Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
466.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

Benim 2 sorum var
    1. Monitorler multiverse'ün dışında orada olan olaylardan etkilenmeden yaşıyorlar . New52 öncesinde olan olaylardan dolayı sadece bir monitor kalıyor. New52 ile DC rebootlanınca monitorler geri dönüyor mu eğer dönüyorsa o zaman onlar nasıl multiverse'ün dışında yaşamlarına rağmen etkileniyorlar?
    2. Anti-monitor vs mandrakk(dark monitor)

Zaten monitör felan kalmadıki.En son DC new 52de multivercity diye bir seri başladı.O seriyi okumanı tavsiye ederim.

Bu arada Mandrak yener.

@SonictheHedgehog-MZ@Surfing with the Alien
    Beyler inanın böyle forumda böyle bir konu için birbirinizi kırmaya deymez.Bu arada artık yazmıyorum çünkü burada yazmak emekleri çöpe atmakla bir.Yok yani burda sadece birbirinizi kırıyorsunuz.Hemde altı üstü bir hayali karakter için.Takmayın işin keyfine bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 13 Ekim 2014; 22:53:17 >

• SenJi kullanıcısına yanıt
    Benim kimseyi gücendirme veya üzme gibi bir derdim yok sadece olaylar yanlış anlaşılmasın:) Herkesin karakter bilgisi kendine. Senin Green lantern, blackmumble Superman, -bane bane, mahmutun sonic.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • bombacı mülayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 13 Ekim 2014; 23:27:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

Benim 2 sorum var
    1. Monitorler multiverse'ün dışında orada olan olaylardan etkilenmeden yaşıyorlar . New52 öncesinde olan olaylardan dolayı sadece bir monitor kalıyor. New52 ile DC rebootlanınca monitorler geri dönüyor mu eğer dönüyorsa o zaman onlar nasıl multiverse'ün dışında yaşamlarına rağmen etkileniyorlar?
    2. Anti-monitor vs mandrakk(dark monitor)

Zaten monitör felan kalmadıki.En son DC new 52de multivercity diye bir seri başladı.O seriyi okumanı tavsiye ederim.

Bu arada Mandrak yener.

@SonictheHedgehog-MZ@Surfing with the Alien
    Beyler inanın böyle forumda böyle bir konu için birbirinizi kırmaya deymez.Bu arada artık yazmıyorum çünkü burada yazmak emekleri çöpe atmakla bir.Yok yani burda sadece birbirinizi kırıyorsunuz.Hemde altı üstü bir hayali karakter için.Takmayın işin keyfine bakın.

İs hakaret seviyesine variyorsa bloklamamam icin bir sebep yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İmpirex Prime, bence Full Power Galactus olmasa da eşittir tok olan bir Galactusdur? Fp Galactusun sınırlarını görmedik ondan yazmadım hem Fp Galactus için baya büyük şeyler diyorlar. Bir sorayım didim

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

İmpirex Prime, bence Full Power Galactus olmasa da eşittir tok olan bir Galactusdur? Fp Galactusun sınırlarını görmedik ondan yazmadım hem Fp Galactus için baya büyük şeyler diyorlar. Bir sorayım didim

Konuşmaya gerek duymuyorum açıkcasi fakat Galactus'un kudreti IP'yi aşar.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • quote:

İmpirex Prime, bence Full Power Galactus olmasa da eşittir tok olan bir Galactusdur? Fp Galactusun sınırlarını görmedik ondan yazmadım hem Fp Galactus için baya büyük şeyler diyorlar. Bir sorayım didim

