Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha ayrıca BATMAN' in kimseye karşı şansı yok diyenler varsa da artık onlara da ne diyeyim bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 27 Ağustos 2012; 3:09:26 >
  • Ve SPAWN bir MARVEL COMİCS karakteri değildir, İmage Comics karakteridir Todd MC Farlane' in yarattığı.
  • Ben şahsen hakkımı flash ve supermanden kullanmak istiyorum ,flash

Gelecegi görebiliyor
    Zamanı durdurabiliyor
    Gecmis e alabiliyor
    Geleceğe alabiliyor
    Supermandan daha güçlü yumruklar atıyor
    Daha bir sürü özelliği var

Superman i zaten biliyorsunuz,ama onun icinde kripton tehlikeli .

yani flash diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha ama yaratılan EN SAĞLAM EN KARİZMATİK karakterlerden biridir kesinlikle SPAWN.

Çok çok severim, küçükken çıkan her sayısını alırdım valla türkçe olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

Ben şahsen hakkımı flash ve supermanden kullanmak istiyorum ,flash

Gelecegi görebiliyor
    Zamanı durdurabiliyor
    Gecmis e alabiliyor
    Geleceğe alabiliyor

yani flash diyorum

Evet Flash kocaman bir gezegenin çarpması şiddetinde yumruk atabilir.

• phoenix ile dr manhattan yarışır veya silver surferde olabilir
  • beyler şimdi yukarıda allah var world war hulk u izleyipte ercan arkadaşımıza cevap verelim world war hulk ta hulk sentry hariç bütün süper kahramanları yenmişti ve ayrıca o kadar kızgın dı ki black bolt şehirleri yıkıcak çığlıkları o bir gıdım bile zarar veremedi engin bilgisi ve ercan arkadaşımızı tebrik ediyorum ona troll diyenler önce kendilerine baksınlar ercan arkadaşım yanındayım!

• ben fikrimi deiştiriyorum Allahın üstüne tanımam eğer ki bu süper kahramanlar bir gün gerçek olursa bilin ki allahın izniyle olmuştur ve size bununla ilgili bir ayet göstericem
    (Ol deyince olur) Nahl suresi 40. ayet bu konu burda kapanmıştır
  • beyler bu süper kahraman konusunda Allahın üstüne tanmadığımı diğer konularda söylemiştim ve şuna bunu eklemek istiyorum dr manhattan en güçlü değildir ghost rider en güçlüdür dr manhattan sadece fiziki maddeleri yok edebilir ama ghost rider sadece nefisten olduğu için onu yok edemez ama dr manhattanı ghost rider cehenneme yollayabilir bu konuda tartışmasız dc ve marvelin en güçlüsü ghost rider dir ama gerçek hayatta Allah tan başka kimse güç ve kudret sahibi değildir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: urazs

quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

Ben şahsen hakkımı flash ve supermanden kullanmak istiyorum ,flash

Gelecegi görebiliyor
    Zamanı durdurabiliyor
    Gecmis e alabiliyor
    Geleceğe alabiliyor

yani flash diyorum

Evet Flash kocaman bir gezegenin çarpması şiddetinde yumruk atabilir.

ama hangi flash ?

ben Wally West diyorum

• quote:

Ve SPAWN bir MARVEL COMİCS karakteri değildir, İmage Comics karakteridir Todd MC Farlane' in yarattığı.

Bak dostum Angel Spawn ' Cehennemin ve cennetin tüm ordularını , evreni , yaşayan her varlığı (mother hariç) ve evren de dahil olmak üzere yok etmiş ve üzerine yeni Dünya yaratmış bir isimdir . Hani listeye katmamak neden ? bunlar 1 sayı da anlatılmadı sonucta . Spawn(1998) filminde Hellspawn iken malebolgianın hellspawn ordusunu kendisi özel bir dna ya sahip olduğu için yok ettiiydi . Düşün hani sadece hellspawn iken. Superman'i alamaz bir şey demiyorum . Ama Hellspawn iken G.R nin Cehennemin generali konumunda birini yok edeceğini sanmam . Hadi Angel formundayken etsin . Angel Spawn var olmuş bir karakterdir sonucta . Mother'dan istemese insan olmayı , bariz yenilmez . Adam dünya yaratıyor be . Daha ne

Flash konusuna gelince Avengers'i tek başına alan Brainac'ı öldürüyor . '' THE TRUE POWER OF FLASH '' youtube aynen bu şekilde yazın .

