Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro gliserin

Adam sana cevabını verdi. En güçlü süperkahramanı cevaplayan herkesin aklında sorun yok siz ikinizin var diyorum kapiş. Süperkahramanlar için tartışmak tamamen geri kafalılık. Ülke kendine gelemez tabi amerikanın hayali kahrakterleri yüzünden birbirinize hakaret edin aferin devam devam
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem3468

Atom Karınca

Tabikide :). Fil kaldıyo daha ne

• (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:23:19 >
  • Thor
  • (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Adam sana cevabını verdi. En güçlü süperkahramanı cevaplayan herkesin aklında sorun yok siz ikinizin var diyorum kapiş. Süperkahramanlar için tartışmak tamamen geri kafalılık. Ülke kendine gelemez tabi amerikanın hayali kahrakterleri yüzünden birbirinize hakaret edin aferin devam devam

Ey sen 47 kromozomlu, Ercan ın tam zıttı versiyonlu , girdiği konudan haberi olmayan kişi!!!!
    Bu konuya giren kişilerin %99. 99 u karakterlerini tartışıyo kapiş?
    Sen girme bu konuya bence . Hem giriyon hem laf ediyon
    Okuduklarının yarısını yanlış yorumluyon de bi git yea

Dediğinden hiçbir şey anlaşılmıyo amacın da bu zaten belli. Sen hala hakaret et Allah ıslah etsin

• quote:

quote:

quote:

Ey sen 47 kromozomlu, Ercan ın tam zıttı versiyonlu , girdiği konudan haberi olmayan kişi!!!!
    Bu konuya giren kişilerin %99. 99 u karakterlerini tartışıyo kapiş?
    Sen girme bu konuya bence . Hem giriyon hem laf ediyon
    Okuduklarının yarısını yanlış yorumluyon de bi git yea

Dediğinden hiçbir şey anlaşılmıyo amacın da bu zaten belli. Sen hala hakaret et Allah ıslah etsin

Alıntıları Göster
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:23:53 >

• hulk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adem3468

Atom Karınca

Tabikide :). Fil kaldıyo daha ne

• yazıları okudukça ağlıyorum ınanın. Bu Ne ya. O kadar mi inanıyoruz. Hayatımiz da bu kadar mi yer kaplıyor. Kaç sayfa olmuş. Babamızin göz rengini bilmezken bir hayali hiç duyulmamış şeylerin incik Cincigine kadar biliyoruz. Hem de bunların kaç versiyonu var kimisın de güçlü kimisın de güçsüz. Bi insanın hayaline kalmış. Utanıyorum ve ağlıyorum. Ne hallere gelmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

yazıları okudukça ağlıyorum ınanın. Bu Ne ya. O kadar mi inanıyoruz. Hayatımiz da bu kadar mi yer kaplıyor. Kaç sayfa olmuş. Babamızin göz rengini bilmezken bir hayali hiç duyulmamış şeylerin incik Cincigine kadar biliyoruz. Hem de bunların kaç versiyonu var kimisın de güçlü kimisın de güçsüz. Bi insanın hayaline kalmış. Utanıyorum ve ağlıyorum. Ne hallere gelmişiz.
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:24:07 >
  • (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:24:18 >
  • Lan sen hala burdamısın

Beyler nasıl konu acıyoruz yaa acil
  • Angel spawn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Lan sen hala burdamısın

Beyler nasıl konu acıyoruz yaa acil

http://imageshack.us/a/img845/4067/123213512357.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DESTROY. -- 3 Ekim 2012; 21:29:14 >
  • Tyler Durden Galactus'a hayattan soğutur gemisini patlatır evsiz, dev celestials karılarıyla onu yakalar , tyler şizofrenik insanların kendi kafalarında olmak istediği karakterin şekil almış real halidir :D Galactus'u da dağlar yani ..

Hele peder yani ben süründürürüm onu süründürür
  • Hulk

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73E678180

Tyler Durden Galactus'a hayattan soğutur gemisini patlatır evsiz, dev celestials karılarıyla onu yakalar , tyler şizofrenik insanların kendi kafalarında olmak istediği karakterin şekil almış real halidir :D Galactus'u da dağlar yani ..

Hele peder yani ben süründürürüm onu süründürür
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:24:44 >
  • Bugs Bunny
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.