Dostum zaten sıkıntı da bu. Yok sınırlarını görmedik, yok şöyle diyorlar yok böyle diyorlar. Hep havada yani söylenen şeyler. IP baya evreni yok edip yarattı. Adam evreni başlatan gücün kendisi. Galactus kim evreni başlatan güç olmak kim. Ömründe bir kere full fed olmuş onda da inanılmaz kısa sürmüş zaten. IP en düşük haliyle hiç acıkmayan full fed Galactus gibi bir şey. Adam koca DC'yi resetleyip gitti. Galactus ne ara Eternity'i Thanos'u ve daha birçok irili ufaklı karakteri karşısına alıp da Marvel'ın tozunu attırmış? Gider Dr. Strange'den, Dr. Doom'dan dayak yer. Sonra kaçarken bi yerlerde esir düşer, rezil rüsva olur. Lafla peynir gemisi yürümez, icraata bakmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Dostum zaten sıkıntı da bu. Yok sınırlarını görmedik, yok şöyle diyorlar yok böyle diyorlar. Hep havada yani söylenen şeyler. IP baya evreni yok edip yarattı. Adam evreni başlatan gücün kendisi. Galactus kim evreni başlatan güç olmak kim. Ömründe bir kere full fed olmuş onda da inanılmaz kısa sürmüş zaten. IP en düşük haliyle hiç acıkmayan full fed Galactus gibi bir şey. Adam koca DC'yi resetleyip gitti. Galactus ne ara Eternity'i Thanos'u ve daha birçok irili ufaklı karakteri karşısına alıp da Marvel'ın tozunu attırmış? Gider Dr. Strange'den, Dr. Doom'dan dayak yer. Sonra kaçarken bi yerlerde esir düşer, rezil rüsva olur. Lafla peynir gemisi yürümez, icraata bakmak gerek.

Yav yemin ediyorum bunlara bir şey anlatilmaz, evren yok etti? Eternity ve Infinity'nin ne dediğini bilmiyorsun? Çr'lerini okumadin? geldin yorum yapiyorsun, bravo

@Umudunukaybetme

Gülünç sadece gülünç:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Yav yemin ediyorum bunlara bir şey anlatilmaz, evren yok etti? Eternity ve Infinity'nin ne dediğini bilmiyorsun? Çr'lerini okumadin? geldin yorum yapiyorsun, bravo

@Umudunukaybetme

Gülünç sadece gülünç:)

Ne diyorlar tam olarak acaba. Evrenin temel taşlarından olduğunu söylüyorlardı da başka ne söylüyorlar ?

• _____________________________
  • THOR DISSASSEMBLED ANALİZİ!!!

Thor, Avengers Dağıldı ve İç Savaş hikayalerinde neredeydi? Bu soruyu cevaplayacak, bütün Marvel evreni için önemli bir hikaye olan, Thor vol 2 #80-85 sayıları boyunca süren ve Thor vol 2‘nin son hikayesi olan Thor Dissassembled analizimize hoş geldiniz! Biraz uzun bir analiz olduğunun farkındayım ama bunun sebebi dolu dolu bir hikaye olması ve bolca felsefe içermesi. Uzun da olsa sürükleyici ve güzel bir hikaye:

Thor Lord analizimizde bu hikayeden önce Odin’in öldüğü ve Thor’un da Odin’in Kudretine erişemediğini anlatmıştık.

Hikaye Mjolnirin yapıldığı kalıbın güneşin çekirdeğinden olduğunu ve saklandığını ancak Lokinin bu kalıbı bulduğunu anlatarak başlar. Bu kalıptan Surtura silahlar yaptıran Loki, bu silahlardan birini kendine, diğerlerini ekibindeki, kendisinin oğlu Kurt Fenrise, Trol Ulik’e ve Dev Hyrme verir.

Thor ve Asgardlılar kutsal Ymir-Krul dağında cüce Eitri ve arkadaşlarını anarken Loki ve ekibi Ymir-Krul dağına; uçan ve tamamen ölülerin tırnağından yapılmış olan Naglfar gemisi ile yıkar ve orada bulunanları katleder. Birçok Asgardlının yanı sıra Amora (Enchantress) ölür ve Sif’in bir kolu kopar. Thorı savunmaya çalışırken de Ulik, Fenris ve Hyrm aynı anda Mjolnir’in kalıbından yapılmış olan çekiçler ve yumrukluklar ile vurunca büyük bir patlama gerçekleşir. Ne kadar kendisi kadar güçlü olmasa da o güce yakın birçok silahın aynı anda darbesine dayanamayan Mjolnir 3 parçaya ayrılır.

Thor savaş sırasında denize düşer ve deniz canavarı yılan Jormungard tarafından öldürülmekten son anda çekicinin geriye kalan gücü sayesinde Midgarda yani insanların diyarına ışınlanarak kurtulur. Iron Man ve Captain America’yı yangından çocukları kurtarırken bulan Thor onlardan yardım ister.