Superman doomsday ile savaşırken öldüğünde , yeniden canlandığı falan yok . O yüzünde palyaço maskesi , altında sağa sola omega ışını fırlatıp robotu olan bi çocuk tarafından öldürülüyor . Yani öyle sanılıyor . Ama batman ölmediğini düşündüğü , başka bir boyuta ışınlandığını düşünerekten ( Zaten fiziğin ana kurallarından biri BİLGİNİN KORUNUMU , demek istediğim bir cisim , varlık asla tamamen yok olamaz . ) Supermani başka bir boyuttan çıka geliyor .

Avengers vs Fantastic four'un Onslaught ile savaşırken yok edilmesi , bir kaç gün sonra başka bir boyuttan geri gelmesi gibi bir şey .

Vazgeçtim bu arada Hellspawn formunda iken , neredeyse sınırsız güce sahip fakat bunu kullandığında cehenneme çekiliyor . Adamın kalbe bağlı ritimli bombasını kalbinden bu güç ile çıkarıyor . O güçlerini o formundayken kullansa alır süpermani .

• duyduguma gore marvel ve dc yi yine birlestirip one above all ile savastirmayi dusunuyorlarmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

quote:

Ve SPAWN bir MARVEL COMİCS karakteri değildir, İmage Comics karakteridir Todd MC Farlane' in yarattığı.

Bak dostum Angel Spawn ' Cehennemin ve cennetin tüm ordularını , evreni , yaşayan her varlığı (mother hariç) ve evren de dahil olmak üzere yok etmiş ve üzerine yeni Dünya yaratmış bir isimdir . Hani listeye katmamak neden ? bunlar 1 sayı da anlatılmadı sonucta . Spawn(1998) filminde Hellspawn iken malebolgianın hellspawn ordusunu kendisi özel bir dna ya sahip olduğu için yok ettiiydi . Düşün hani sadece hellspawn iken. Superman'i alamaz bir şey demiyorum . Ama Hellspawn iken G.R nin Cehennemin generali konumunda birini yok edeceğini sanmam . Hadi Angel formundayken etsin . Angel Spawn var olmuş bir karakterdir sonucta . Mother'dan istemese insan olmayı , bariz yenilmez . Adam dünya yaratıyor be . Daha ne

Flash konusuna gelince Avengers'i tek başına alan Brainac'ı öldürüyor . '' THE TRUE POWER OF FLASH '' youtube aynen bu şekilde yazın .

Superman doomsday ile savaşırken öldüğünde , yeniden canlandığı falan yok . O yüzünde palyaço maskesi , altında sağa sola omega ışını fırlatıp robotu olan bi çocuk tarafından öldürülüyor . Yani öyle sanılıyor . Ama batman ölmediğini düşündüğü , başka bir boyuta ışınlandığını düşünerekten ( Zaten fiziğin ana kurallarından biri BİLGİNİN KORUNUMU , demek istediğim bir cisim , varlık asla tamamen yok olamaz . ) Supermani başka bir boyuttan çıka geliyor .

Avengers vs Fantastic four'un Onslaught ile savaşırken yok edilmesi , bir kaç gün sonra başka bir boyuttan geri gelmesi gibi bir şey .

Vazgeçtim bu arada Hellspawn formunda iken , neredeyse sınırsız güce sahip fakat bunu kullandığında cehenneme çekiliyor . Adamın kalbe bağlı ritimli bombasını kalbinden bu güç ile çıkarıyor . O güçlerini o formundayken kullansa alır süpermani .

Yazdıklarının bilincindeyim. Angel Spawn evreni yeniden yaratmadı ama, dünyayı yeniden yarattı ( öyle kalmış aklımda ) Ya o bu değilde çok çok uçuk noktalar bunlar, Spawn nere dünya yaratmak nere yani, fazlasıyla uçmuş arkadaşlar o sayılarda, sonuçta Al Simmons' un hikayesinin geldiği son noktalar onlar, biraz cılkı çıkmış bir durum bence yav, şeytan ve tanrı eşit güçteler, dövüşüyorlar falan, bir tane mother var o hepsinin üstünde, kiralık bir katili evrende ki en güçlü 2. varlık yapıyor falan ne bileyim yani.

