Şimdi Ara

En estetik En küçük En performanslı harici harddisk 149tl KİPA'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İki hafta önce electroworld'den 169tl'e aldıgım geçen haftada vatanbilgisayarda kılıf hediyeli 167tl'e satılan(sadece world karta) WD MY PASSPORT ESSENTİAL serisi 2.5'' 500gb harici harddiskler 149.25tl den satılmakta KİPA'da.

%20 indirimli satıldıgını ve tüm kipalarda geçerli oldugunu söyledi görevli.

ek:Bu seri parlak yüzeye sahip olup her ne kadar çok şık olsada parmak izinden kurtulamıyorsunuz yalnız gümüş renk olanı mat yüzeye sahip oldugundan böyle bir problem yaşamıyorsunuz aklınızda olsun(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 17 Nisan 2010; 16:16:16 >

• sadece world karta derken electroworld'den aldığınız ürünü mü kastettiniz yoksa kipayı mı

Eski nick CyberSynC
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEmperoR

sadece world karta derken electroworld'den aldığınız ürünü mü kastettiniz yoksa kipayı mı

İkiside değil Vatan'ı kastetmiş...

Tüm KİPA'lar içinde en kötü 2. ciroya sahip kONYA-Kipa'ya özgü bir kampanya olabilir diyerekten reyon görevlisiyle de konuştum, adetli olarak bulundugunu ve genel bir kampanya oldugunu söyledi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.