Iron Man ve Cap ile Asgard’a döndüklerinde harabeye dönmüş bir köyde yetim kalmış bir çocuk bulurlar. Thor bu çocuğu evlat edinir. O sırada Loki ve ekibi (Hyrm, Ulik, Fenris) tekrar saldırır. Kaptan Amerika, Fenrisin ağzına kalkanını atar ve ağzını tıkayarak onu etkisiz hale getirir. Thor, Ulik ile dövüşürken Cap, Thor’un yanına aldığı çocuktan trollerin demire karşı zayıflığı olduğunu öğrenir ve çocuğun demir kolyesini alır. Thor ile Ulik dövüşürken Ulikin sırtına atlar ve Ulik onun kolunu ısırır. Bu fırsattan yararlanan Cap kolyeyi Ulikin ağzından içeri bırakır ve Ulik zehirlenerek ölür

Tüm bunlar olurken Iron Man, Dev Hyrm’i kontrol altında tutmaya çalışırken Loki ona saldırmaktadır. Iron Man, Hyrm’e öyle güçlü bir ışın yollar ki Hyrm, ışıldayarak ölür. Ulik’ten ve Fenirsten kurtulan Thor ve Cap, Loki’yi oyalar ve o sırada Iron Man, Loki’ye yumruk atar, Loki de ona karşılık verir. Iron Man şiddetle yere çarpar, o sırada Fenris ağzındaki kalkandan kurtulur ve Kaptan’a saldırır. Kaptan ise tekmeleyerek karşılık verir ancak Loki’nin çekicinden gelen ışına hedef olur. Loki, Thor’a da saldırınca Thor baygın kapatanı kaldırarak, kalkanı sayesinde kendini korur ve Iron Man, Lokinin verdiği açıklığı kullanarak son kez saldırır ama tekrar Loki’nin darbesi ile yere düşer. Thor da Iron Man’in, Loki’yi oyalamasından yararlanır ve çekici olmadan çıplak elle Loki’ye saldırır. Onu yere indirir ve dövmeye başlar. O sırada Fenris de Thor’a saldırır. Thor çıplak elle bir birine, bir öbürüne vurarak ikisi ile de başa çıkar ve çekici olmadan da ne kadar güçlü olduğunu gösterir.

Yenik düşen Loki, oğlu Fenrisi terk eder ve kaçar. Ayılan Kaptan Amerika, Fenris’e havlar ve korkutur Canavar Kurt Fenris de savaştan kaçar. Böylece Dev Hyrm ve Trol Ulik’in öldüğü muazzam bir savaş, zafer ile sonuçlanır.
    Thor ve arkadaşları, Thor’un kardeşi Balder’ın cesedi ile karşılaşır ve Thor’un üvey annesi Frigga’nın öldüğünü haber alırlar. Loki’nin büyük bir ordusu vardır ve Balder’ın da ölümüne sebep olan altınla kaplı ökseotundan uçları olan oklarla bütün Asgard’a dehşet saçmaktadır.

Thor, Asagardı kurtarmak için vereceği savaşın çok zor ve şiddetli geçeceğini tahmin eder ve arkadaşları Cap ile Iron Man’in hayatını tehlikeye atmamak için onları Midgarda yani insanların evrenine geri gönderir.
    Thor, ordusu ile gezerken eski dostu Volstagg ile karşılaşır. Volstagg aylarca tek başına hayatta kalmaya çalışmış ve bir deri bir kemik kalmıştır. Eskiden Şişman Volstagg olarak anılan Volstagg şimdi ise Zayıf Volstagg olarak anılmaktaydı. Thor, Volstagg’a, Trollerin Kralı Geirroodur’un çekicini verir ve onu da ordusuna katar.

Thor, ordusu ile gezerken Vanaheim’a ulaşır. Vanaheim işgal altındadır ve o sırada savaş verilmektedir. Thor ordusunu Vanaheim’ı savunmak için ileri sürdüğünde eski bir düşmanı ile karşılaşır. Kurt Fenris ile. Fenris önceki savaşlarından beri hem büyümüş hem de güçlenmiştir. Vanaheim için muazzam bir savaş verilir. Savaş sırasında kudretli kadın savaşçı Valkyrie ölür. Onun büyülü kılıcını ise uzun süre önce öldüğü sanılan Sif alır. Sif yıkımdan kendi başına hayatta kalmaya çalışmış, sonra da Valkyrie’nin ordusu onu kurtarmış ve bu savaşa katılmasını sağlamıştır. Sif, Dragonfang’ı arkasından yaklaşan Durok’a saplar ve Thor o sırada savaştığı Fenris’i, Durok’un üstüne fırlatarak onun da Dragonfang tarafından bıçaklanmasını sağlar.

