Şimdi Ara

En Güçlü Jedi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
12.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En Güçlü Jedi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2020)
Giriş
  • darth maul favorim o pislik bakışlarıyla tam karanlık taraf eleman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

bu revan sion filan nerde geçiyor ?

Knights of the old rebublic oyununda şiddetle tavsiye edilir
  • yoda tabiki ordan oraya zıplıyo öldürmek mümkün değil

ama en karizmatik olanı darth maul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaPsTaR_24 -- 3 Mart 2010; 20:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

Orijinalden alıntı: silenThief

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Anakin Skywalker

Gücün kendisi tarafından yaratıldığı düşünülen bir kehanet çocuğu olan Anakin Skywalker, Galaksiyi ard arda aydınlık ve karanlık dönemlere sürükleyerek, tarih üzerinde silinmez izler bıraktı.

Spoiler

Anakin'in babası(yaratıcısı)Darth Plegueis'dır.Yani Darth Sidious'un ustası.Episode III de Palpatine Plegueis'ı anlatırken midikloryanlardan hayat enerjisi alıp yaşam yaratabildiğini anlatıyordu Anakin de bulunan midikloryan oranına bakılırsa kesinlikle yaratıcısı Darth Plegueisdır.

Ayrıca Clone Ordusunu sipariş veren Sifo Dyas da Darth Plegueis dır.

bak bnu yeni öğrendim

Yok ya, Anakin'i yaratan güçtür. Klon ordusunu sipariş eden de Sifo Dyas'dır, Darth Plegueis değildir. Ama klon ordusunun oluşumunu öğrenen Kont Dooku nam-ı diğer Darth Tyranus, yakın arkadaşı olan Sifo Dyas'ı öldürüp hem Sith'lere bağlılığını kanıtlmış, hem de klon ordusunun temeli olan Jango Fett'i Lama Su'ya verip klon ordusunu kendi emelleri için kurdurtmuştur.

Güç de Plegueis işte.Hatta Sidious yerine yeni bir çırak aramak yerine yaratmayı seçmiş.Geleceğe yatırım yapıyor adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

kangal

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=385502

Pencereyi kapa ?

Al sana kangal...

Al sana boş mesaj bu şikayet linkinin konuyla alakasını göremedim.Umarım hoşuna gitmiştir lütfen kurallara uyalım

Bu arada sidyusun fanı oldugumdan dolayı oyum ona gitti :< kendimi tutamadım
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silenThief

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Anakin Skywalker

Gücün kendisi tarafından yaratıldığı düşünülen bir kehanet çocuğu olan Anakin Skywalker, Galaksiyi ard arda aydınlık ve karanlık dönemlere sürükleyerek, tarih üzerinde silinmez izler bıraktı.

Spoiler

Anakin'in babası(yaratıcısı)Darth Plegueis'dır.Yani Darth Sidious'un ustası.Episode III de Palpatine Plegueis'ı anlatırken midikloryanlardan hayat enerjisi alıp yaşam yaratabildiğini anlatıyordu Anakin de bulunan midikloryan oranına bakılırsa kesinlikle yaratıcısı Darth Plegueisdır.

Ayrıca Clone Ordusunu sipariş veren Sifo Dyas da Darth Plegueis dır.

bak bnu yeni öğrendim

Yok ya, Anakin'i yaratan güçtür. Klon ordusunu sipariş eden de Sifo Dyas'dır, Darth Plegueis değildir. Ama klon ordusunun oluşumunu öğrenen Kont Dooku nam-ı diğer Darth Tyranus, yakın arkadaşı olan Sifo Dyas'ı öldürüp hem Sith'lere bağlılığını kanıtlmış, hem de klon ordusunun temeli olan Jango Fett'i Lama Su'ya verip klon ordusunu kendi emelleri için kurdurtmuştur.

Güç de Plegueis işte.Hatta Sidious yerine yeni bir çırak aramak yerine yaratmayı seçmiş.Geleceğe yatırım yapıyor adam.

Yok olm, Plegueis sadece Darth Bane'in varisi. Bildiğin Sith işte, gücün kendisi değil yani. Ama hem Sith hem de Jedi tekniklerini biliyor.

• Anakin yanmadan öncemi daha güçlüydü yoksa yandıksan sonramı daha güçlü oldu
  • Filmde de bahsediliyo Windu diye. Ayrıca Anakin'in Sith hocasını (Palpatine miydi adı unuttum şimdi) onu da yeniyo kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

Filmde de bahsediliyo Windu diye. Ayrıca Anakin'in Sith hocasını (Palpatine miydi adı unuttum şimdi) onu da yeniyo kendisi.

Yenmiyor,Palpatine Anakin'i karanlık tarafa çekmek için kendini acındırıyor.Bilerek o hallere düşüyor.

@reKLizMa

İyice peygamber yaptın şu kılıbık Anakin'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidé

Anakin yanmadan öncemi daha güçlüydü yoksa yandıksan sonramı daha güçlü oldu

Yandıktan sonra Darth Vader oldu, aslında gücünde değişim yok. Tek fark görüntüsü.

quote:

Filmde de bahsediliyo Windu diye. Ayrıca Anakin'in Sith hocasını (Palpatine miydi adı unuttum şimdi) onu da yeniyo kendisi.

quote:

@reKLizMa

Ben demiyorum, Lucas amcanın yazarları ve çizerleri diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 3 Mart 2010; 20:25:03 >

• quote:

quote:

Yandıktan sonra Darth Vader oldu, aslında gücünde değişim yok. Tek fark görüntüsü.

quote:

quote:

@reKLizMa

Darth Plegueis hakkında kitap çıkacaktı bir tane,onda kesin olarak açıklanmasını bekliyordm.Çıkmadı galiba o kitap.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@reKLizMa

Darth Plegueis hakkında kitap çıkacaktı bir tane,onda kesin olarak açıklanmasını bekliyordm.Çıkmadı galiba o kitap.

Anakin'ciler engellemiştir.

• anakin tabkide
  • quote:

quote:

Hayır Windu'yu öldürüp karanlık tarafa geçince Darth Vader oldu.

• tabiki Yoda
  • yodadır NET
  • Bu arada Yaddle yi unutuyoruz.

Yoda ile aynı ırktandır.Jedi konseyinin en seçkin üyelerindendir.Klon savaşlarından önce Naatan kentini kurtarmak için bir kimyasal silahı yok ederken ölmüştür.
    Ara bilgi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

bu revan sion filan nerde geçiyor ?

Knights of the old rebublic oyununda şiddetle tavsiye edilir

1-2 si var (2. sini 4 kere bitirdim) 3. sü çıkıcak deniyordu ama bi türlü çıkmadı.Yoksa çıktımı ?
  • trajedi öldüm.gif
  • Kotor 2 yükledim 2. gezegendeyim ama ne yapcağaımı bilmiyorum yardım lazım bazılarınıza pm attım ama yardım etmek sişteyen varsa msn verir mi çok seviyorum Star Wars u yardım edeceklere şimdiden teşekkürler (olursa):)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.