Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ercan.Yılın

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

quote:

quote:

quote:

Çizgi romanlarını hiç okumadım o yüzden hiç biri hakkında yorum yapamayacağım. Ama Hulk'un ilk filminde normal insanlar bile elektrikle dize getiriyorlardı Hulk'u o adam Galactus'u nasıl yenmiş la.

kanka hulka radyasyon bile işlemiyor ki elektrik işlesin.hulk bırak elektriği radyasyondan bile etkilenmez ayrıca ilk filmde bırak elektrikle dize getirildiğini hulka karşı elektrik kullanıldığını bile görmedim adamın üstüne bütün amerikan ordusunu yolluyorlar tanktan tut helikoptere uçaktan tut özel timlere kadar önüne geleni ezip geçiyor.

Elektrik ya da başka bir şey bir köşede sıkıştırıldığını çok iyi hatırlıyorum ben. Her neyse ben işin geyiğindeyim bazıları çok ciddiye almış bu işi.

ciddiye alınacak bir durum çünkü süper kahramanlar insanların tek eğlencesidirhatta bazı süper kahramanlar gerçek hayatta bile olabilir.ayrıca elektrikle nasıl köşeye sıkıştırıldı ki sonrasında kaçmayı başardı

İnsanları eleştirmeye, kalbini kırmaya değmeyecek bir şey. Süper kahramanların bazıları gerçek hayatta olabilir. Bir kısmı teoride, bir kısmı ileri teknolojide.(örnek: Iron Man). Hatırlamıyorum tam olarak baya oldu izleyeli. Bir ara yeniden bakıp bilgilendiririm belki de ben yanlış hatırlıyorum.

valla bir baksan iyi olur ve bencede yanlış hatırlıyor olmalısın ilk filmde elektrik kullanılmıyordu ve iron man ileri teknolojide olmaz şimdiki teknolojidede olabilir nasıl olsa teknoloji ilerledi teknolojide son noktadayız

Teknoloji sonu olan bir şey değil hocam. Gelişen teknoloji bir sonraki teknoloji için bir araç haline gelir. Yani sürekli bir gelişme gösterir. Atom bombası icat edildiğinde teknolojide son nokta sanılıyordu ama günümüze kadar neler değişti. Bizden gizlenen neler var tabi onu da düşünürsek Iron Man gibi bir şey olabilir belki. Ama sanmıyorum. En azından günümüzde.

Mesela Avengers'taki uçak gemisi gibi bir şey için bir 10 yıl var. O büyüklükte bir gemiyi havalandırabilecek o büyüklükte bir motor geliştirilebilir ama onları o kadar güçlü çalıştırabilecek bir enerji kaynağı şuan için zor gibi. Zor dediğim şuan için zor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çizgi romanlarını hiç okumadım o yüzden hiç biri hakkında yorum yapamayacağım. Ama Hulk'un ilk filminde normal insanlar bile elektrikle dize getiriyorlardı Hulk'u o adam Galactus'u nasıl yenmiş la.

kanka hulka radyasyon bile işlemiyor ki elektrik işlesin.hulk bırak elektriği radyasyondan bile etkilenmez ayrıca ilk filmde bırak elektrikle dize getirildiğini hulka karşı elektrik kullanıldığını bile görmedim adamın üstüne bütün amerikan ordusunu yolluyorlar tanktan tut helikoptere uçaktan tut özel timlere kadar önüne geleni ezip geçiyor.

Elektrik ya da başka bir şey bir köşede sıkıştırıldığını çok iyi hatırlıyorum ben. Her neyse ben işin geyiğindeyim bazıları çok ciddiye almış bu işi.

ciddiye alınacak bir durum çünkü süper kahramanlar insanların tek eğlencesidirhatta bazı süper kahramanlar gerçek hayatta bile olabilir.ayrıca elektrikle nasıl köşeye sıkıştırıldı ki sonrasında kaçmayı başardı