Thor, Sif ile tekrar buluşur. Onunla konuştuğu sırada Durok, Dragonfang’den kurtulur ve savaşa devam eder. Thor, Durok’a saldırır. Arkadaşlarının, ailesinin ölümünü gören, ve bu zamanların son günler olduğunu bilen Thor’un gücü, daha önce hiç görülmemiş bir kapasiteye ulaşır. Durok’un enerji ışınları fırlatan ellerini Durok’a çevirir ve böylece önceden Mjolnir ile zor alt ettiği Durok’u çekici olmadan kendi elleri ile yener.

Bu sırada Fenris de Dragonfang’den kurtulur ve tam Thor’a saldıracağı sırada ütüne yakıcı bir enerji ışını iner. Bunu yapan Thor’un kan kardeşi, Mjolnir’e benzer bir çekiç taşımaya hak kazanmış olan uzaylı Beta Ray Bill’dir. Beta Ray Bill, dostu Thor’un başının belada olduğunu anlamış ve Asgard’a gelmiştir. Fenris’i etkisiz hale getirdikten sonra onu ölesiye döver. Fenris’ten geriye sadece iskeleti kalır. Böylece Vanaheim savaşını Thor ve ordusu kazanır.

Thor, Vanaheim kalesine gittiğinde, evlatlık edindiği ve yolculuğun başından beri yanında gezdirdiği, Ulik’i yenmesine yardım eden oğlunun cesedi ile karşılaşır. İsimsiz çocuk Vanaheim savaşında büyüklerinin yanında savaşmış ve onuru ile ölmüştür.
    Asgard’ı geri almak için Odin’in kudreti ve erdemine sahip olması gerektiğini anlayan Thor tahtını Beta Ray Bill’e bırakır ve tek başına yola çıkar. Hildstalf’ta tek başına meditasyon yapan Thor hayalet bir çocuk ile karşılaşır. Hayalet çocuğun iki omzunda Odin’in kuzgunları vardır. Hayalet, Thor’ sorar; “Karşında kimi görüyorsun?”. Gözlerini kapatıp kalbi ile görmeye çalışan Thor, karşısındakinin kim/ne olduğunu anlar.

-“Sen Odin Kudreti’nin şekil almış halisin. Peki neden beni terk ettin?”

- “Çünkü bu güce layık olmadığını gösterdin. Gücünü yıkım için kullandın. Tanrı olabilmek için babanın yolunu takip etmelisin. Babanın dünyaları yaratması onu tanrı yapmadı. Onu tanrı yapan erdemi ve fedakârlığıydı. Sorunun cevapları için babanı geçmen gerek. Tanrılar icraat ile oluşurlar. Doğuştan değil. Baban tanrı olabilmek için kendini yok etmek zorunda kaldı. Ymir’in köklerinden kendini ayırdı ve ayrı bir varlık oldu. Baban erdem için Mimir kuyusuna geldi ama erdemi kuyuda bulamadı. Kuyu ona istediği erdemi bulmasını sağlayacak olan fedakarlığına olanak verdi. Baban erdem için bir gözünü kuyuya feda etti. Ne yapman gerektiğini biliyorsun Thor”

-“Evet baban erdem için Mimir kuyunsa geldi ama erdemi kuyuda bulamadı. Kuyu ona istediği erdemi bulmasını sağlayacak olan fedakarlığına olanak verdi. Baban erdem için bir gözünü kuyuya feda etti. Ne yapman gerektiğini biliyorsun Thor”

Thor, hayaletin ne demeye çalıştığını anladı. Bir gözünü kendi eli ile çıkardı ve kuyuya attı. Ama hiçbir şey olmadı. Hayalet durumu açıkladı; “Baban zaten bir gözünü feda etti. Aynı yolu tekrar geçmek o yolu anlamsız kılar. Babanı geçmen gerektiğini söyledim.”. Thor bu sefer doğru anladı ve diğer gözünü de koparıp kuyuya attı. Artık Thor’un iki gözü de yoktu. Bu sefer işe yaradı. Kuyudan su çıkmaya başladı ve Thor o suyu içti. Thor artık gözleri ile değil bütün varlığı ile görüyordu. Zamanın başlangıcından o ana kadar olan her şeyi gördü. Odin’in defalarca öldüğünü ve Ragnarok’un yani kıyametin defalarca geldiğini anladı. Ragnarok bir olay değil bir döngüydü.

