Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
469.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

quote:

quote:

Adam tanri diyor yav.Saka misiniz kardesim

Allah tan baska tanri olur mu?

Bu yuzden o da bir super kahraman

Ya kardeşim şaka mısın sen? Allahtan başka tanrı olur mu diye soru mu olur Adam çizgi roman evreninin tanrısı. Sen ne dersen de birader, biz buna inaniyoruz. Sen süper kahraman demeye devam et.

Kardes tanri dersen sirk kosarsin.

Neyse tmm sizde ne derseniz deyin.Daha fazla bu konuya yazmayin cunku hicbir kahraman 4x4 degildir.tbrk*

Ayrica kirdiysam k.b

Ne kırması estafurullah, buna gerçek gözüyle bakma sadece oyuncaktan ibaret değil mi? :)

Lakin oyle dusunme.Sonucta Alemlerin Rabbi birdir.

Neyse fazla uzatmayalim.

Hayirli Ramazanlar

Senin beynin erimiş

Ateist misin?

Gerçek olmayan birşeye dini karıştırmak nasıl bir kafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya kardeşim şaka mısın sen? Allahtan başka tanrı olur mu diye soru mu olur Adam çizgi roman evreninin tanrısı. Sen ne dersen de birader, biz buna inaniyoruz. Sen süper kahraman demeye devam et.

Neyse tmm sizde ne derseniz deyin.Daha fazla bu konuya yazmayin cunku hicbir kahraman 4x4 degildir.tbrk*

Ayrica kirdiysam k.b

Ne kırması estafurullah, buna gerçek gözüyle bakma sadece oyuncaktan ibaret değil mi? :)

Neyse fazla uzatmayalim.

Hayirli Ramazanlar

Senin beynin erimiş

Ateist misin?

Hayır Eru iluvatar'a tapıyorum.Tavsiye ederim

• New Avengers ilk iki bölümü sipariş veriyorum yarın. Civil War kısmına gelince Spide'den de bölümler alacağım.

Bu arada arkadaşlar ipad de marvel comics uygulaması var indirin mutlaka bir sürü bedava sayı var üstüne çok ucuza istediğiniz sayıyı alabiliyorsunuz. Ben okumaya başladım İngilizce, avengers için ısınma turları atıyorum. Avengers sevdam söner gibi olursa kaldığı yerden wolverine başkana devam edicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

NA1
    NA2
    NA3
    House of M
    NA4
    Spide3:İç Savaş Yaklaşıyor
    NA5 İç Savaş
    Spide4:Evdeki Savaş
    İç Savaş
    NA6
    NA7
    NA8 Gizli Istila 1
    Gizli Istila
    NA9 gizli istila 2

Bunlara ek olarak kesin almayı düşündüklerim;

Planet hulk 1-2
    Ve özellikle World War Hulk!
    Silver Surfer 1-2
    Batman Yeni dünya
    Batman gülen adam
    Batman pelerinli süvariye ne oldu

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Bu da benim listem çizgi roman dünyasına giriyoruz hadi la havle :D

NA1
    NA2
    NA3
    House of M
    NA4
    NA5 İç Savaş
    İç Savaş
    NA6
    NA7
    NA8 Gizli Istila 1
    Gizli Istila
    NA9 gizli istila 2

Planet hulk 1-2
    Silver Surfer 1-2
    Batman Yeni dünya
    Batman gülen adam

Batman serilerini türkçe olarak siteler de bulabilmen mümkün, New Avengers keza öyle, onlar yerine olmayan çizgi romanları eklemelisin.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."

• quote:

quote:

NA1
    NA2
    NA3
    House of M
    NA4
    NA5 İç Savaş
    İç Savaş
    NA6
    NA7
    NA8 Gizli Istila 1
    Gizli Istila
    NA9 gizli istila 2

Planet hulk 1-2
    Silver Surfer 1-2
    Batman Yeni dünya
    Batman gülen adam

Batman serilerini türkçe olarak siteler de bulabilmen mümkün, New Avengers keza öyle, onlar yerine olmayan çizgi romanları eklemelisin.

