Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
468.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tabiki de avatar aang

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

1 ay olmuş bakmadığım konuya hala Hulk diye tutturanlar var.
    En güçlüsü Alex Mercer hadi bakayım(Prototype 2 bitirdiğim gazla)

Jamed koydu ama ..

Ya orda James kızını kaçırdığı için gazla daldı Alex'e. Yoksa James bence Alex'ten zayıf.

En güçlü super Kahraman listesi

1 One Above all
    2 Presence
    3 Angel spawn
    4 Living tribunal
    5 Spectre
    6 Sonic shadow
    6 Franklin Richards
    7 Galactus ( Full power )
    8 Thanos ( İnfinty gauntlets )
    9 Dormammu
    10 Beyonder ( usendigim ve sonradan aklıma geldigi icin , ilklere koymayı unuttum

9 Dormammu
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:21:50 >

Bir süre önce Hulk olmak için çalışmalara başladığını açıklayan küçük dahi Ercan Yılından Haber Alınamıyor.

Daha önce gerçekte süper kahramanların olabileceğini iddia eden ve bunu kanıtlayacağını söyleyerek bir süre önce çalışmalara başlayan Ercan Yılın esrarengiz şekilde ortadan kayboldu.

Polis ve savcılık araştırmalarından sonuç alınamayınca aile çareyi Yalçın Çakır'a başvurmakta buldu.

Yalçın Çakır daha öncede kaybolan Ben Grimm'i Taşlandırma Tekniği ile bulmuştu.

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalçın Çakır Ercan Yılın'ı Yeşillendirme tekniği ile bulacağını iddaa etti.

Haberlerin basında yer bulmasından kısa süre sonra gelen haberlerde ise Ercan Yılın'ın Niğde ve Zonguldakta görüldüğü söylentileri yayılmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

SON DAKİKA...

Bir süre önce Hulk olmak için çalışmalara başladığını açıklayan küçük dahi Ercan Yılından Haber Alınamıyor.

Daha önce gerçekte süper kahramanların olabileceğini iddia eden ve bunu kanıtlayacağını söyleyerek bir süre önce çalışmalara başlayan Ercan Yılın esrarengiz şekilde ortadan kayboldu.

Polis ve savcılık araştırmalarından sonuç alınamayınca aile çareyi Yalçın Çakır'a başvurmakta buldu.

Yalçın Çakır daha öncede kaybolan Ben Grimm'i Taşlandırma Tekniği ile bulmuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalçın Çakır Ercan Yılın'ı Yeşillendirme tekniği ile bulacağını iddaa etti.

Haberlerin basında yer bulmasından kısa süre sonra gelen haberlerde ise Ercan Yılın'ın Niğde ve Zonguldakta görüldüğü söylentileri yayılmaya başladı.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:21:27 >

• quote:

Beyonder eskiden evrenin ta kendisiymis . Oda manhattan gibi , spiderman beyondere ag attiginda icinden geciyor . Buyuk patlama ile dogmustu , yada o yapmisti . 2 sinden biri kesinlikle .
    Franklin richards galactusu oldurmus bir isim , hatta celestials lara bile kafa tuttugu oldu .
    Thanos ise deadpoolu olumsuzlukle lanetlemis bir isim .
    Galactusun gezegenleri yemesi , gezegenlerin eskiden icinde bulunan celestials yumurtalarinin enerjisini
    Emmek , ve yemekten dolayi yani .
    Dormammu ise baska bir 600 metrelik celestials irki uyelerinden biri . Gezegenlerin enerjisini emip, kule ceviren bir karakterdir .
    Siz dusunursunuz gerisini
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:21:29 >
  • Angel Spawn : Evreni , tanriyi ve seytani , en guclu melek zerayi , tum insanligi , urizeni , ve cehennemin lordu olan malebolgia yi harcamis birisidir . Mother ( her seyin yaraticisi ) dan baska kimse onu yok edemez . hatta spawn yeni bir dunya da yaratiyor ;) Gucleri tamamen sinirsiz .

