Bildirim
En çok kar yağan yerler?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bence türkiyede en çok kar yağan yer erzurum ağrı ardağan artvin o taraflar yani -
Mısır. -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryLine
Bence türkiyede en çok kar yağan yer erzurum ağrı ardağan artvin o taraflar yani
Ardağan değil Ardahan -
Van'a git karın kralını gör -
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Van'a git karın kralını gör
Ben sessizlik, sakinlik, huzur, kar istiyorum van da silah seslerinden post rock bile dinleyemem -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert Ural
quote:
Bence türkiyede en çok kar yağan yer erzurum ağrı ardağan artvin o taraflar yani
Ardağan değil Ardahan
Ufak bi yazım hatası olmuş pardon -
quote:
quote:
quote:
Ardağan değil Ardahan
Ufak bi yazım hatası olmuş pardon
Bende tam edit yapıp haklısın diyecekdim Ardahan baya soğuk haklısın
-
Ardahanlıyım kışın Antartitakadan farkı kalmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Orta Bacak
Mısır.
Hay.. Senin gibileri ipe dizmek lazım sırf mesaj kasmak için saçma sapan yorumlar atma. -
Türkiye'de erzurum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Van'a git karın kralını gör
Ben sessizlik, sakinlik, huzur, kar istiyorum van da silah seslerinden post rock bile dinleyemem
Siz tam Erzurum'u özetlediniz. Insani cok iyidir. Havasi sguktur fakat hissetmezsin cunku nem orani cok dusuk.Birde aradigin herseyi bulursun.
türkiyede en çok yağiş hangi bölge alıyorsa en çok kar yağan yer orasıdır.
doğu anadolu ve güneydoğu diyen arkadaşlar var ama karasal iklim olduğu için kar yerde uzun zaman kalıyor çok yağmış gibi oluyor.aslında en çok kar yağan yer rizedir -
quote:
buzulları falan saymassak sanırım en çok norveç, isveç ve finlandiyada yağıyor türkiyede en çok neresi ankara mı ? bide bu sene istanbul anadolu yakasında yağar mı kışı ve karanlığı seviyorum
ankaranın dikmeni diyorum başka da bir şey demiyorum... -
quote:
quote:
Mısır.
Hay.. Senin gibileri ipe dizmek lazım sırf mesaj kasmak için saçma sapan yorumlar atma.
[size=6]Konudışında post kasmak
quote:
quote:
Mısır.
Hay.. Senin gibileri ipe dizmek lazım sırf mesaj kasmak için saçma sapan yorumlar atma.
Konu dışında mesaj kasılıyormu mübarek dostum. -
Yıl olmuş 2012 hala Van'da silah sesleri geliyor diyenler var -
Türkiyenin en çok kar yağan ili Bitlis'tir meteoroloji verilerine göre.
http://www.mgm.gov.tr/veridegerlendirme/il-ve-ilceler-istatistik.aspx?m=BITLIS#sfB
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X