Şimdi Ara

En Güçlü Jedi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

En Güçlü Jedi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: God Of Movement

Kotor 2 yükledim 2. gezegendeyim ama ne yapcağaımı bilmiyorum yardım lazım bazılarınıza pm attım ama yardım etmek sişteyen varsa msn verir mi çok seviyorum Star Wars u yardım edeceklere şimdiden teşekkürler (olursa):)

2. oyun baya zor hocam hikaye arada sırada aksıyabiliyor.Kotor 2 tam çözümü var (ben level'ın dergisinden okumuştum tam çözümü) Biraz araştırırsan nette bulabilirsin

Kotor 2 tam çözüm
  • Valla bende kaç yıl önce oynadım cd'si hala duruyor (4 cd'den oluşuyor oyun) ama görevler filan var dediğim gibi mesela dansöz filan oluyorsun seni kaçırıp tünellere sokuyolar filan.Oyunun bitirmekde zor istesende bitiremiyorsun.Özellikle yanında ayı bulunan bi gezegen var ona sakın gitme.

Gittin mi çıkamassın çünki.Oyunun sonunda stargate (yada ona benzer bişi) ordan geçip jedi'ı öldürüyorsun yada buluşma yerine gönderiyorsun.

Işın kılıcı sonradan oluyor boşuna uğraşma.Ayı olan gezegende ışın kılıcı yapabiliyosun (oda şansa).Işın kılıcının pek avantajı yok aslında canda çok çabuk bitiyor zaten.Bence güçlere odaklan benim healt 350 iken güçler 770 idi

Seviye 32 ile oyunu bitirmiştim

Bu tam çözüm olayını arayayım bi

• Ayrıca oyunda ing. bilmek gerekiyor level 24'den sonra kademe atlamıştım.Krea'ile (adını yanlış hatırlıyo olabilirim beyaz saç örgülü kadın) konuşup ilişkilerini iyi tutarsan sana yardımcı oluyor.Hp-force-xp'de yardımcı oluyor

Mesela gemiyi kullanan athon (bunuda yanlış hatırlıyo olabilirim) bizim yardımımızla güçlere kavuşuyor

Ama bunları yapmak için ing. bilmek gerekiyor.Bu arada tam çözüm (ing. site) :

http://www.gamebanshee.com/starwarskotorii/walkthrough.php

• İngilizce yok işte bayadır oyuna girmiyorum 2. gezegende takılı kaldım taris de ne yapcağımda anlasam.

2. si herkezle konuş

3. sü biraz ing. öğren yoksa görevleri yapamassın yada darth olursun
    4-yoda tabikide belki yoda windudan güçlüdür.Güç konusunda ama ışın kılıcı konusunda windu.
    5-Obi wan anakin obi wan a artistik yaparken yenilmiştir.Çünkü obi wan yüksekte hakim noktadaydı.Zaten ismini hatırlamıyorum 2. bölümde yoda ile dövüşen sith çırağını 3. bölümde obi wan yenilip enkaz altında kalırken anakin yenip onu kurtarmıştır

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

en güçlü jedi anakindir.Master yoda dan fazla güç bulunmaktadır.
    2.olarak windu derim.Çünkü yodanın yenildiği sidios u yenmiştir.sidios kendini acındırmadı.Bir ara sadece acındırdı.Anakin gelmeseydi windu onu hallederdi
    3-Darth sidious yoda yı yenmiştir
    4-yoda tabikide belki yoda windudan güçlüdür.Güç konusunda ama ışın kılıcı konusunda windu.
    5-Obi wan anakin obi wan a artistik yaparken yenilmiştir.Çünkü obi wan yüksekte hakim noktadaydı.Zaten ismini hatırlamıyorum 2. bölümde yoda ile dövüşen sith çırağını 3. bölümde obi wan yenilip enkaz altında kalırken anakin yenip onu kurtarmıştır

Sidious acındırdı kendini,Jedi konseyinde bulunan 3 tane Jedi'ı tek çırpıda biçebiliyorsa Mace Windu'yu havada karada yenerdi.

• Yoda en güçlüdür. Hikayede yoda'nın sadece son 200 yılını anlatıyor . Adam 900 yıl yaşamış. Onun gençlik yılları çok güzelmiş . Ayrıca Yoda'nın bir hocası da var onun da çok güçlü olduğu bilinir. Eğer George Lucas yeni hikaye çekecekse bence cumhuriyet gerisini ve ya legacy çizgi romanıın film yapacak

Orijinalden alıntı: penguen24

Yoda en güçlüdür. Hikayede yoda'nın sadece son 200 yılını anlatıyor . Adam 900 yıl yaşamış. Onun gençlik yılları çok güzelmiş . Ayrıca Yoda'nın bir hocası da var onun da çok güçlü olduğu bilinir. Eğer George Lucas yeni hikaye çekecekse bence cumhuriyet gerisini ve ya legacy çizgi romanıın film yapacak

Master Gormo.

En Güçlü Jedi ?

• Bugun 1. bölümü izledim çok güzeldi... Ölüm yıldızını görünce ogame aklıma geldi

Orijinalden alıntı: Kenshi

Bugun 1. bölümü izledim çok güzeldi... Ölüm yıldızını görünce ogame aklıma geldi

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

en güçlü jedi anakindir.Master yoda dan fazla güç bulunmaktadır.
    2.olarak windu derim.Çünkü yodanın yenildiği sidios u yenmiştir.sidios kendini acındırmadı.Bir ara sadece acındırdı.Anakin gelmeseydi windu onu hallederdi
    3-Darth sidious yoda yı yenmiştir

Sidious acındırdı kendini,Jedi konseyinde bulunan 3 tane Jedi'ı tek çırpıda biçebiliyorsa Mace Windu'yu havada karada yenerdi.

evet sidious acındırdı.Anakini elde edebilmek için elinde bir koz bulunuyordu.Eğer ölürse padmeyi ölümden döndürebilecek kimse kalmayacaktı(sözde)
    anakinin kendisine ihtiyacı olduğunu bildiği için ve anakini sith yapmak istediği için kendini o şekilde acındırdı.
    2.Ne sidious yodayı nede yoda sidiousu yenmiştir.Yoda sadece sidiousu öldüremediği için başarısız olduğunu söylemiştir.

• Buold republic oyununu nerden indirebilirim
  • anakindeki midichlorian sayısı yodadan fazlaydı ama bilgelik gibi bi üstünlükten yoksundu.midichlorian doğumlarda artarak çoğalır diye biliyorum.o yüzden yine luke olabilir en güçlü ama eğitim sorunu yaşadı o da

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: penguen24

Yoda en güçlüdür. Hikayede yoda'nın sadece son 200 yılını anlatıyor . Adam 900 yıl yaşamış. Onun gençlik yılları çok güzelmiş . Ayrıca Yoda'nın bir hocası da var onun da çok güçlü olduğu bilinir. Eğer George Lucas yeni hikaye çekecekse bence cumhuriyet gerisini ve ya legacy çizgi romanıın film yapacak

Master Gormo.

En Güçlü Jedi ?

Bu yılanımsı yaratığın çok güçlü olunduğu bilinmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaPsTaR_24

yoda tabiki ordan oraya zıplıyo öldürmek mümkün değil

ama en karizmatik olanı darth maul

Sen alırsın hepsini canım benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F4TE -- 3 Mart 2010; 23:01:28 >
    İstanbul Üniversitesi
    İletişim Fakültesi - Halkla İlişkiler&Tanıtım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.