Hayalet, yolculuğuna devam etmesi için Thor’un, kutsal rünlerin sihrini elde etmesi gerektiğini ve ölmesi gerektiğini söyledi. Çünkü ancak ölürsen tekrar doğabilirsin.

Thor gerçek bir tanrı olabilmek için babasının gerçekleştirdiği ritüelleri daha da geliştirerek yapmaya devam etti. Babasının kendisini 9 gün 9 gece astığı ve ölüme yaklaştığı dala kendisini astı ve orada daha da uzun süre kaldı. Ölüme yaklaşmadı. Öldü. Ritülleri gerçekleştirdiği için geçmişi görme, şimdiyi kontrol etme ve geleceği oluşturma yetisini kazandı, tanrılardan bile öncesini gördü, insan olarak dünyada geçirdiği zamanda gördüğü dünya bilimini tamamen hakim oldu, tanrı ile insan, baba ile çocuk arasındaki ilişkiyi anladı. Sadece bir şeyler yok olursa yeniden doğabilirdi. Bunu anladı. Artık ne yapması gerektiğini biliyordu ve reddetti. Ve öldü.

Hastaların ve lanetlilerin diyarı olan Hel’e düştü ve onu oradan babasının ruhu kurtardı. Böylece iki gözünü de feda etmiş, erdem kazanmış, ölmüş ve dirilmiş yani babasını geçmiş oldu. Dünyasının arkasındaki gerçeği gördü. Kendisi bir kuklaydı. Gölgede oturan celestialleri (One Above All’un ırkı) gördü. Gölgede Oturanlar (Those Who Sit Above In Shadow) denilen celestial varlıklar Thor ve diğer Asgardlılardan güç alıyorlardı. Her Ragnarok’ta bu üstün canlıların ortaya çıkardıkları enerji ile besleniyorlardı. Yani tanrıları kendi oyuncakları, besin kaynakları olarak kullanıyorlardı. Thor her şeyi anladı. Gölgede Oturanlar, Asgard diyarındaki canlıların gücünü anlamış ve sadece onlardan besleniyordu. Babası ise Thor’u dünyaya insan olarak yollamış onun hem Tanrı hem de insan olmasını sağlamıştı. Babası da her şeyin farkındaydı ve Gölgede Oturanlar, Thor’u takip edemesin onu anlayamasın diye onu bir insan yapmıştı. Thor, Asgardlılar gibi savaşın yolu ile değil bilim ile insancıl yönleri sayesinde Gölgede Oturanları yenecekti. Her şeyi anlayan Thor rünlerin sihri ile kutsandı ve gözleri açıldı. Artık masmavi ışıklar saçan gözlerinden her şeyi görüyordu.

Asgard’a döndü ve gördüğü şey yeniden kurulmuş bir Asgard’dı. Loki ordusu ile Asgard’I yıkmak yerine kendisinin hakim olduğu bir Asgard kurmuştu. Rünlerin sihri sayesinde Thor, Loki’nin askerlerinden Mangog’u rüzgara çevirdi, bütün orduyu yendi ve Loki’nin kafasını bedeninden ayırdı ancak kafasının hala canlı olmasını sağladı. Loki’nin kendisin hareketlerine tanık olmasını sağlamak için Loki’nin canlı kafasını yanında gezdirdi.

Thor, Surtur’u buldu ve onunla bir anlaşma yaptı. Surtur onun çekicini Mjolnir’i tekrar yapacak Thor ise Surtur’a, Asgard’ı yok etmesi için yol açacaktı. Çünkü Thor, Ragnarok’u kendi elinden getirmek istedi. Asgardlılar oyuncak oluyor, savaşlar her tekrarlandığında onurunu yitiriyor, kendileri için değil Gölgede Oturanlar için savaşıyorlardı. Thor bu onursuzluğa izin vermeyecek ve son onurlu bir savaş olmasını sağlayacaktı. Son bir savaşın hiç olmaması bütün Asgardlılar için onursuzluk ve hakaretti.