Bu arada Ghost Rider değişik bir durum. Spawn ile karşılaşırlarsa kefaret bakışı işe yarar muhtemelen ona karşı. Ama şimdi şu var G. Rider Marvel' ın adalet- intikam meleği, Spawn la hangi evrende karşılaşacağı önemli, Spawn Marvel evrenine gelse sorun değil, Al Simmoıns günahkar biri, şansı yok ama Spawn' un evrenine gitse e adam zaten cehenneme gitmiş gelmiş, tanrıları şeytanları falan başka başka varlıklar, nereye yollayacak Spawn' u yeniden.

Ya aslında Spawn' u DC ve Marvel karakterleriyle karşılaştırırken BÜYÜK bir sorun var ; DC ye de Marvel' a da ZERRE benzemiyor Spawn evreni...

Neyi neyle nasıl kıyaslayacaksın, neye göre, karışıyor işler.

Hani öyle bir şey ki o zaman Angel Spawn Galactus, Darkseid, İmperiex Prime, Thanos, Spectre herkesi halleder rahat rahat noktasına kadar gider yani. Ama bu sağlıksız bir kıyas.

Aynen DR Manhatt' ın onu alır bunu alır demenin sağlıksızlığı gibi.

Neden ?

Çünkü bu iki karakterde hiç bir sağlam DC yada Marvel karakteriyle yüzleşirken anlatılmadı, çizilmedi. Güçleri fazla gösterilmedi, yani böyle varlıkları genelde hesaba katmamak gerekir bu yüzden, çok abartılı istisnai varlıklardır zira.

İşte o tanrı bu tanrı mevzusuna dönüyor iş sonunda. Mantığı yok, o onu yapar bir anda bu bunu... Düşünmesi yeter falan, e Superman de Flash de düşünceden çok daha hızlı hareket edebilen varlıklar yeri geldiğinde mesela. Yani Superman de ısı bakışıyla ( arzu ettiği halde ölçülemez noktalara çıkartabiliyor sıcaklığını, güneşin çekirdeğinden çok çok daha sıcak yapabiliyor ) Spawn' u küle çevirebilir bir anda, Spawn sonra yeniden formuna gelir, gücünü harcayarak vs vs...

Angel Spawn istisnai bir durum bu yüzden hesaba katmasak daha mantıklı olur bence, çünkü biraz fazla abartı bir durum çr de bile bence.

Yada özetle şöyle diyeyim ben çr de bu tanrı manrı yada abartılı cosmic varlık olayını saçma buluyorum açıkçası, e kardeşim Galactus' u hizmetçisi Silver Surfer nasıl durduruyor yeri geldiğinde, Reed Richards nasıl ? Yani abuklaşıyor be iş tanrı manrı mevzularında.

Herkes yaratıcı, herkes bi tanrı anasını satayım, yok Celestiallar, yok Galactuslar, yok Skyfather lar falan, abuk be bilader. Yani gene Angel Spawn' ın bi karizması var bunlara nazaran, kanatlar falan.

Bakıyosun Zeus tanrı ! 90 ton anca kaldırıyor, Odin tanrı o da taş çatlasın o kadar. Superman zibilyon kentrilyon ton kaldırır, çifte kara delikte hayatta kalır kaçar ama sorsan hayatta yenemez bu ikisini, saçmalık... Yani şu SENTRY savaş tanrısı ARES' i caaart diye ortadan ikiye yardığında çok keyiflenmiştim açıkçası ne yalan söyleyeyim...

Superman' in de pek çoğuna yapacağı odur isterse çünkü. ( angel spawn' u kastetmiyorum şu Olimpos ve Asgard tanrıları falan )

Bence çr lerin iyice suyunu çıkardılar '' tanrı '' olayıyla yıllardır, ulen çoktan seçmeli tanrı olayı mı olur ! Superman Thor' u gayette yener ama gel gelelim THOR tanrı ! Hop kalıyorsun öyle...

( Thor tanrı ama bedensel olarak Hulk tan güçlü değil. Odin değil, Zeus değil... Ha bu böyleyken bir bakıyorsun Zeus Hulk' u döve döve pestil yapmış... Neymiş büyü gücüymüş... Hepsi bi tanrı anasını satayım, aslında cidden Spawn' ın gelip şöyle bir Marvel tanrı temizliği yapmasını falan çok isterdim ne yalan söyleyeyim.

