Bildirim
En çok hoşunuza giden vücutlar.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Havalar da ılıdı
başlık sakat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arge48
Havalar da ılıdı
başlık sakat
aynen -
Jennifer Lopez -
quote:
Orijinalden alıntı: arge48
Havalar da ılıdı
başlık sakat
havalarda ılıdı.Adam bugta kalmış.Bizim burda kar yağıyor kardeş -
Adriana lima -
Vücut Geliştirme bölümünde "Makul Vücut" ve "Arnold gibi olmasın" isteği de bayağı abes.
Benim favorim her zaman Pavol Jablonický olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 19 Ekim 2013; 10:30:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CON VAYNE
Vücut Geliştirme bölümünde "Makul Vücut" ve "Arnold gibi olmasın" isteği de bayağı abes.
Benim favorim her zaman Pavol Jablonický olmuştur.
kardeşim niye abes.Sen vücut geliştirme işini mi yapıyorsun.Yarışmalaramı katılıyorsun.Bu adamlar günde kaç kg et tüketiyor ve öel proglamlarla antrenörlere para sayıyor biliyormusun.Ayrıca bu adamlar sadece yarışma dönemlerinden önce böyle oluyorlar.365 gün böyle değiller.Kusura bakma ama sen hayatını buna adamadıkça böyle olamazsın
-
Boş konuşma genç, alıntı yapıp güya ders vermeye çalıştığın adam senin yaşın kadardır bu işin içinde ve evet yarışmalara katılıyor... -
Tutturamadın ne yazıkki -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Boş konuşma genç, alıntı yapıp güya ders vermeye çalıştığın adam senin yaşın kadardır bu işin içinde ve evet yarışmalara katılıyor...
hll knk (akıl yaşta değil baştadır demişler) -
quote:
Orijinalden alıntı: rex pro load
quote:
Boş konuşma genç, alıntı yapıp güya ders vermeye çalıştığın adam senin yaşın kadardır bu işin içinde ve evet yarışmalara katılıyor...
hll knk (akıl yaşta değil baştadır demişler)
Seninkinin başka yerde olduğu kesin ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
quote:
Seninkinin başka yerde olduğu kesin ama
cahille yaptığım bütün tartışmaları kaybettim bu yüzden cevap yazmıyorum hadi siz aklınızca laf sokmaya çalışın
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
quote:
Seninkinin başka yerde olduğu kesin ama
cahille yaptığım bütün tartışmaları kaybettim bu yüzden cevap yazmıyorum hadi siz aklınızca laf sokmaya çalışın
Ben istisnayım sanırım. Çünkü bi cahille yaptığım savaşı kazadım
-
-
-
quote:
Merhaba hepimiz en çok hoşumuza giden vücutları koysak diyorum.Lütfen aşırıya kaçıp Arnold falan koymayalım.Yani makul vücutlar olsun ama kaslı da olsun.Benim hoşuma giden : Göğüsler neden öyle olmuş
böle sporda düzgün bi şekilde çalışırken böle laf arasında ya hocam ben böle çok şişmek istemiyorum fit olsun yeter diyenler varya onlar hocam demesin pompacı desin hocaya
yazlık bölgelerde çok rastladım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X