Şimdi Ara

En Doğru Şekilde İşlemci Sıcaklığı Öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cpu sıcaklığını öğrenmek istiyorum, CPUID programında package işlemci sıcaklığı 90 dereceye kadar yükselebiliyor fakat AIDA64'te CPU sıcaklığı normal değerlerde. AIDA64'ün cpu sıcaklığı değeri ile, CPUID'nin Anakart sekmesi altında TMPIN0 yazan yerdeki sıcaklıkları aynı. Peki CPUID programındaki işlemci sekmesinin altında bulunan package sıcaklığı neden 90 derecelere kadar çıkıyor bu neyin sıcaklığı? Bir kaç programa daha baktım onlarda işlemci sıcaklığını 90lara kadar gösteriyor.

Ek olarak BIOS'ta da CPU sıcaklığı normal görünüyor.

En doğru değeri nasıl öğrenirim? CPUID programındaki package sıcaklığı neyi gösteriyor?

İşlemcim AMD A8 7650K, acaba APU sistem olduğu için işlemcideki ekran kartıyla beraber toplam değeri mi gösteriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStyks -- 3 Eylül 2016; 15:47:19 >

• ? Koyduğun bakman gereken sıcaklıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • core temp den anlık işlemci sıcaklığını görebilirsin

speed fan dan ayrıca anakart sıcaklığı ve fan hızlarınıda anlık olarak görebiliyorsun

aida 64 den ayrıca algılayıcıya tıklayıpda görebilirsin

• aida 64

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Biosta görünen işlemci sıcaklığı ile uyuşmuyor yalnız o biraz kafamı karıştırdı.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Sizdeki AIDA64 extreme versiyonu package sıcaklığını da gösteriyor, bendeki engineer versiyonu tam göstermiyor. Şimdi extreme versiyonunu indiriyorum bakalım sonuçlar nasıl. Bu arada package sıcaklığı ne oluyor tam olarak anlayamadım..
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    AIDA64'te cpu package sıcaklığını göstermiyor bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.