Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ergen wars season 1 veya bigbang türkiye haline gelmiş.

bazı arkadaşlar süperkahraman (superhero) ile süperkötüleri (villain) karıştırıyor.

Galactus neyin kahramanlığını yapmış ? yuttuğu gezegenin kahramanı olduysa o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

Ya bilader bi de get ya ,

Thor dağladı , galactusu
    Ghost rider dağladı , galactusu
    Franklin harcadı , galactusu
    Celestial harcadı , galactusu

Anit - monitoru istemesiyle neredeyse ölecek duruma getiren Spectreyle galactusu karşılaştırıyorsun hala ..

Genel olarak Galactus hakkındaki bilgileri toplarsam;

1- Galactus , Celestials değil Big Bang patlamasından önce Taa gezegeninde yaşayan GALVAN ırkının son üyesidir. Uzay gemisi ile kozmik yumurtanın içerisine çekilmiştir. Patlayınca Galactus adında Cosmic güçlere sahip olan ve bu güçler doğrultusunda istediği herşeyi yapabilen bir karakter doğmuştur.

2- Galactus un zırhı adamantium + vibrenyum falan değildir. Mor kasklı ve zırhlı olmasının(görünmesinin) nedeni bizim onu öyle algılamamızdan kaynaklanır. Başka ırklarda Galactus farklı şekilde görünür.

3- Celestials yumurtaları mı nedir, Galactusun onları yok ettiğini düşünmüyorum, bununla ilgili tam olarak bir bilgi verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:16:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

süper başlık olmuş
    ergen wars season 1 veya bigbang türkiye haline gelmiş.

bazı arkadaşlar süperkahraman (superhero) ile süperkötüleri (villain) karıştırıyor.

Galactus neyin kahramanlığını yapmış ? yuttuğu gezegenin kahramanı olduysa o başka.
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:16:55 >
  • en güçlü derseniz;

galactus derim.ufakken tanrı,allah dendiğinde aklıma hep bu gelirdi kendi hayal ürünüm sanırdım, daha varolduğunu geçen senedendir biliyorum
  • thor
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:18:03 >
  • Ghost Rider meselesinin açıklaması

http://www.altevren.net/index.php/diger-yazlar/39-cst/260-cst-3-ghost-rider-vs-galactus

AltEvren'in eski yazı serilerinden ÇST'ye, yani Çizgi Romanda Saçmalık Tarihi'ne, saçmalığın daniskası bir video ile dönüyoruz. Yukarıda izleyebileceğiniz Fantastic Four animasyonunda, Fantastic Four Galactus'a karşı savaşmaya çalışıyor, fakat tüm çabalarına rağmen onu durduramıyor.

Derken, Ghost Rider (Danny Ketch) geliyor, Galactus'u yeniyor, ve ortamı terk ediyor. Badass mi? Evet. Mantıklı mı? Asla.

Ghost Rider gibi sıradan bir kahramanın Galactus'u yenebilmesi hangi hastalıklı hayal gücünün ürünü diye merak ediyor olabilirsiniz. Muhtemelen bu animasyonun yaratıcıları, Ghost Rider'ın karşısındakinin gözlerine bakarak işlediği tüm günahların acısını çekmesini sağlayan "Pennance Stare" olayını düşünmüş, ve kimsenin Galactus'dan daha günahkar olamayacağı gerçeği üzerine giderek bir "loophole" bulduklarını sanmışlar.

Fakat, gerçek şu ki, Galactus'un Pennance Stare'den etkilenmesi mümkün değil, çünkü kendisi aslında Rider'ın günah kavramından üstün. Bizim için bir şeyler ifade eden iyi - kötü, günahkarlık - masumiyet gibi kavramlar Galactus için bir şey ifade etmiyor; Galactus evrenin temel güçlerinden bir tanesi ve gezegenleri yiyerek trilyonlarca canlının ölümüne sebebiyet vermesi, "kötülük" ile alakalı değil, bu doğal bir olay.

Bir de tabi, Ghost Rider gibi bir kahramanın Galactus gibi bir güçle karşılaştığı takdirde muhtemelen ona bakacak kadar bile hayatta kalamama durumu var, ama bu ayrı bir mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:20:22 >

• (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:19:35 >
  • (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:19:20 >
  • Siz ne adamlarsınız ya birileri hayali karakterler yaratmış hepsinin kendine göre düşmanları var siz kafanıza göre düşman seçip onları savaştırıyosunuz bunlar yüzünden birbirinize kötü şeyler söyleyip günaha giriyosunuz tartıştığınız şeye bakar mısınız akli dengeniz yerinde değil sizin ciddi sorunlarınız var kaptırmayın kendinizi adamlara bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro gliserin

Siz ne adamlarsınız ya birileri hayali karakterler yaratmış hepsinin kendine göre düşmanları var siz kafanıza göre düşman seçip onları savaştırıyosunuz bunlar yüzünden birbirinize kötü şeyler söyleyip günaha giriyosunuz tartıştığınız şeye bakar mısınız akli dengeniz yerinde değil sizin ciddi sorunlarınız var kaptırmayın kendinizi adamlara bak ya
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:19:02 >
  • Flood yapıyorsun şikayet edicem
  • quote:

Flood yapıyorsun şikayet edicem

?? öyle kural var mı? haberim yoktu?

