Evet en güçlü ( hem pvp hem pvm ) de en güçlü karakter nedir ? Birde bu elmorad yada karus olmamız sadece görünüştemi farkediyor yoksa stat'larda oynama yaparmı ?
yapıo el moradda kadın erkek lerin statları deişik mesela kadın +10 int -10hp erkek ise tam tersi -10 int +10hp orclarda mageler kadın gibi olması lazım yanlışsam beni duzeltin ...
peki ya karus sorceror ile elmorad mage arasındaki fark nedir.
Lvl 65 Assasian ol elinde İron Necklace İron Belt 2x Rol 2xRE olsun elindede 2x +8 Shard olsun ve ve ve +7 yada +8 setin olsun bak bakalım kim seni tutuyo bu şekilde dolaşan çok gm dostu kişiler var yok başka şekilde 560.000 NP YAPAMAZLAR bunlarda gm in kankaları
yukarıda sorumun cevabını vercek var mı ikiırk arasındaki tek fark yeşil veya beyaz olmalarımı
ağa bi fark yok statlar deişik dedim ya sorcererda 50 ile başlıo eğer el moradda erkek secersen 60 hp ile başlıo karus mage=el morad kadın mage ok??? adam secersen hp cok int az bu KADAR GİR BAK ZOR DEİL
bugün ares savaşa gittim en çok okçular ve mageler iş yapıo savaşta ama cz de assasini tek geçerim...
her zaman (pvp ve pvm için) debuffer karakterı tercıh ederım. lvl 55 bır debuffer rahatlıkla tek basına boss kesebılır. yanına bır buffer alırsa ıkısının karsısında pek sans yoktur.
yüksek level bir mage
PVP DE LR MAGE DIŞI YALANNN PVP DE EN II DEBUFFER TABIIKI YAPCAK BIŞIY YOK ONA KARŞI BUFFINI SILER DEFANSSI AYNEN KARŞISINDA DURACAK COK SAĞLM ASSAS BELKİ LR MAGE BLADE LE STUN YEDİRİRSE
bende dıez de bide healer var lvli 58 full 960 basabiliyo ama debuffer olcam bide 60 olsam artık önüme geçecek adam düşünemem (tabi assasinler farklı )
yani. ozellıkle alan etkılı debuff ı acabılırsen cok ıyı oluyo . karsındakı party nın hepsını tek atısla sıfır mana bırakıyorsun. daha ne olsun. (oha olurmu ole sey deme gercekten oluyo, yedım bılıyorum )
aynen bu oyunda bana gore en guzel charlar debuffer lar bu kaanata şurdan vardım bıgun savastayız yanımda bı asas arkadas daha vede bizim itemleri gormen lazım arkta 2 tane +8 mırage vardı bendede 1 +5shard 1de +6 mırage vardı vede üstler +7 chitin benim lvl 61 arkında 59 sonuç olarak bıdane priest orc gorduk vede ikimiz peşelemeye basladık biz tam ohh beleşten 50 np derken ilk once arkadaşımı tek basına yatırdı ve tabiki sonrasındada beni hiç bişi anlayamadım walla ikimizde şoka girdik. birde biz çok iyiyiz diye gotumuzu kaldırıyoduk ogun ders oldu işte bana yenı debufferlar ilk once adamın defansını alyo malice diye bi büyü ile sonrasındada 3500 falan damege vuryo bilmem anlatabildimmi :D
bence karus laın mage leri çok iyi onlala oynaması hem zevkli hem de onlar daha rahat lvl atlıyo (örneğin benim ark. bi saatte morodanda 22 lvl atladı başlayıp)
slm beyler ben dıez server ında kasıyorum walla 44 lvl assasıan ım ustum full chıtın 2 claver ım ıtem lerımde tam clan arıyorum saglam genellıkle d1 de olurum
oo çok iyi senin char hele bu lvl da üzerinin bütün chitin olması manyak bişiii
sanırım bikaçını arkadaşların fln verdi çünkü chitin çıkması kolay değil
aslında üstünü fullcihitn golemde bir gün kalarak yapabilirsinpekde xor değil..
orglar aga ondan iyisi yok bide büyücü olucan başka çaren yok diğerleriyle çok zor en iyi iş yapan rezervciler diriltme ama güç diye bi şey yok büyücü goblinle kimse tutamaz nova ile ne olursan ol karşısında duramassın orglarda büyücü en iyisi insanlar daha güçsüz.