Şimdi Ara

En Çok Para Kazandıran Meslek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
4.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kdr iyi biliyrsan seyi soracam bu yazilim yapiyrzda neyin yazilimini yapiyrz yani onu anlamadm yani ozel yer acarsak nryi yazacaz yani bu gune kdr yazilim muh. diyr bi tabela felan gormedimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

BILGISAYAR MÜHENDISLIGI

Hocam neye binayen bilgisayar mühendisliği?

2 yıldır bilgisayar mühendisliği isteyen birisiyim fakat son zamanlarda karşılaştığım birisinden dolayı fikrimi değiştirdim.

İnternet sitesi, mobil oyun sektörü gibi sebeplerden dolayı mı bilgisayar mühendisliği?

Eğer bilgisayar mühendisliği okumak istiyorsan sakın kararından vazgeçme tabii bilgisayarlarla haşırneşirsen bilgisayar kullanmayı seviyorsan.

Diğer birşey eğer bilgisayar mühendisliği de okucaksan daha çok yazılım tarafı konusunda kendini geliştirmeye bak özellikle mobil yazalım(ios,iphone)

• whatsapı bulmak mesela

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

BILGISAYAR MÜHENDISLIGI

Hocam neye binayen bilgisayar mühendisliği?

2 yıldır bilgisayar mühendisliği isteyen birisiyim fakat son zamanlarda karşılaştığım birisinden dolayı fikrimi değiştirdim.

İnternet sitesi, mobil oyun sektörü gibi sebeplerden dolayı mı bilgisayar mühendisliği?

Eğer bilgisayar mühendisliği okumak istiyorsan sakın kararından vazgeçme tabii bilgisayarlarla haşırneşirsen bilgisayar kullanmayı seviyorsan.

Diğer birşey eğer bilgisayar mühendisliği de okucaksan daha çok yazılım tarafı konusunda kendini geliştirmeye bak özellikle mobil yazalım(ios,iphone)

hocam bende maddo va durumlardan okuyamadim bil istiyordumda bende deistiricem ya turizm ya endstri muh gibi garanti olasiligi daha yuksek meslekler duusnuyorum

• _____________________________

• Gelişime açık bir meslekte eğer kendini yeterli düzeyde geliştirirsen iyi paralar kazanırsın. Bu avukatlıkta olur turizmde veya boyacılıkta. Yaptığın işte malını iyi satmalısın iyi pazarlama yapmalısın. Ama genel olarak sorarsan ticarette gayet iyi işler çıkarırsın.
  • Şuan deniz ulaştırma öğrencisiyim kısmetse 3-4 seneye gemiye çıkacağım ama denizcilik sektörü şuan gitgide kötüye gidiyor navlunlar (taşıma parası) 30 yılın en düşük seviyesine indi bence bu mesleği seçmeden önce iyi karar verin.
    tatil gibi istekleri yerine getirecek kadar kazanmıyoruz sen burada paraya para demezsin diyorsun.

• sermayen ve eğitimin varsa kesinlikle pilotluktur.Ama baştan ailenin bir miktar parayı gözden çıkarması lazım ha yok paramız diyorsanız şöyle bir seçenekte var , thy'nin şöyle bir tarafı var eğer THY bünyesinde 15 yıl boyunca çalışmayı taahhüt ederseniz, THY bu eğitim karşılığında sizden bir ücret talep etmiyor. Ve çalışmaya başladıktan sonra eğitim ücreti maaşınızdan taksit taksit kesiliyor. Bu eğitimin 2010 yılındaki tutarı ise 90.000 euro civarı.Sonrası aylık min 14-15 max 20 milyar kazanırsınız.Hosteslerde işin ayrı bir tarafı

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

ufak bi köfteci dükkanımız var çevrede çok tuttu 1990'dan beri aynı çevrede bulunduğumuz bölgedeyiz tanımayan yok.
    ev kira dükkan kira.
    tatil gibi istekleri yerine getirecek kadar kazanmıyoruz sen burada paraya para demezsin diyorsun.

Hocam arkadaşımın babası memurluk görevinden istifa ederek köfteci dükkanı açtı(köfte-kokoreç) aylık min.kazancı 30binmiş 50 bine kadar çıkıyor dedi.Açtığın il ve fiyatlarda önemli

quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

değişir bir ameliyattan 20-30 k alan doktor da doktor ayda 5k alanda doktor yemek sepetini 1.5 milyara satan da mühendis bin tlye çalışanda biraz da nitelik önemli bu yğzden

Aynen katılıyorum hocam :) İyi bir mühendis iyi bir doktordan daha fazla kazanır diye boşuna söylemiyorlar. Genelleme olarak bakarsak doktorlar daha fazla kazanıyor fakat ortalamanın üstüne bakacak olursak mühendis maaşları açık ara daha fazla.

Sanırım bir işe para kazanmak için gelenler değil de, gerçekten o işi severek yapanlar bir uğraş ve emek verdikleri için daha başarılı oluyorlar. Hangi mesleği yaparsanız yapın severek ve tutkulu bir şekilde yaptığınız taktirde o meslekte gözleri üzerinize çeker ve bir yıldız gibi parıldarsınız. Buna binayen maaşınız, statünüz sürekli yükselir.

Ben henüz 12. sınıfa geçtim. İleride çok sevdiğim bir mesleği yapmak istiyorum fakat henüz karar verebilmiş değilim. Bu kararı sadece ben verebilirim çünkü isteklerimi, meraklarımı, ilgilerimi en iyi ben biliyorum. Fakat gelin görün ki henüz karar veremiyorum. Mutlu bir hayat için bir mesleği severek ve tutkuyla yapmak bir şarttır diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

bende 12ye geçtim ve benimde meslek seçimim yok tıpla mühendislik arasında kalıyorum hep o yüzden kendime sıralama hedefi koydum ona göre çalışıyorum sende öyle yapabilirsin sonuçta neyi hedeflersen hedefle kazanmadıktan sonra boş

• quote:

Orijinalden alıntı: oymalıkapıtokmağı

quote:

4 yıl önce açılmış böyle bir konu vardı forumda. Şuan ve geleceği göz önünde bulunduracak olursak ve sadece para kazanma olarak bakarsak en fazla kazandıran meslekler sizce nelerdir?

En fazla para kazandıran meslek ticarettir hocam ufak bi köfteci dükkanın olsun tutarsa paraya para demezsin.Bunun dışında dev ve orta boy holding,medya,inşaat vs. patronlarını saymazsak türkiye de kişi bazında en çok kazananlar avukatlardır.Örneğin Ahmet pekin 2014 yılında 8.000.756,51 Tl gelir vergisi ödeyerek acun ılıcalı,cem yılmaz gibi sanatçıları saf dışı bırakmıştır başka örnek vermek gerekirsek ŞEHMUZ AHMET SEDİD KURUTLUOĞLU 5.129.061,24 Tl vergi ödemiştir.Ödediği vergiler bunlarsa kazandığı paraları sen düşün artık.

Avukatlar gercekten cok kazanir. Bursada bir avukat var setbaşi gibi dükkan kiralarınin 15-20 bin tl olduğu yerde neredeyse tüm dükkanların sahibi

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Niye bu kadar eksilendi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0mU -- 13 Ağustos 2015; 20:13:59 >

Söyle bi 10-20milyon dolar kadar. Keza biz 500 bin tlede razıyız ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 13 Ağustos 2015; 20:33:22 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.