Living tribunal : thanosun infinty gauntlets leri ilk aldigi zaman guclerini kullanamiyordu . Sonra bu infinity gauntletsi living tribunala veriy

Angel Spawn : Evreni , tanriyi ve seytani , en guclu melek zerayi , tum insanligi , urizeni , ve cehennemin lordu olan malebolgia yi harcamis birisidir . Mother ( her seyin yaraticisi ) dan baska kimse onu yok edemez . hatta spawn yeni bir dunya da yaratiyor ;) Gucleri tamamen sinirsiz .

Living tribunal : thanosun infinty gauntlets leri ilk aldigi zaman guclerini kullanamiyordu . Sonra bu infinity gauntletsi living tribunala veriy
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:21:32 >

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Bu tartışmaların sonu gelmez.

Katılıyorum , Açıkçası güzel olan tarafıda bu . Yeni yeni şeyler öğreniyorsun . Mahmut özellikleri yazıyordum yarım kaldı yanlışıkla göndermişim :)

Senin izlediğin o video '' Power of beyonder '' sanırım , Orda Doom Beyonderin güçlerini içine alıyor . Sonrasını izlemedim . alt yazı ingilizce olsa tamam anlicam da .

Neyse Living tribunal Nasıl oluyorsa İnfinity gauntlets ' in güçlerini benimsiyor . Ve Marvel evreninde One above all dan sonra en güçlü karakter olarak gösteriliyor . 3 adet kafaya sahip . Olağanüstü durumlarda devreye giriyor diğer 2 kafası .. Ama birçok kişi Spawn hakkında bir şey bilmediği için 2. olarak gösteriliyor .

Spectre'yi bilmiyorum ya . Dc de en güçlü 2 . olarak gösteriliyor Dc'nin one above all'ı olan Presenceden sonra .

Imperiex de büyük patlamayla doğmuş birisi , Sonic ve Shadow ' un onu geçmişe gidip öldürmeyeceği takdirde yenmesi çok zor . Ama geçmişe gidip büyük patlamaya engel olursa , kendiside var olamaz . Sonuç olarakta Böyle bir paradoks çıkar ortaya .

Şimdi tanrımsı karakterlerden çıkalım , Sentry , Superman prime , thor , Silver Surfer gibi karakterlere dalalım . Bence bu gibi karakterlerin Arasında Alex mercer en güçlüsü .

Prototype 2 de Senaryo gereği öldürülüyor ya , En çok uyuz olduğum şeylerden biri .

Alex mercer yetenekleri ;

Vücudu kurşun geçirmez , vücudunu her türlü şeye çevirebiliyor , Prototype 2 başlarken adam tankın altında kalıyor , Alex adamı tankın altından çıkartmak için , tankı tutuyor ( hani yastıkların altında kumanda ararsınız ya , hiç güç kullanmadan atarsınız :D ) aynı o şekil tankı tek eliyle 50 metre gibi bir yüksekliğe fırlatıyor . İnsanların Biyo kütlesini alıp kendisini olduğundan çok daha güçlü yapıyor . Hulk ve Wolverine'ninkisinden farklı bir iğleştirme yeteneğine sahip . Rejenerasyon değil , tek bir hücresi bile sağ kaldığında bile yeniden var oluyor . Consume yeteneği ise hiç bir karakterde yok . Yaşıyan her hangi bir şeyi Saniye içerisinde içine alıp eritiyor , ve bunun sonucunda güçlerini , Hafızasını kazanıyor .
    Binalara düz koşu yapıyor bildiğiniz , koşarak binalara çıkıyor . Tavanda bile koşabiliyor ( pr 2 de abartma olmasın diye kısa mesafeyi , 5 m gibi ) Ama realde koşar .
    Prototype 2 de ki DLC ler ile beraber Gözlerinden supermaninkine benzer bir şekilde lazer çıkartıyor , ama yeşil , ve her şeyi yakıyor . Uçabiliyor .
    100 - 150 metre zıplıyor , Aşırı hızlı koşuyor .
    Supermani ve hulku alır diye düşünüyorum .

En sevdiğim özelliği ise , en güçsüz kahramandan başlayıp , hepsini consume ederek tamamen yenilmez olabilmesi , Düşünsenize ilk önce spiderman , sabretooth , Iceman , Batman , thor ( gerçi ona güç veren çekici o ayrı ) Captain marvel falan derken . İsterse 50 tane Superman Prime gelsin yok edilemez .

