Şimdi Ara

En doğru hava widget'ı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 hava durumu widget'ı yükledim fakat hepsi farklı farklı rakamlar gösteriyor.

Meteoroloji Md'nin yaptığını, Accu Weather ve Android Weather'ı yükledim.

Normalde Meteoroloji Md'nin yaptığı doğrudur diyecem ama o da sanki anlık olarak doğru gözükmüyor.(Ankara şu anda 11 derece gözüküyor halbuki daha soğuk bir hava var.)

Siz hangisini kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: trsinapsis

Arkadaşlar 3-4 hava durumu widget'ı yükledim fakat hepsi farklı farklı rakamlar gösteriyor.

Meteoroloji Md'nin yaptığını, Accu Weather ve Android Weather'ı yükledim.

Normalde Meteoroloji Md'nin yaptığı doğrudur diyecem ama o da sanki anlık olarak doğru gözükmüyor.(Ankara şu anda 11 derece gözüküyor halbuki daha soğuk bir hava var.)

Ben meteoroloji olani kulaniyorum. Eskiden kotuydu silmistim. Simdi yeniden yukledim. Guncelleme yapmislar sanirim. widgetide seffaf guzel yapmislar. Ben begendim. Sonuclarda fena deil. Yanlis biseye rastlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Ankara'da her yerde hava o kadar soğuk değildir, 11 olan yer de vardır.
    Adamlar bunun ortalamasını alıyorlar zaten. Nokta atışı yapmıyorlar.

• Meteoroloji accuweather bazen sacmaliyor

• 11 derece olarak gösterdiği havanın sıcaklığı, hissedilen değil. O yüzden yanlış gelebilir size. Markette hissedilen sıcaklığı da gösteren uygulamalar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsinapsis

Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi uygulaması olan Hava Durumu, en kesin ve en gerçekçi hava tahmin raporlarına anında ulaşabilmenize olanak tanıyor.

Seçtiğiniz şehirlerin 5 günlük detaylı hava durum bilgisini ekrana getiren yazılımın temel özellikleri şöyle sıralanıyor:

♦ GPS ile konuma ait son durum ve tahmin bilgileri,
    ♦ Widget ve gadget uygulaması,
    ♦ Hareketli animasyonlar,
    ♦ Uydu ve radar görüntüleri,
    ♦ Havacılık amaçlı meteorolojik bülten sorgulama,
    ♦ Denizlerimizde beklenen son durum,

Ayrıca size yardımcı olacak bir çok uygulamalar mevcuttur. Bunları yüklemenizi öneririm. Bir çok android uygulamalar, oyunlar ve daha fazlası için lütfen bu başlığa bir göz atın derim.. Saygılarımla..

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

• meteoroloji bazen saçmalayabiliyor hata verip telefonu bile kitleyebiliyor daha henüz tam stabil değil bence, ama öneri olarak android weather tavsiye ederim küçük basit widgetleri güzel olan bir uygulama ve kesin doğru sonuçlar veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahoo weather i tavsiye ederim. Deneyin :)

• Hepsini denedim eye in sky en iyisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.