Şimdi Ara

En fazla kaç sıralama yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun değilim 2022 tayfadanız seneye gircemde içimde bir şüphe var geçende böyle bir konu açmıştım ama şimdi biraz daha emin olmak için açıyorum eşit ağırlığım sınava daha 12 ay var benim şimdi matematikte temelim var üslü köklü oran orantı denklem kurma ve denklem çözme rasyonel sayı falan biliyorum şimdi ben tyt yi temmuz ve ağustosta 2 ay çalışıp sonra ayt ye ağırlık vermek istiyorum ama şimdi baktığımda 2 kez mezuna bırakanlar bile istediği sonucu alamamış sizce geç mi kaldım ben yoksa stres kontrolü yapamadılar diye mi kaybettiler onlar ağustostan sonra eylülden başlayıp okulla birlikte 12 konularını yani ayt yi halletmeyi düşünüyorum sınava çalışmaya başlayalı 2 ay civarı oldu 1 mayıs gibi başlamıştım kısaca şöyle özet geçeyim ama bide şey obp 70

Matematik temeli var işlemleri biliyom soru tarzı görcem artık

Stres kontrolü yapabilirim okuduğunu anlama var yorumlamada yapabilirim

Deneme çözmedim hiç 345 tyt çözüyom şuan antrenmanlarla mat 2 bitirip başladım ama bir ara 2020 tyt Türkçe pdf indirip öylesine çözmüştüm 30 doğru 5 yanlış yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 28 Haziran 2021; 17:11:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çalışmana bak şuan sıralama düşünme

• 2021 sorularını görünce biraz karamsar yaklaşmaya başladım obp de aşağı çekebilir 70 ama eşit ağırlık olduğum için sayısalcılar kadar rakibim yok

• 75 k gelir herhalde

• dediğim gibi şuan bunları düşünmek sadece sana zarar verir ve bir cevap bulamayacağın sorular bunlar

• Biz yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışalım o zaman

• cerrahpasali03 C kullanıcısına yanıt
    O obp ile max o kadar mı sıralama yapabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz da düşünceli davran, burada 1 gün önce sınava giren insanlar sıralama tartışıyor hepsi telaşlı senin açtığın konuya da onla alakalı diye düşünüp giriyorlar, sırası değil

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Yok be kardeşim elbette iyisini yaparsın sen elinden geleni yap öylesine takılmak için yazdım 

• cerrahpasali03 C kullanıcısına yanıt
    Kardeş zaten 2021 sınavını gördükten sonra moral bozuldu 1 yılda bizim kaldı hadi mat temeli var 2 aya belki halledilir ama obp düşük diye sandım sıralama o civarlar gelebilir bence bu aralar takılmamak lazım herkes hassas

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.