyor bu herif narnia günlükü olayında ilk kitabın ismi nedir merak ettim okuyucam ancak özellik bakımından zamanda yolculuk edipte o kişinin daha doğmadan yok edilmesi ne karşın benim açımdan kimse galip gelemez sonuçta asla var olmamış biri olucak ve savaşılmasına bile gerek kalmayacak hancockun ne kadar performansının olduğunu bilmiyor senin dediğin gibi hiçbir şekilde zarar almayabilirde ancak benim dediğim gibi herhangi bir süper kahraman tarafaından zarar görebilirde

• quote:

quote:

quote:

Wikisini alabilir miyim?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hancock_%28film%29 filmi hakkında var filminden zaten konuşuyorduk

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.