Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Bu Bölümün adminleri mahmutzahitcelik Senji Ve blackMumble Olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Comicvine adlı siteden daha kaliteliyiz.

Bizde Ercan Gibiler efsaneleştikten sonra kalite falan kalmadı :(
  • @rds hocam konu için yönetici şart. Konunun trollenmesinden bıktık. Gerek konuya olan hakimiyeti gerekse bölümün selameti açısından @SenJi arkadaşımızı Bölüm Yetkilisi sıfatıyla Çizgi Romanlar bölümüne yönetici olarak atanmasını sizden rica ediyorum.
  • Boşuna uğraşmayın beyler ben aylar önce bölüme spoiler butonu eklenmesini istedim hala bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum.O forumun en üst düzey üyeleri gitsin supermani hulka dövdürtsün,geriye halan dc karakterlerinide 3 sınıf rezil çok kötü karakterler gibi göstersin.Yok DCde anlamıyorlar ona lafım yok ama bari marvelı bilinbe kardeşim.Dr. strangi black pantere dövdürtmüşlerdi bir ara.Adamlar marvelı bile bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

gerçekten mi ? batman vs goku batman wins diyorsan oha

Batman alır kardeşim , sen neden marvel karakteriyle çizgi film karakterini kıyaslıyorsunki burada Çr tartışması yapılıyor sen çizgi filmdeki karakterlerini savunuyorsun

ya bırakın şunu batman vs goku batman alır kardeşim diyor

dostum tamam goku alır uzatma daha fazla , çizgi film karakteriyle çr karakterini kıyaslamaya hala devam ediyorsun

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Kesinlikle katılıyorum.O forumun en üst düzey üyeleri gitsin supermani hulka dövdürtsün,geriye halan dc karakterlerinide 3 sınıf rezil çok kötü karakterler gibi göstersin.Yok DCde anlamıyorlar ona lafım yok ama bari marvelı bilinbe kardeşim.Dr. strangi black pantere dövdürtmüşlerdi bir ara.Adamlar marvelı bile bilmiyor.

Aynen öyle blackmumble, sen veya s. hawkingler olabilir. Hepiniz benim dostumsunuz farketmez.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle blackmumble, sen veya s. hawkingler olabilir. Hepiniz benim dostumsunuz farketmez.

Ben o olaya dosttan ziyade olucak kişinin o yetkiyle ypaıcaklarına önem veririm.Burası önemsediğim bir yer olduğundan kendimi uygun görüyorum ama ben olmazsam gerçekten urazsın olmasını isterim.Onun şu bölüme attığı bir tane bilgi içermeyen mesaj yok.Herşeyden önce yaşını almış biri.Ama biz burda ne dersek diyalim hiç bir yöneticinin gelip bakıcağını sanmam.Ben gittim 3 tane mail attım,özel mesaj attım birçok ve en son konu açtım hiç birine rds bakmadı.Diğer bölüm yöneticileri geldi onlarda yardım etmeye çalıştı ama ne fayda rdsnin umrunda değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o olaya dosttan ziyade olucak kişinin o yetkiyle ypaıcaklarına önem veririm.Burası önemsediğim bir yer olduğundan kendimi uygun görüyorum ama ben olmazsam gerçekten urazsın olmasını isterim.Onun şu bölüme attığı bir tane bilgi içermeyen mesaj yok.Herşeyden önce yaşını almış biri.Ama biz burda ne dersek diyalim hiç bir yöneticinin gelip bakıcağını sanmam.Ben gittim 3 tane mail attım,özel mesaj attım birçok ve en son konu açtım hiç birine rds bakmadı.Diğer bölüm yöneticileri geldi onlarda yardım etmeye çalıştı ama ne fayda rdsnin umrunda değil.

Benim adayım sensin ama içimizden biri olsun en kötü.

• Superman
  • Trollüklerle benim bir alakam varmı ?

• arkadaşlar şu trolleri bir ortaya atında kim olduklarını bilelim ,hem onlarda anlayıp bu muhabbetleri belki bırakırlar
  • HULK
  • o değilde çizgi roman bölümünün bir yetkilisi admini yok mu ?
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Sen bir şey yapmadın yahu. Seni bilgilendirme amaçlı etiketleyecektim. bLackMumbLe, SenJi ve The Evil Dead'i etiketlediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 16 Temmuz 2014; 0:15:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Herşey senin başının altından çıkıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Kontrol demek catisma demek trol dediklerinize blok koyun olsun bitsin. Hem birde kriteriniz ne bir aciklayin hele her onune gelene trol diyeceniz neredeyse

Ben kimseyi bloklamam, neden? Çünkü her insanin kendine özgü bir düşüncesi vardır.

@Mr. Jingles ben naptım

O zaman kimseye trolde demeyin tamam bu bolum cr konusu anime degil. Orasi oyle ama bunun disinda herkes saygisini kaybetmeden yazabilir. Tabi ercan kadar olmadan. Devian adli arkadas crlerle destekledigi bir konudan sonra hemen hulk fanlari geldi iyice trollediler falan. Oyle dusunceleri kafadan atmadan bu bolumden de yoneticiden de bir sey olmaz

• Seni son kez uyarmıştım ama hâlâ konuyu trollediğin için seni şikayet ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Sen bir şey yapmadın yahu. Seni bilgilendirme amaçlı etiketleyecektim. bLackMumbLe, SenJi ve The Evil Dead'i etiketlediğim gibi.

Eyvallah.

@bLackmumble, yeni aldığım gamepadi kafana atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 16 Temmuz 2014; 0:49:58 >

• 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.