Spawn en çok sevdiğim çr karakterlerinden açık ve net BATMAN ile birlikte. Batman eh farkındaysan en sevdiğim zaten. )

Daha doğrusu Hulk Thor' un güç seviyesini rahat aşıyor bir süre sonra. Çekici olmadan, büyüsel güçleri olmadan bedensel olarak Hulk' u yenmesi çok zor. Superman yener ama gayette.

Ama neymiş Thor tanrı ! Yav bırakın allah aşkına ya... Yani cidden yazdıkça farkettim anlamsız bir şey oluyor bir yerden sonra o yener bu yener, valla, geyiğine eğlencesine yazarken sıkıldığımı farkettim resmen.

Spawn' ın hellspawn halini okumak daha zevkli, en azından çok güçlü olduğunu bilsen de limitleri var biliyorsun. Angel Spawn oldu mu, eee ne yapacak artık zaten adam olmuş bitmiş artık, neyi okuycaz ?

Ama şu kadarını söyleyeyim benim okuduğum en kendine has ve tarz sahibi çr lerden biridir Spawn açık ve net, yığınla Marvel, DC çr sine tercih ederim Spawn okumayı, hele hele Todd Mcfarlene yada Greg Capullo çiziyorsa.

... O yüzünde palyaço maskesi , altında sağa sola omega ışını fırlatıp robotu olan bi çocuk tarafından öldürülüyor...

Burada ne anlatmak istedin ? Sağa sola omega ışını atan yüzü palyaço maskeli robotu olan bir çocuk ?

Bu arada AVENGERS Marvel da, Brainiac DC de, ne zaman kapışmışlar ki yav ?

Özetle...

Batman alır diyorum...
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi
    Gülüyo birde kerata ya, huysuz ve katır inatlı Batman' i sevmiş Al. Oku bu sayıyı çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 28 Ağustos 2012; 13:50:11 >

• Canım sıkılmıştı , zaman geçirecek bir şey arıyordum hadi dedim : Justice Leauge 2 - 3 bölüm izleyeyim . Sonra '' The Death of Superman '' yazısını gördüm ve tıkladım . Ve Daha önce hiç görmediğim o '' Yüzünde palyaço maskesi , altında sağa sola omega ışını atan robotu olan '' Çocuk tarafından öldürülüyor . Hatta Wonderwoman , sinirinden robotu parçalayıp , az daha o çocuğuda öldürecekken Flash durduruyordu sanırım .

Flash konusuna gelince dediğim gibi , bi dk , avengers mı demiştim ben Justice League vs Brainac olacaktı . Flash Işık hızını geçiyor .. Tam gücüne ulaşıyor , titremeye , elektriklenmeye başlıyor . Braniacı yok ettikten sonra ise Başka bir boyuta ışınlanıyor . Sonra Tüm Leauge kolundan tutup çekiyor onu o boyuttan :)

Angel spawn durumunu iyi açıklamışsın hoşuma giti

• quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Superman'in bile mığğa edersin, wolverine'e dünya girse bir şey olmaz

Ama Stark'ta olaya zekasıyla girdi mi, ondan da kaçmak zor olur.

Hulk bana göre güçsüz değil, ki ne yaptığının farkında değil zaten(son dönem roman ve animasyonlarında iyice akıllı yaptılar herifi, kıllanıyorum).

magneto, wolverine'nin tük adamantiumunu çıkartarak ve iron man ve cylosy (şu gözünden ışın çıkaran) kontrol ederek öldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Superman'in bile mığğa edersin, wolverine'e dünya girse bir şey olmaz

Ama Stark'ta olaya zekasıyla girdi mi, ondan da kaçmak zor olur.

Hulk bana göre güçsüz değil, ki ne yaptığının farkında değil zaten(son dönem roman ve animasyonlarında iyice akıllı yaptılar herifi, kıllanıyorum).

magneto, wolverine'nin tük adamantiumunu çıkartarak ve iron man ve cylosy (şu gözünden ışın çıkaran) kontrol ederek öldürüyor.

ultimate serisi o dediğin.. ama orda da ölmüyo

• @urazs

batman vs spawn kapışması nasıl bitmiş?spawn kafaya batarang'ı yeyince gitmiş mi?
  • heman he :)
  • herkes süper kahraman diye bişeyler sallamış o zaman bende Kronos diyorum adam sonuçta tanrı :)
  • HULK
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.