Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

hocam insanüstü güce ve dayanıklılığa sahip olarak geçiyor

Her kahramana oyle diyorlar :D captan americaya da batmane de. Her sey fiziksel guc degil zaten. Ama thanosun dayanikliligi cok yuksek. Black bolt en yuksek sesiyle bagiriyor. Thanos yerinden oynamiyor kaldi ki anca bir iki yeri kanar gibi oluyor. Wwh hulk bole black boltun normal bir bagrisinda metrelerce ucmus. Yani thanosun dayanikliligi gibi pek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

quote:

Her kahramana oyle diyorlar :D captan americaya da batmane de. Her sey fiziksel guc degil zaten. Ama thanosun dayanikliligi cok yuksek. Black bolt en yuksek sesiyle bagiriyor. Thanos yerinden oynamiyor kaldi ki anca bir iki yeri kanar gibi oluyor. Wwh hulk bole black boltun normal bir bagrisinda metrelerce ucmus. Yani thanosun dayanikliligi gibi pek yok.

Hocam dayanıklılıkta bir superman olduğunu hiç sanmıyorum

• Çizgi roman meraklıları diye bir grup var facebookta komedi
  • emriva12 kullanıcısına yanıt
    dostum zaten karakterlerin kas gücünü gösteren hiç bir kaynak yok ayrıca zaten mutasyon geçirmiş her süper kahraman`ın insanüstü gücü olmak zorunda siz kas gücünü sorunca şaşırdım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

quote:

Hocam dayanıklılıkta bir superman olduğunu hiç sanmıyorum

Bencede :D superman hayvani birsey. Ama marvelda thanos gibisi pek yok bence. Tabi birde kurse var onu da yetkiliye sormak lazim.

• quote:

dostum zaten karakterlerin kas gücünü gösteren hiç bir kaynak yok ayrıca zaten mutasyon geçirmiş her süper kahraman`ın insanüstü gücü olmak zorunda siz kas gücünü sorunca şaşırdım zaten

Dostum şurda varhttp://marvel.wikia.com/Strength_Scale
    Beyonder`a bile kas gücü bahşetmişler burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 15 Temmuz 2014; 17:31:32 >
  • Kurse sadece kas gücüyle, -ki başka gücü de yok zaten-beta ray bill ve thoru rahatça yeniyor. Dayanıklılık konusunda superman den de thanos tan da önde.

• quote:

dostum kas gücü değil bu, güç ölçekleri burada hangi karakterin hangi güç sınıfına girdiğini gösteriyor örnek olarak arsenic insan gücünde ,captain marvel superinsan gücünde

Hocam class yazıyor ya onlar kas gücünü belirtiyor
    Dostum kas gücüyle ilgilenmem kas gücü Çrlerde bir işe yaramaz zaten , burada Beyonder`a bile kas gücü vermişler ,hatta Living Tribunal`a bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 15 Temmuz 2014; 17:36:35 >
  • quote:

quote:

Silver Surfer'ı yazmayın boşuna

• quote:

Dostum kas gücüyle ilgilenmem kas gücü Çrlerde bir işe yaramaz zaten , burada Beyonder`a bile kas gücü vermişler

Genellikle çoğu kahraman fiziksel dövüştüğü için ben ilgileniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

quote:

Silver Surfer'ı yazmayın boşuna

100 tondan fazla yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Kurse sadece kas gücüyle, -ki başka gücü de yok zaten-beta ray bill ve thoru rahatça yeniyor. Dayanıklılık konusunda superman den de thanos tan da önde.

O nasil olmus oyle ya :D

• Ah marvel şu Spiderman'i biraz da güçlü yapsaydın
    Valla dostum burada Hulk ,Adam Warlock`un çok üstünde ama dövüşseler Hulk fiziksel temas bile edemez Warlock`a
  • quote:

Valla dostum burada Hulk ,Adam Warlock`un çok üstünde ama dövüşseler Hulk fiziksel temas bile edemez Warlock`a

hocam orası öyle ama mesela captain america ile hulku karşılaştırırsan önemli olan kas gücü olur
    hiç sanmıyorum dostum kas gücü bir etken ama ,dayanıklılık ,zeka,çeviklik gibi etmenlerde var
  • quote:

hiç sanmıyorum dostum kas gücü bir etken ama ,dayanıklılık ,zeka,çeviklik gibi etmenlerde var

Hocam zaten kas gücü fazla olan adamların dayanıklıkları da fazla olur çeviklik de önemli tabi,zeka ise kullanabilene
    Zekayı ben her zaman kas gücü ve dayanıklılıktan önde tutarım.Zeka iyi olmadan gücünü nasıl ve ne şekilde kullanacağını ya da nasıl savaşacağını tam olarak iyi analiz edemezsin
  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.