Şimdi Ara

En Eski Uygarlık Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sümerlerden öncesine dair bilgiler - kanıtlar var mıdır?
    çok daha önceleri var olduğu iddia edilen mu ve atlantis gerçekten var olabilir mi,sümerler onların devamı mıdır?

• medeniyetler suya yakın verimli ve tarıma uygun arazilerde oluşmuştur. kronolojik olarak bilmiyorum ama antik mısır eski olabilir, ondan da eski medeniyetler olabilir.
  • Daha eski uygarlıklar mevcut fakat isimsel olarak bilinmiyorlar. Mesela bu tür uygarlık yerleşimlerinden biri bizim ülkemizde bulunan Çatalhöyük'tür.

Muhtemelen Mu Kıtası James Churchward'ın, Atlantis de Platon'un kendi kafalarında oluşturdukları hayali kıtalardır. Sümerler ile alakaları olduğunu pek zannetmiyorum.
  • valla mu kıtası teorisi çok iyi hazırlanmış bir teoridir bunu söyleyebilirim, Atatürk'ün güneş dil teorisinin bile bununla ilgisi var ama bilimsel olarak bir kanıtı bulunamadı, kıtanın olduğu iddaa edilen yerde özellikle, bi kere zeminde sıkıntı var.
  • Cosmos Bebop kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:2:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

İyi hazırlanmış falan değil. Güneş dil teorisi de aynı şekilde. Irkçı olacağım diye saçmalamış biraz MKA.

birçok şey mantıklı olarak birbirine bağlanabiliyor dostum gayet iyi ama varlığına bende karşıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.