Ghost Rider meselesini okudun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Şaka şaka var öyle bir kural elbet de , ama uğraşmam öyle şeylerle Şuan ciddi meselelerle uğraşıyorum ( dila senin ... ) İn your opinion '' The most powerful character is galactus in marvel '' diyorsun bende kaçıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Şaka şaka var öyle bir kural elbet de , ama uğraşmam öyle şeylerle Şuan ciddi meselelerle uğraşıyorum ( dila senin ... ) İn your opinion '' The most powerful character is galactus in marvel '' diyorsun bende kaçıyorum

Alıntıları Göster
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:21:16 >

• quote:

quote:

Siz ne adamlarsınız ya birileri hayali karakterler yaratmış hepsinin kendine göre düşmanları var siz kafanıza göre düşman seçip onları savaştırıyosunuz bunlar yüzünden birbirinize kötü şeyler söyleyip günaha giriyosunuz tartıştığınız şeye bakar mısınız akli dengeniz yerinde değil sizin ciddi sorunlarınız var kaptırmayın kendinizi adamlara bak ya

Haklısın tabii.

YA ne yapak yapcak bişi yok bazıları küfür ediyo forumda, neyseki biz küfür etmiyoz.

Lale diyerek geçimizi sağlıyoz. Dışarıda başka şeylerden konuşup günah işlemektense burda işlerim daha iyi

Hııı bide bu arada akli dengemziin yerinde olmadığını söyleyereek hakaeret ediyosun.

Tmm anladık bizim akli dengemiz yerinde değil ondan burdayız peki sen neden burdasın? Bana pek sağlam gözükmüyon söylediklerin hep çelişki içeriyo

Benim söylediklerim çelişki içermez. Akli dengesi yerinde olmayanlar burda demiyorum görüşünü belirtirsin yeterli olur sayfalarca hayali şeyler yüzünden tartışmak anormalliktir. Ben kimseye hakaret etmiyorum sadece olan durumu söylüyorum. Söyledikleriniz ''lale'' den ibaret değil. Bu nasıl akıldır mantıktır düşüncedir hayali şeyler bunlar biri elinde kara delik tutmuş diğeride diyo big bange dayanır diyo o kadar uçtunuzki evrendeki en büyük patlamaya kadar geldiniz ilk başta hulk vurmuş dünyayı sallamış falan yetmedi büyük patlamayı da tartışamanıza eklediniz evrende olan en tehlikeli şeyi de tükettiniz artık ötesi yok tartışıcak neyiniz kaldıki yani bütün tehlikeli şeylere dayandırdınız kahramanlarınızı. Superman elinde karadelik tutuyo he ondan ondan hakaret edin birbirinize çocuk gibisiniz süperkahramanları dövüştürüp aranızda tartışıyosunuz trajikomedi resmen

• quote:

quote:

quote:

Haklısın tabii.

YA ne yapak yapcak bişi yok bazıları küfür ediyo forumda, neyseki biz küfür etmiyoz.

Lale diyerek geçimizi sağlıyoz. Dışarıda başka şeylerden konuşup günah işlemektense burda işlerim daha iyi

Hııı bide bu arada akli dengemziin yerinde olmadığını söyleyereek hakaeret ediyosun.

Tmm anladık bizim akli dengemiz yerinde değil ondan burdayız peki sen neden burdasın? Bana pek sağlam gözükmüyon söylediklerin hep çelişki içeriyo

Benim söylediklerim çelişki içermez. Akli dengesi yerinde olmayanlar burda demiyorum görüşünü belirtirsin yeterli olur sayfalarca hayali şeyler yüzünden tartışmak anormalliktir. Ben kimseye hakaret etmiyorum sadece olan durumu söylüyorum. Söyledikleriniz ''lale'' den ibaret değil. Bu nasıl akıldır mantıktır düşüncedir hayali şeyler bunlar biri elinde kara delik tutmuş diğeride diyo big bange dayanır diyo o kadar uçtunuzki evrendeki en büyük patlamaya kadar geldiniz ilk başta hulk vurmuş dünyayı sallamış falan yetmedi büyük patlamayı da tartışamanıza eklediniz evrende olan en tehlikeli şeyi de tükettiniz artık ötesi yok tartışıcak neyiniz kaldıki yani bütün tehlikeli şeylere dayandırdınız kahramanlarınızı. Superman elinde karadelik tutuyo he ondan ondan hakaret edin birbirinize çocuk gibisiniz süperkahramanları dövüştürüp aranızda tartışıyosunuz trajikomedi resmen

Alıntıları Göster
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 17:22:17 >

• Adam sana cevabını verdi. En güçlü süperkahramanı cevaplayan herkesin aklında sorun yok siz ikinizin var diyorum kapiş. Süperkahramanlar için tartışmak tamamen geri kafalılık. Ülke kendine gelemez tabi amerikanın hayali kahrakterleri yüzünden birbirinize hakaret edin aferin devam devam
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.