Ama ben elimde tutmadıktan sonra, koleksiyon yapmadıktan sonra sevmiyorum. Sanaldan güzel olmuyor bence, eski kafalı mıyım neyim

• quote:

quote:

quote:

NA1
    NA2
    NA3
    House of M
    NA4
    NA5 İç Savaş
    İç Savaş
    NA6
    NA7
    NA8 Gizli Istila 1
    Gizli Istila
    NA9 gizli istila 2

Planet hulk 1-2
    Silver Surfer 1-2
    Batman Yeni dünya
    Batman gülen adam

Ama ben elimde tutmadıktan sonra, koleksiyon yapmadıktan sonra sevmiyorum. Sanaldan güzel olmuyor bence, eski kafalı mıyım neyim

Koleksiyonu ben de severim, robinson crouse bak oraya, ingilizce-türkçe stok yapmışımdır.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."

• Ben Flying Spagetti Monster'a inanıyorum

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrica kirdiysam k.b

Neyse fazla uzatmayalim.

Hayirli Ramazanlar

yaa allahım ercanın kayıp kardeşiyle konuşuyorum sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrica kirdiysam k.b

Neyse fazla uzatmayalim.

Hayirli Ramazanlar

yaa allahım ercanın kayıp kardeşiyle konuşuyorum sanki.

Arkadaşlar bu kadar taşlamanızın bir mânası yok, adamın dediği bir bakıma doğru ama gerçek olmadığından bir anlam ifade etmiyor.

• Peki one above all kahraman degilse.En guclu super kahramani arasanizda bulamazsiniz.Cunku hic biri 4x4 luk degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiçbiri zaten mükemmel değil ama dövüşlerde en önemli faktör hız-güç-dayanıklılık seviyesidir. Bu denge en yüksek Superman'de var. O yüzden genelleme yapmasak da içlerinde en potansiyellisi Superman'dir. Gerek DC'deki yeri, gerekse geçmişten bugüne dek yaptığı işler olsun, DC evrenindeki misyonu olsun, gerekse sahip olduğu güçlerle ve potansiyeliyle Superman'i ilk sıraya koyarım ben.

Peki one above all kahraman degilse.En guclu super kahramani arasanizda bulamazsiniz.Cunku hic biri 4x4 luk degil.

Superman en güçlüsü.

Orijinalden alıntı: Guest-AE1CDBEE9

quote:

Peki one above all kahraman degilse.En guclu super kahramani arasanizda bulamazsiniz.Cunku hic biri 4x4 luk degil.

Superman en güçlüsü.

Alıntıları Göster
    En Güçlü 4

1-Hal Jordan( Ama kilit kalkarsa)
    2-Superman
    3-Flash (Wally west)
    4-Silver Surfer

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Hiçbiri zaten mükemmel değil ama dövüşlerde en önemli faktör hız-güç-dayanıklılık seviyesidir. Bu denge en yüksek Superman'de var. O yüzden genelleme yapmasak da içlerinde en potansiyellisi Superman'dir. Gerek DC'deki yeri, gerekse geçmişten bugüne dek yaptığı işler olsun, DC evrenindeki misyonu olsun, gerekse sahip olduğu güçlerle ve potansiyeliyle Superman'i ilk sıraya koyarım ben.

Superman bir kriptonite bakar.

quote:

Superman bir kriptonite bakar.

Kriptonite bakmaz o iş. Superman'in kriptonite karşı sadece zaafı vardır o kadar. Öyle filmlerde ve animasyonlardaki gibi zonk diye bi anda gücünü kaybetmiyor. Kriptonit sadece yavaş yavaş gücünü emer. Hatta kriptonit dolu bir gezegende saatlerce savaşarak rakibini yenebilmiştir Superman.

• quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum küfreceksen Ercan'dan ne farkın kalacak? Biz burada tatlı tatkı tartışalım diyoruz senin ettiğin lafa bak.

Galactus açlığı yüzünden ölümün eşiğine gelmiş bir karakter. Ki öldü de sonra yerine Abraxas falan çıktı. Galactus'u küçük düşüren biz değiliz, varolan bir gerçeği söylüyoruz. Bunun nesi küçük düşürmek olabilir? Dr. Manhattan kim diyorsun da Sentry kim yahu? Peki Avengers'ın tırnağı dahi olamayacak olan FF kim? Böyle ottan boktan adamlar bile Galactus ile kapışıp başına musallat olabiliyorlarsa Dr. Manhattan gayet de yenebilir. Onlar kapışınca mantıksız olmuyor da Dr. Manhattan yener deyince mi mantıksız oluyor? Asıl mantıksızlık budur. Komik olmanın manası yok. Ayrıca bu tarz adamların Galactus ile baya baya kapışmaları bi nevi onun sıkletini gösterir. Sentrymiş FFmiş Dr. Manhattan onları adamdan sayıp karşılaşma gereği bile duymaz. Tek bir saldırısıyla onları moleküllerine ayırır. Dr. Manhattan'ın kılına dahi zarar veremezler. Ayrıca fiziksel bir bedeni yok dolayısıyla fiziksel ihtiyaçları da yok Galactus gibi.

