Şimdi Ara

en gerçek ve korkunç rüyamı gördüm..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşımda bi kız duruyodu. Elimde bi tabanca vardı. Bu tabanca hani rus ruleti oynanan toplu bi silah. Silahın içine 1 tane mermi yerleştirdim. Sonra silahı kıza verdim. Bunları yaparken bütün kontrol bendeydi. Kıza verdikten sonra Vur beni dedim. Tam kafama nişan aldırdım. O an yemin ederim o korkuyu yaşadım. Ayaklarım uyuştu o an. Artık herşeye hazırdım. Kız o an tetiğe bastı ama çıt sesi geldi mermi denk gelmemişti.. Yemin ederim çok korkunçtu ve her saniyesinde kontrol bendeydi. Bu ne anlama gelir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farkında olmadan lucid rüya deneyimlemiş olabilirsiniz hocam, ayrıca merminin sizi es geçmesinin sebebinin de rüyada ölemediğimiz olduğunu biliyorum. Misal en basit örnek, birçok kişinin yaşadığı bir olaydır da, uçurumdan düşüp tam yere çakılacakken uyanırız ya bu da öyle olmuş sanırım. Geçmiş olsun, kötü bir deneyim. :)
  • Birkaç defa yaşadığım var o şekilde, uçarken bi anda yere çakılmak, arabayla çok hızlı giderken karşıdan gelen bir arabaya çarpmak..Nasıl değerlendirdiğinize bağlı aslında heyecanla uyanıyorsunuz sanki gerçekmiş gibi :)
  • O uçurumdan düşme olayı çok kötü küçükken ne sık oluyordu tam yere çakılıcam uyanıyordum ulan ne iğrenç bi rüyaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

O uçurumdan düşme olayı çok kötü küçükken ne sık oluyordu tam yere çakılıcam uyanıyordum ulan ne iğrenç bi rüyaydı.

İğrenç olduğu kadar da heyecanlı olduğunu kabul etmelisiniz hocam!!
  • Aynen ne yalan söyleyim o adrenalin bi fena ya
  • Tam rüyaya daldım yola düştüm ve arabanın farını arkasından korna sesini duydum ama ses yükseldi sonra tam bana çarptı sanki gerçekten çarpmış gibi sarsılarak uyandım :D benimde böyle bir deneyimim oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ruyanızı anlatın desem kimse mesaj atmaz şu rüyayı yorumlayın dedik herkes kendi rüyasını anlatmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiden.

Farkında olmadan lucid rüya deneyimlemiş olabilirsiniz hocam, ayrıca merminin sizi es geçmesinin sebebinin de rüyada ölemediğimiz olduğunu biliyorum. Misal en basit örnek, birçok kişinin yaşadığı bir olaydır da, uçurumdan düşüp tam yere çakılacakken uyanırız ya bu da öyle olmuş sanırım. Geçmiş olsun, kötü bir deneyim. :)

ben rüyamda bizim evin camından atlardım (4.kat) rüyamda düştüğümüde görürdüm sanki 1.katdan anlamış gibiydim o an kendimi özel yetenekleri olan biri sanmıştım sonra uyandım

Edit:O zamanlar yaş 13 veya 14 dü

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    bende çokça köpeklerin beni kovalayıp ısırdıklarını görürüm dün gecede elimi yaladı sadce köpeğe abi çekiyordum neyse birkere böyle eski dönemler kılıç kalkan falan handa kalıyoruz düşmanlar bastı beni iki kişi tutu biri kılıç sapladı tam göbek bölümüne öyle bir acçıdıki hala hatırlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.