<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASiK_SHaKeSPeaRe</i> <br />İNGİLTERE yazan arkadas hiç buraya gelme.burda bi b.k yok.ben ise FRANSA (bir kaç ay içinde gideceğim) VENEDİK (inşallah bir gün nasip olur.) HAWAİ ASLINA BAKARSANIZ BEN TÜM ULKELERİ GEZMEK ÖĞRENMEK İSTİYORUM.KEŞKE HABERCİDE COŞKUN ARAL ın yanında calıssaydım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ingiltere konusunda haklısın...
Prag,new york,himalayalar,bi de kutuplara bi uğramak isterim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tolgayaylim</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASiK_SHaKeSPeaRe</i> <br />İNGİLTERE yazan arkadas hiç buraya gelme.burda bi b.k yok.ben ise FRANSA (bir kaç ay içinde gideceğim) VENEDİK (inşallah bir gün nasip olur.) HAWAİ ASLINA BAKARSANIZ BEN TÜM ULKELERİ GEZMEK ÖĞRENMEK İSTİYORUM.KEŞKE HABERCİDE COŞKUN ARAL ın yanında calıssaydım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ingiltere konusunda haklısın... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
evet çünkü bende burda yas#305;yorum.gercekten berbat bir ülke.buran#305;n tek güzel seyi çabuk i#351; bulnam ve iyi para kazanman.
ya baba ingiltere o kadar dandik mi yaw anlamadım
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by izgicem</i> <br />ya baba ingiltere o kadar dandik mi yaw anlamadım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ingiltere güzeldir yaa neden öyle yorum yapmışlar anlamadım, demekki herkesin hayata bakış açısı çok farklı, özellikle LONDRA süpeeer.. 24 saat capcanlı bir metropol, bir şehir ancak bu kadar iyi organize olur.. haa birde avrupalı hatun çoktu Londra'da, her milletten kız tanıdım orada, hepsi güzeldi ama en güzel kızlar hep Fransız çıkardı nedense [^]
Fransa Brezilya Peru Şili Eski Doğu Bloku Ülkeleri Rusya Çin Japonya Kenya Mısır İrlanda -gittim ama tekrar gitmek istiyorum :P- İskandinav ülkeleri Hindistan İtalya
Yok ben yazmakla bitiremeyeceğim... Kısaca ve mümkünse tüm ülkeler :P
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by antique28</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by izgicem</i> <br />ya baba ingiltere o kadar dandik mi yaw anlamadım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ingiltere güzeldir yaa neden öyle yorum yapmışlar anlamadım, demekki herkesin hayata bakış açısı çok farklı, özellikle LONDRA süpeeer.. 24 saat capcanlı bir metropol, bir şehir ancak bu kadar iyi organize olur.. haa birde avrupalı hatun çoktu Londra'da, her milletten kız tanıdım orada, hepsi güzeldi ama en güzel kızlar hep Fransız çıkardı nedense [^]
tatile geleceksen güzel bir ülke sayılır ama o kadar da süper bir yer değil.ben londra da yasıyorum.ve ingilterenin en pislik şehri burası.neden mi çünkü burda her ülkeden insan var.ve coguda pislik insanlar.londrada gerçek ingilizden çok yabancı var.tabi kızlar açısından londraya bakarsanız çok süper bir ülke.ama aynının diğer yüzünü görememiş arkadaş.
desenturk sana Yeşil Pasaport şart olmuş..[bandt]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i> <br />desenturk sana Yeşil Pasaport şart olmuş..[bandt] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bana yeşil pasaport yerine para lazım... biliyosun para her kapıyı açar, pasaportun rengini yeşile çevirir :P
vala gardas ben yerimden memnunum (FINLAND)[djsm]
rusya özbekistan jamaika(burada yaşanır) brezilya(buradada)
ingilterede ne iş yapıyorsunuz? aşık kardeşim
Çin Taivan
gitsemde hem bir kaç bigisayar parçası kapsam ucuza, hem hatunlarla biraz oynaşıp gelsem :))))))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by öztin</i> <br />ingilterede ne iş yapıyorsunuz? aşık kardeşim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bilgisayar teknik servis ve web dizayn.burda ikisinde de çok iyi para var.
bari bende gittiklerimi yazıyım Atina Bari Roma Floransa Venedik Pisa Vatikan Viyana Frankfurt Amsterdam Brüksel Paris Monaco Madrid Barselona Granda Aklıma gelenler bunlar vallaha! Olmazsa eklerim bikaç bişey daha [^][^][^] [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by resim8987</i> <br />bari bende gittiklerimi yazıyım Atina Bari Roma Floransa Venedik Pisa Vatikan Viyana Frankfurt Amsterdam Brüksel Paris Monaco Madrid Barselona Granda Aklıma gelenler bunlar vallaha! Olmazsa eklerim bikaç bişey daha [^][^][^] [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
tur operatorü filan mısın ?
e yani o kadar yer gezmişsin. ilginç anıları anlatırsan dinleriz. type]
Sınırsız Tequila,fasulye ve biberli kurabiye... Viva Mexico!
erteciğim vallaha tur operatörü falan değilimde 3-4 sene önce bir arkadaşımla beraber İnterrail yaptık 30 günlük bir süre içince avrupada baya bir yer gezdik oldukçada keyifliydi! para olsa da keşke bikere daha gidebilsek! [evlol][evlol] Ulan ne günlerdi beee!! [byes][byes][drknrd]