İnsanları eleştirmeye, kalbini kırmaya değmeyecek bir şey. Süper kahramanların bazıları gerçek hayatta olabilir. Bir kısmı teoride, bir kısmı ileri teknolojide.(örnek: Iron Man). Hatırlamıyorum tam olarak baya oldu izleyeli. Bir ara yeniden bakıp bilgilendiririm belki de ben yanlış hatırlıyorum.

valla bir baksan iyi olur ve bencede yanlış hatırlıyor olmalısın ilk filmde elektrik kullanılmıyordu ve iron man ileri teknolojide olmaz şimdiki teknolojidede olabilir nasıl olsa teknoloji ilerledi teknolojide son noktadayız

Teknoloji sonu olan bir şey değil hocam. Gelişen teknoloji bir sonraki teknoloji için bir araç haline gelir. Yani sürekli bir gelişme gösterir. Atom bombası icat edildiğinde teknolojide son nokta sanılıyordu ama günümüze kadar neler değişti. Bizden gizlenen neler var tabi onu da düşünürsek Iron Man gibi bir şey olabilir belki. Ama sanmıyorum. En azından günümüzde.

Mesela Avengers'taki uçak gemisi gibi bir şey için bir 10 yıl var. O büyüklükte bir gemiyi havalandırabilecek o büyüklükte bir motor geliştirilebilir ama onları o kadar güçlü çalıştırabilecek bir enerji kaynağı şuan için zor gibi. Zor dediğim şuan için zor.

aslında doğru teknolojinin sonu gelmez hergün yenilikler oluyor teknoloji gelişiyor şimdiye kadarda teknolojik gelişmenin durakladığı görülmemiş ama dediğim gibi belki şu anda dünyada gizlenen silahlar varsa bu silahlarla iron man gibi birşey yapılabilir.

• Benim için örümcek adam her zaman 1 numaradır.

Zeki kızların olmak isteyeceği tip karizması var Emma Stone gibi sevgilisi var.

Hulk Superman felan eyvallah Spidey'i yener fakat o ne abi öyle biri amele gibi dövüşür ötekisi yepueşil iğrenç bir şeye dönüşüyor.

Seçme şansım olsa Örümcek adam olurdum.Kostümü yeter.

Birde konuyla alakası yok fakat hiç düşündünüz mü acaba;

Bruce Banner'ın cinsel birleşme sırasında Hulk'a dönüştüğünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Benim için örümcek adam her zaman 1 numaradır.

Hulk Superman felan eyvallah Spidey'i yener fakat o ne abi öyle biri amele gibi dövüşür ötekisi yepueşil iğrenç bir şeye dönüşüyor.

inan yerlerdeyimthe incredible hulk da az daha yatakta öpüşürken hulka dönüşüyordu adamcağız yarıda bıraktı kızda liv tylerdı o kadar güzel kadın bırakılır mıama tabii bu durum doğru değil bruce banner kendi istediğinde sinirlendiğinde ve üzüldüğünde hulka dönüşüyor heyecanlandığı zaman birşey olmuyor.

• quote:

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Şöyle birşey var

• quote:

quote:

inan yerlerdeyimthe incredible hulk da az daha yatakta öpüşürken hulka dönüşüyordu adamcağız yarıda bıraktı kızda liv tylerdı o kadar güzel kadın bırakılır mıama tabii bu durum doğru değil bruce banner kendi istediğinde sinirlendiğinde ve üzüldüğünde hulka dönüşüyor heyecanlandığı zaman birşey olmuyor.

Evet ama Buruce Banner kalp atışlarının hızlanmasıyla birlikte Hulk'a dönüşmüyor mu? Filminden yola çıkarak bunu söylüyorum ve doğal olarakta heyecanlanınca kalp atışları hızlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler fazlasına gerek yok 1 Monkey D. Luffy 2 wolverine
    luffy yenecek adam daha anasının karnından doğmadı dayak yemez sonuçta lastik hedefi korsanlar kıralı olmak ve güncel her hafta güçleniyor
  • Phoenix Galactus'tan daha güçlüdür.

