<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by resim8987</i> <br />erteciğim vallaha tur operatörü falan değilimde 3-4 sene önce bir arkadaşımla beraber İnterrail yaptık 30 günlük bir süre içince avrupada baya bir yer gezdik oldukçada keyifliydi! para olsa da keşke bikere daha gidebilsek! [evlol][evlol] Ulan ne günlerdi beee!! [byes][byes][drknrd] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yaklaşık olarak kaça maloldu ?
Japonyaya bir gün gidecem ama ne zaman bilemem (merak ettim bu çalışkan insanları gidip yerinde göreecem :)) Yunanistanı Mısırı ve da merak ettim (eski medeniyet ya bunlar o bakımdan) K.Kıbrıs a da gitmek isterim (bize yakın olduğundan en önce bu gerçekleşir gibime geliyor) Almanya da listemde Suudi Arabistana da mecburen zamanı gelince gitmek zorunda kalacağım (HAC rules)
herşey dahil bilettiydi pasoporttuydu yemeyiydi müzesiydi falandı filandı 1100$ civarı tuttu! aama toplam 5 gece otelde kaldık kalanında trenlerde yada garlarda falan yattık! haberin ola! ama yedik içtik eğlendik [drknrd]tabi paranın el verdiği ölçüde! [evlol][evlol] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
valla bedava. 5 gün otel 25 günde garda mı yattınız ? yahu insan perişan olmaz mı?
biraz çılgın olmak lazım herhalde ama 25 günde dışarda yatılmaz ki.[bwlng]
yok yaw genelde trenlerde uyuduk biz gece yolculuk yapmak daha mantıklı hem kapalı ve kısmen güvenli bir ortamda uyuma şansın oluyo( tabi arkadaşın ayakları benim göbeğin üstünde benimkilerde onun kafasının yanında ne kadar uyunursa artık )[evlol][evlol] hem de gereksiz zaman kaybetmiyorsun! Aslın da o kadar da çılgın olmak gerekmiyor neticede çölde değilsin medeniyet yanıbaşında ama birlikte gideceğin kişiyi doğru seçmek çok önemli biz bir sürü grup gördük habire kavga eden! kalabalık ve uyumsuzluk çekilmez hale getirir tatili! aklında bulunsun!
ya peki vize gerekiyo mu kardeş benim pasoport war gidebilirmiyim cevabını bekliyorum
hollanda (özgürlük)
e canım her önüne gelenlede gidilmez zaten. varsa kankanla gitceksin. veya kardeşinle. [drknrd]
abi isveçten başka gidilecek yer varmı yaw death çi mekanı yada black çi mekanı aşmış bi memleket imkanım olsada gitsem sarışın mavi gözlü uzunboylu manken gibi kızlaarda cabası
ya peki vize gerekiyo mu kardeş benim pasoport war gidebilirmiyim cevabını bekliyorum
yawe hangi ülkeye gitmek istiyorsan google da mesala almanya ( almanya konsoloslugu) yaz resmi sitesinden tüm bilgileri alabilirsiz.vize gerekip gerkemediğini gerekiyorsa hangi evraklar filan falan.