Thor sayesinde son ve muazzam bir savaş verildi. Thor, sadece Asgardlıların yok olmasını istediği için Beta Ray Bill’i savaştan ışınladı ve uzaklaştırdı. Ragnarok’taki bütün kehanetler gerçekleşti kıyamet geldi ve Thor bunların bir daha gerçekleşmemesi için zamanın ipliğini tam yok edecekken Gölgede Oturanlar, Thor’a gözüktü ve ona yalvardılar. Her şeyi doğru anladığını, kendisinden üstün olanları yendiğini söylediler ve Thor’a kendi aralarında yer almasını teklif ettiler. Ama Thor reddetti ve son savaştan sonra zamanın ipliğini onarılmış Mjollnir’i ile yok etti. Bütün Asgard yok oldu, herkes öldü ve böylece son onurlu bir savaş verilmiş ve Asgardlılar, celestial’lere köle olmaktan kurtulmuş oldu. Asgard’dan geriye sadece Thor’un bilinci ve Odin’in Kudreti kaldı.

Sohbet ettiler. Odin’in Kudreti:

-“İnsanların Gölgede Oturanlar’dan olan bağımsızlığı ve Asgardlıların kahramanlığı sayesinde bütün halkını kurtardın. Yok oluş sayesinde kurtuluşu getirdin. Peki şimdi ne olacak şimşek tanrısı?”

-“Bilmiyorum. Bu sürede halkım için yas tutacağım ve onurlu sonları için gurur duyacağım. Şimdilik dinleneceğim. Sessizliğe yatacağım ve kendimi düşüncelerden arındıracağım. Gözlerimi kapamalıyım. En azından bir süreliğine…”

Ve böylece her şey bitti. Thor, bağımsızlık ve özgürlük için Bütün Asgardı ve oranın kahramanlarını, kötülerini herkesi yok etti.

Facebookta bir sayfa admini yaptı. Rkt'yi anlatıyor.
    Odin o kadar güçlü ki adamın gücü ölmüyor kendi bilinçini oluşturuyor.

• Sonlarina dogru cr nin verdigi felsefeyi anlatimiyla cok iyi yansitmis. Bir ara kendim de okuyacagim bakalim ben ne cikaracagim

Bu arada bu yazi hangi face sayfasindan? Altevren den falan mi?

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Sonlarina dogru cr nin verdigi felsefeyi anlatimiyla cok iyi yansitmis. Bir ara kendim de okuyacagim bakalim ben ne cikaracagim

Şurdan ya Marvel Comics Türkiye. Güzel özetlemiş.

• quote:

quote:

Sonlarina dogru cr nin verdigi felsefeyi anlatimiyla cok iyi yansitmis. Bir ara kendim de okuyacagim bakalim ben ne cikaracagim

İlk defa boyle bilgiler veren bir sayfa gordum, hala umut var demek ki

Yalniz anlamadigim bir nokta oldu. İc savas ve avengers dagildi yakin tarihte yayinlanmisti, 1980 yilindaki yayinla neyi bagdastirdilar tam olarak?

• Teşekkür ederim dostum. Bu hikaye thorun açık ara en iyi hikayesiydi.Bütün olayları bilmeme rağmen hepsini bir daha tek solukta okudum.Konuyu da canlandırmış oldun.

Buradn odin in ve rune king thor un gücü hakkında yorum yapılabilir.Odinforce u temsil eden çocuk daha güzel cizilebilirdi.

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Teşekkür ederim dostum. Bu hikaye thorun açık ara en iyi hikayesiydi.Bütün olayları bilmeme rağmen hepsini bir daha tek solukta okudum.Konuyu da canlandırmış oldun.

Buradn odin in ve rune king thor un gücü hakkında yorum yapılabilir.Odinforce u temsil eden çocuk daha güzel cizilebilirdi.

Rica ederim dostum. Ben bilmiyordum böyle bir hikayeyi adam analiz etmiş yazmış. Bende paylaşayım dedim. Tabi senin bilmemeni düşünmek abesle iştigal :D Odinforceyi çocuğun temsil etmesi olmamış ama yinede hikaye çok güzel.

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Teşekkür ederim dostum. Bu hikaye thorun açık ara en iyi hikayesiydi.Bütün olayları bilmeme rağmen hepsini bir daha tek solukta okudum.Konuyu da canlandırmış oldun.

Bu seriden sonra Thor en bastan anlatilmaya mi baslaniyor o zaman?

Bir de yukaridaki sorumu aciklarsaniz sevinirim

quote:

quote:

İlk defa boyle bilgiler veren bir sayfa gordum, hala umut var demek ki

Yalniz anlamadigim bir nokta oldu. İc savas ve avengers dagildi yakin tarihte yayinlanmisti, 1980 yilindaki yayinla neyi bagdastirdilar tam olarak?

Varmış demek ki :D sağolsunlar arada okuyoruz sayelerinde

• 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.