Ben One above All diyorum çekiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Phoenix Galactus'tan daha güçlüdür.

phoenixi wolverine bile yendi galactusu nasıl yensin phoenix wolverine hulk gibi kendi kendini yenileyenleri ve galactus silver surfer ghost rider gibi kozmik güce sahip olanları yenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <Ercan>

quote:

phoenixi wolverine bile yendi galactusu nasıl yensin phoenix wolverine hulk gibi kendi kendini yenileyenleri ve galactus silver surfer ghost rider gibi kozmik güce sahip olanları yenemez.

Allah aşkına sen çr okuyor musun? Phoenix Marvel evreninde Ölümü ve Yaşamı kontrol eder. Herşey izlediğin X-Men filmlerinden ibaret değil, aç çr'den öğren bence. Orada Wolverine'in öldürdüğü Jean'di-ki kendini öldürmesini o istedi Wolverine'den yoksa Phoenix için çok ufak bişey-. Phoenix zaten kozmik güç. Hulk'mış zartmış zurtmuş geçiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Güçlüyü geçin, en karizmatik filmlerde en iyi şekilde canlandırılmış bi karakteri seçmen gerekirse bence cevap Rorschach olacaktır.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=GLh7ki27HNU

Epic

Aynen bu adam çok fena.

Katılıyorum bende. Adamın ismi bile karizma. Rorschach. Harika filmdi harika karakterdi. En iyi sözüde videodaki.

"I'm not locked in here with you. You're locked in here with me."

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Güçlüyü geçin, en karizmatik filmlerde en iyi şekilde canlandırılmış bi karakteri seçmen gerekirse bence cevap Rorschach olacaktır.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=GLh7ki27HNU

Epic

Aynen bu adam çok fena.

Katılıyorum bende. Adamın ismi bile karizma. Rorschach. Harika filmdi harika karakterdi. En iyi sözüde videodaki.

"I'm not locked in here with you. You're locked in here with me."

İzlemedim bu filmi güzel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: <Ercan>

quote:

Hala hesap açıyor ya
  • beyler dr.manhattan yenebilecek biri varmı merak ettim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkgg

olaya tarafsız bakmalısınız bence bir kere hulk ı bayağı küçümsemişsiniz hulk fanı olmamama rahmen bence hulk süpermeni alır niye dersen hulk sinirlendikçe güçleniyor ve zaten dövüşe başladıklarında eşit birbirleriyle eşit güçteler yada süpermen birazcık daha güçlü olabilir ama hulk ın gücünün sınırı yok hulk a eğer biraz araştırma yaparsan lazer ışın ve radyasyon gibi şeylerin işlemediğini görürsün aynı zaman da hulkın yenilenme dayanıklılık gibi özellikleride var ama akılsız o yüzden 2011 yılına kadar süpermen alır diyordum ama 2011 den beri hulkı giderek akıllı yapmaya başladılar.Adam artık eskisine göre vahşi bir hayvan gibi değil düşünerek dövüşüyor artık. ve artık bruce banner ile arkadaş olmuşlardır ve birbirlerinden faydalanmaktadırlar. birde süpermene kriptonitten başka bir şey zarar veremez diye düşünüyor herkes ama öyle değil superman i yenebilecek kadar güçlü birşey olmadığı için gelen geçen ona kriptonit kullanıyor ama hulk alır şu örnekten düşüne bilirsin. thor bir tanrı yok edilemez ama hulk filmde thor u öldürüyordu. yada süpermen vs darkside yi izlediniz mi bilmiyorum orda darkside supermeni ışınıyla öldürecekti süpermenin kız kardeşi onu oyaladı birlikte saldırdılar ve onu öyle yendiler. O yüzden youtube dende araştırma yaparsanız dediklerimi görürsünüz birde söyle birşey olabilir superman hulk ı uzaya fırlatabilir öyle yener derdim ama Bu günlerde the avengers mightiest heroes diye birşey var orda bi baktım hulkı uzaya gönderdiler adam uzay gemisini parçaladı ordan dünyaya doğru uzaydan geri geldi o yüzden ben hulk supermeni yener diyorum zaten supermen marveldada değil ama neyse ama bence marveldaki en güçlüler Thorun babası odin,Gravition, Dr. Manhattan, apocalypse,galactus,Franklin Richards,onslought tur. Ama istediği kadar güçlü olun ister tanrıların da tanrısı olsun eğer kötü bir karakterse ghostrider ı yenemaz çünkü adamın cehennem bakışı var direk yok ediyor kötüleri.