Neredeyse unutuyordum , Biyokütlesini aldığı herkesin kılığına girebiliyor , Üstelik kıyafetleriyle birlikte :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Bu tartışmaların sonu gelmez.

Katılıyorum , Açıkçası güzel olan tarafıda bu . Yeni yeni şeyler öğreniyorsun . Mahmut özellikleri yazıyordum yarım kaldı yanlışıkla göndermişim :)

Senin izlediğin o video '' Power of beyonder '' sanırım , Orda Doom Beyonderin güçlerini içine alıyor . Sonrasını izlemedim . alt yazı ingilizce olsa tamam anlicam da .

Neyse Living tribunal Nasıl oluyorsa İnfinity gauntlets ' in güçlerini benimsiyor . Ve Marvel evreninde One above all dan sonra en güçlü karakter olarak gösteriliyor . 3 adet kafaya sahip . Olağanüstü durumlarda devreye giriyor diğer 2 kafası .. Ama birçok kişi Spawn hakkında bir şey bilmediği için 2. olarak gösteriliyor .

Spectre'yi bilmiyorum ya . Dc de en güçlü 2 . olarak gösteriliyor Dc'nin one above all'ı olan Presenceden sonra .

Imperiex de büyük patlamayla doğmuş birisi , Sonic ve Shadow ' un onu geçmişe gidip öldürmeyeceği takdirde yenmesi çok zor . Ama geçmişe gidip büyük patlamaya engel olursa , kendiside var olamaz . Sonuç olarakta Böyle bir paradoks çıkar ortaya .

Şimdi tanrımsı karakterlerden çıkalım , Sentry , Superman prime , thor , Silver Surfer gibi karakterlere dalalım . Bence bu gibi karakterlerin Arasında Alex mercer en güçlüsü .

Prototype 2 de Senaryo gereği öldürülüyor ya , En çok uyuz olduğum şeylerden biri .

Alex mercer yetenekleri ;

Vücudu kurşun geçirmez , vücudunu her türlü şeye çevirebiliyor , Prototype 2 başlarken adam tankın altında kalıyor , Alex adamı tankın altından çıkartmak için , tankı tutuyor ( hani yastıkların altında kumanda ararsınız ya , hiç güç kullanmadan atarsınız :D ) aynı o şekil tankı tek eliyle 50 metre gibi bir yüksekliğe fırlatıyor . İnsanların Biyo kütlesini alıp kendisini olduğundan çok daha güçlü yapıyor . Hulk ve Wolverine'ninkisinden farklı bir iğleştirme yeteneğine sahip . Rejenerasyon değil , tek bir hücresi bile sağ kaldığında bile yeniden var oluyor . Consume yeteneği ise hiç bir karakterde yok . Yaşıyan her hangi bir şeyi Saniye içerisinde içine alıp eritiyor , ve bunun sonucunda güçlerini , Hafızasını kazanıyor .
    Binalara düz koşu yapıyor bildiğiniz , koşarak binalara çıkıyor . Tavanda bile koşabiliyor ( pr 2 de abartma olmasın diye kısa mesafeyi , 5 m gibi ) Ama realde koşar .
    Prototype 2 de ki DLC ler ile beraber Gözlerinden supermaninkine benzer bir şekilde lazer çıkartıyor , ama yeşil , ve her şeyi yakıyor . Uçabiliyor .
    100 - 150 metre zıplıyor , Aşırı hızlı koşuyor .
    Supermani ve hulku alır diye düşünüyorum .

En sevdiğim özelliği ise , en güçsüz kahramandan başlayıp , hepsini consume ederek tamamen yenilmez olabilmesi , Düşünsenize ilk önce spiderman , sabretooth , Iceman , Batman , thor ( gerçi ona güç veren çekici o ayrı ) Captain marvel falan derken . İsterse 50 tane Superman Prime gelsin yok edilemez .