Konu burada eğer küçük düşürmekse bunu aslında sen yapıyorsun ve yorumların söz konusu Galactus ve SS olduğunda hep taraflı oldu. O yenemez bu yenemez Galactus şöyledir kozmik güçtür SS yener ham yapar vesaire dedin kaç defa şahit olduk burada. Flash için kaç defa hızdan başka bir olayı yok dedin. Adamın tonla gücü var ama hız dışında hepsini yok sayıyorsun. Ben burada adamın hızını hesapladım ne kadar sürede ne kadar mesafe katettiğini, ışıktan kaç kat hızlı olduğunu ve saniyedeki hızını yazdım. Sen de cevap olarak SS oktilyona gitti dedin. Anlamsız ki bu. Mantığı yok. Ben sana sordum hatta bu adam bu sürede ne yapmış diye cevap vermedin. Ne oktilyonu yahu Flash evrenin başlangıcına gitti. Big Bang'e gitti. Tüm zamanların ve evrenin sonuna gidip oradan bir sonraki Big Bang'e oradan da yeni evrene geçerek ölümü atlattı adam. SS'in Flash gibi bu denli hız üzerine başarısı var mı? Şu kadar sürede şu kadar mesafe gitmek değil olay. O bir başarı değildir. Ki Flash için çocuk oyuncağıdır o iş. SS için Flash'tan daha hızlı dedin hatta refleksleri için bile daha hızlı dedin. Kimse de burada senin dışında SS'in Flash'tan hızlı olduğunu kabul etmiyor. Galactus ve SS konusunda hiç objektif yazılar yazmadın. Hız çalma konusunda da mesela mantıklı açıklamalar hiç yapmadın. Biz hızını çalar dedik sen kalktın SS kozmik güç ham yapar gibi komik komik şeyler yazdın. Şöyle 30-40 sayfa geriye gidilse bulunur o mesajların. SS'in refleksleri Flash'ı geçtim Superman ile bile bir olamayacak kadar yavaştır. Bir yerden bir yere gitmenin dövüşte hiçbir faydası yoktur. Flash hızını çalmasa bile yine de elindeki diğer güçlerle SS'i yenebilecek potansiyele sahiptir. Faz haline geçtiği an hiçbir fiziksel ve enerji tabanlı saldırı Flash'a zarar veremez. SS istediği kadar kozmik gücüyle saldırsın Flash faz halindeyken bundan zerre etkilenmeyecektir. Bu durumda Flash'a karşı hiç şansı yoktur. Flash bir yumrukta gezegen patlatabilen IMP dediğimiz yumrukları atabilmektedir. SS o refleksleriyle Flash'a karşılık dahi veremez. Yiyeceği IMP'ler de cabası. Flash faz halini alıp IMP'leri saydırdığında SS'in yapabileceği hiçbir şey yoktur. Çünkü ne yaparsa yapsın ister fiziksel ister kozmik güçle saldırsın Flash için bir anlamı olmayacak. Ayrıca SS'in sahip olduğu hız kendi hızı değildir. Sörf tahtasının hızıdır. Dolayısıyla hız için bir nesneye ihtiyaç duyar bu da onu yakın mesafeler arası kombinasyonlarda ve bedensel hareketlerde Flash'a göre yavaşlatacaktır. Çünkü bizzat kendisinin hızı olmadığından hızı üzerinde Flash gibi kontrol sağlayamayacaktır. Bu da onu Flash ve Superman gibi karakterlerin karşısında yavaşlatacaktır. Flash ise hız için bir nesneye ihtiyaç duymaz. Bizzat kendi hızıdır ve son hızında dahi reflekslerine manevralarına SS ile kıyaslanmayacak derecede hakimdir. Bunu örneklerle de açıklayabilirim. Bugün bir kuşun yapabildiği sağa sola keskin dönüş manevralarını ve kombinasyonlarını son teknoloji savaş uçakları bile hala yapamamaktadır. Veyahut sen koşarken birden sola veya sağa dönebilirsin ama bunu araba ile yapamazsın. Yaparsan da takla atarsın. SS'in durumu da buna benzer. Sörf tahtasının şoförü gibidir. Kendisinin hızı olmadığından refleks, bedenen çeviklik ve manevra konusunda Flash ve Superman kadar hızlı davranamayacaktır. Ayrıca şunu da söyleyeyim tekrar. SS'e güçlerini veren Galactus'tur. Dolayısıyla gücünün de hızının da bir sınırı vardır. Çünkü ona güçlerini veren de en nihayetinde sınırları olan bir varlıktır. Gücü de hızı da Galactus'un belirleyeceği kadardır. Flash hızını sınırları olan bir varlıktan değil sonsuzluktan alır ve hızını dilediği kadar artırabilir.