Malesef sana katılmıyorum supermenin gücü dunyanın akısını hizlandirip yavaşlata bilecek güçte halk 100 ton kaldırıyorsa supermen
    100000 tonu rahatlıkla kaldırır halkın filmlerini izlediyseniz ağır silahlarla saldirildiginda zarar görüyordu ama supermenehiçbir ateşli silah,kesici alet,nükleyer silah işlemez hulk da çok güçlü dur ama süperman kadar deyil hulk la supermenin arasında çok fark var halkın bir yumrugu belkide supermende tepki bile yapmaz. 100 hulk un yenme ihtimali bile kıritik birde süpermen güneşten enerjisini fuleye biliyor hulk un 50 yumrugu supermenin 1 yumrukundan bile güçsüz

Ghostride yorumuna da katılmıyorum evet kötüleri cezalandırma yeteneği var ama o güç elemanın ruhunu yıkıyor mesela galaktus, watchman deki o doktor vs bunlarin ruhu yok

• Superman'in gücü farklı serilerde farklı gösteriliyor örneğin superman returns'de bir uçağı durdurması biraz zaman alıyordu ancak smallville'de bildiğiniz devasa bir gezegeni itiyordu. Ama kesin olan birşey varki epey güçlü. Hulkta kuvvetli ancak gücünün sınırsız olduğu söyleniyor bu kısmı bilmiyorum. Açıkcası gücünün sınırsız olması saçma geliyor bana. Tabi çizgiroman yazarları mantığa bakmıyorlar ancak birileri çıkıp açıklama yapmadıkça kim güçlüdür sorusu sanırım havada kalacak yada birileri açıklama yapsa bile karakterler değişik yıllarda farklı kişiler tarafından çizildikleri için illaki çelişkiler olacaktır. Örneğin Avengers animasyonunda hulk zorlanarak mjolniri kaldırıyor ancak filmde kaldıramıyor bu bile başlı başına bu tarz soruların biraz yanlış olduğunu gösteriyor. izleyelim duruma göre gıcık olalım yada hayran olalım.

• james heller

• Bence en güçlüleri Hulk ve Süperman ... Bunlarda birbirine yıkılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

Superman'in gücü farklı serilerde farklı gösteriliyor örneğin superman returns'de bir uçağı durdurması biraz zaman alıyordu ancak smallville'de bildiğiniz devasa bir gezegeni itiyordu. Ama kesin olan birşey varki epey güçlü. Hulkta kuvvetli ancak gücünün sınırsız olduğu söyleniyor bu kısmı bilmiyorum. Açıkcası gücünün sınırsız olması saçma geliyor bana. Tabi çizgiroman yazarları mantığa bakmıyorlar ancak birileri çıkıp açıklama yapmadıkça kim güçlüdür sorusu sanırım havada kalacak yada birileri açıklama yapsa bile karakterler değişik yıllarda farklı kişiler tarafından çizildikleri için illaki çelişkiler olacaktır. Örneğin Avengers animasyonunda hulk zorlanarak mjolniri kaldırıyor ancak filmde kaldıramıyor bu bile başlı başına bu tarz soruların biraz yanlış olduğunu gösteriyor. izleyelim duruma göre gıcık olalım yada hayran olalım.

filmde dikkat edersen kaldırmaya çalışıyor ama thor geliyor.zaten eline alır almaz kaldırmasınıda beklemiyoruz heralde.ayrıca sanırım stan le en güçlü kahramanın hulk olduğunu belirtmişti.zaten gırgırına açmıştım konuyu.sonuçta pek de tartışılacak bir konu değil çizerlerin keyfine kalmış...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.