Neredeyse unutuyordum , Biyokütlesini aldığı herkesin kılığına girebiliyor , Üstelik kıyafetleriyle birlikte :)

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:21:36 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:21:40 >

Orijinalden alıntı: Mr. Wrench

ikinizinde ercan'dan farkı yok biriniz spawn ve alex mercer diğeriniz black bolt sonic ve shadow tutturmuşsunuz adama bak en güçsüz kahramanlara batman'i koymuş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:21:43 >

Angel spawn cok kisa bir sure o formunda mi kaldi ?????? bak simdi sinirlendim harbi . Sizin bir sey bilmediginiz ortada resmen . Angel spawn Tanri ve seytandan guclu ir varlik . Sinirsiz guce sahip . 200 sayiyi gecmis olan o dergisinden bir cok bolumu okudum . En genis ozetlerini bile . Angel spawn o formunda kisa bir sure kaldi diye bir sey yok . Nerden cikardin bunu ? Adam istedigi her seyi yapabiliyor tanri misali . Yeni bir dunya yaratiyor , cehennemi ve cenneti , ve ordularini hatta tum evreni yok ediyor . Siz gelmis bana mamal okuyorsunuz . Huge fani oldugum karakter hakkinda sacma sacma konusmayin , boylede sinirlenirim yoksa . :D
    Supermani alabilecek 20 kisi yazayim .

Angel spawn
    one above all
    odin
    presence
    spectre
    anit monitor
    sodam yat
    sentry devil form
    phoenix
    malebolgia
    Omega spawn
    Mother ( spawn comicsde tanri ve seytani her seyi yaratan . Spawndan ustun tek varlik )
    Urizen
    Gladiator
    manhattan
    thanos ( infinty gauntlets )
    galactus ( hakkinda bir sey bilmedigin bes belli )
    Living tribunal
    Abstrack entities
    beyonder ( buda buyuk patlamayoa doguyor ne olucak simdi ? hayta sonralari evrenin kendisiymis)
    eternity ( Evrenin kalbi , galactusun gezegenleri yok etmesi , yasamlari almasindan dolayi oluyorlar

umarin yeterince aciklayici olmustur

Sonuna kadar katılıyorum Superman'i bu karakterlerin hepsinin yenebilme ihtimali var..

Ama bu haldeyken ;

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Angel spawn cok kisa bir sure o formunda mi kaldi ?????? bak simdi sinirlendim harbi . Sizin bir sey bilmediginiz ortada resmen . Angel spawn Tanri ve seytandan guclu ir varlik . Sinirsiz guce sahip . 200 sayiyi gecmis olan o dergisinden bir cok bolumu okudum . En genis ozetlerini bile . Angel spawn o formunda kisa bir sure kaldi diye bir sey yok . Nerden cikardin bunu ? Adam istedigi her seyi yapabiliyor tanri misali . Yeni bir dunya yaratiyor , cehennemi ve cenneti , ve ordularini hatta tum evreni yok ediyor . Siz gelmis bana mamal okuyorsunuz . Huge fani oldugum karakter hakkinda sacma sacma konusmayin , boylede sinirlenirim yoksa . :D

Angel spawn
    one above all
    odin
    presence
    spectre
    anit monitor
    sodam yat
    sentry devil form
    phoenix
    malebolgia
    Omega spawn
    Mother ( spawn comicsde tanri ve seytani her seyi yaratan . Spawndan ustun tek varlik )
    Urizen
    Gladiator
    manhattan
    Living tribunal
    Abstrack entities
    beyonder ( buda buyuk patlamayoa doguyor ne olucak simdi ? hayta sonralari evrenin kendisiymis)
    eternity ( Evrenin kalbi , galactusun gezegenleri yok etmesi , yasamlari almasindan dolayi oluyorlar

Sonuna kadar katılıyorum Superman'i bu karakterlerin hepsinin yenebilme ihtimali var..

Ama bu haldeyken ;

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Angel spawn
    one above all
    odin
    presence
    spectre
    anit monitor
    sodam yat
    sentry devil form
    phoenix
    malebolgia
    Omega spawn
    Urizen
    Gladiator
    manhattan
    Living tribunal
    Abstrack entities

Ama bu haldeyken ;

o yukarda yazanlardan hangisini superman yenebilir?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.