Red Hulk'a bile yenilmiş biri SS. Onu geçtim Venom bile gırtlaklıyor onu. Böyle boktan adamlar Dr. Manhattan için bir hiçtir. Venom'u atom altı parçacıklarına kadar ayırır. Kalkıp bunlarla ben Dr. Manhattan'ı kıyaslamam.

Galactus'a dönecek olursak onu aşacak çok adam var DC'de. Misal Parallax Hal Jordan Galactus'un güç seviyesini aşar. Hele hele kilidi açılmış yüzüğe sahip bir Hal Jordan karşısında Galactus bir hiçtir. O durumdayken SS'i zaten adam yerine bile koymaz. Keza Superman Thougt Robot karşısında da zerre şansı yoktur.

Daha kimlerle kıyaslandı burada. Koskoca Imperiex Prime ile kıyaslayıp yener dendi. Galactus önce bütün Marvel'ı iyisiyle kötüsüyle karşısına alsın sonra konuşalım bunu.

Edit: ekleme

Sentryi cidden moleküllerine ayırabilir mi ?

Ayıramaz, hele ki "Sentry Void" olursa.

Bende ondan bahsediyorum bu forumda sentry çok küçümseniyor.

hocam sentry fanclub açsam bilgi verip yardım edermisiniz

hocam açın ya gözünüzü seveyim. marvel'da en çok içimin gittiği karakterlerden biri. adamı harcıcak yol bulamadılar şizofren dediler ya ayar oluyorum .yazıktır günahtır ya ares'i A4 kağıdı gibi ortadan ikiye yırttırırken iyiydi noldu da harcadınız adamı utan ulan marvel

En mantıksızı thorun sentry'i tek yıldırımla öldürmesiydi bence

Alıntıları Göster
    beyler sonunda buldum

En güçlü 4 kahramanı

1-Hal Jordan (Unlock Ring)
    2-Flash (Wally West)
    3-Superman
    4-Silver Surfer

• quote:

quote:

quote:

quote:

One Above All der gecerim.

o bir super hero değil.

Nasil degil?Emin misin.

Superhero degilse neden comiclerde velan var sorarim sana

Lutfen bilmeden konusma.

Merhaba hakan kardeşim.

One Above All dediğiniz karakter bir çizgi roman karakteri fakat bir superkahraman değildir, tanrı rolünü üstlenen bir karakterdir. Çizgi roman içerisin de bulunan her karakter "super kahraman" diye adlandırılmaz.

dogruda ona bakarsan darkseid , galactus , joker , venom , dr doom , doomsday , apocalpyse vs vs vs bunlarda superkahraman - super hero değildir. Bunlar super villian dır.O zaman onlarıda yazmayacaz bu topic altına
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

quote:

quote:

o bir super hero değil.

Nasil degil?Emin misin.

Lutfen bilmeden konusma.

Merhaba hakan kardeşim.

One Above All dediğiniz karakter bir çizgi roman karakteri fakat bir superkahraman değildir, tanrı rolünü üstlenen bir karakterdir. Çizgi roman içerisin de bulunan her karakter "super kahraman" diye adlandırılmaz.

dogruda ona bakarsan darkseid , galactus , joker , venom , dr doom , doomsday , apocalpyse vs vs vs bunlarda superkahraman - super hero değildir. Bunlar super villian dır.O zaman onlarıda yazmayacaz bu topic altına

Galactus, cosmic bir tanrıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

quote:

quote:

o bir super hero değil.

Nasil degil?Emin misin.

Lutfen bilmeden konusma.

Merhaba hakan kardeşim.

Galactus, cosmic bir tanrıdır.

o zaman tekrar yazayım buna cevap ver

dogruda ona bakarsan darkseid , , joker , venom , dr doom , doomsday , apocalpyse vs vs vs bunlarda superkahraman - super hero değildir. Bunlar super villian dır.O zaman onlarıda yazmayacaz bu topic altına
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.