Şimdi Ara

En çok beğenilenler ve en çok satanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota bölümünde bir arkadaşın açtığı topiğe aynı mesajı yazmıştım. Bana ilginç geldiği için buraya taşıyorum.Oto Yaşam'ın anket sonuçları ile 2007'nin gerçek satış rakamlarını karşılaştırırsak ;

EN ÇOK BEĞENİLENLER...............................2007 'DE EN ÇOK SATANLAR

Küçük A Sınıfı: Peugeot 107.......................... ?

Küçük B Sınıfı: Opel Corsa............................Ford Fiesta

Giriş Sınıfı: Hyundai Accent Era......................Renault Symbol

Orta Sedan Sınıfı: Volvo S40.........................VW Passat

Orta Hatchback Sınıfı: Audi A3.......................Opel Astra

Orta Üst Sınıf: Audi A5..................................BMW 5 serisi ( gerçek satış tablosunda böyle bir sınıf yok aslında)

Üst Sınıf: Mercedes E Serisi...........................? (Mercedes E serisi ile A5 aynı sınıfta değilmiydi?)

MPV Sınıfı: Mercedes B Serisi........................Nissan Note

Coupe Cabriolet Sınıfı: VW Eos......................Aynı

Coupe Cabriolet Üst Sınıfı: Audi R8................?

4x4 Sınıfı: Land Rover Freelander 2...............Kia Sorento

Lüks 4x4 Sınıfı: Audi Q7................................L.R. Range Rover

Lüks Sınıf: Mercedes S Serisi........................Aynı

Hafif Ticari Sınıfı:Ford Transit Connect........... Fiat Doblo

Pick-up Sınıfı: Nissan Navara........................ Mitsubishi L200 (Navara satışlarda sınıfında sonuncu)

Yerli Binek Sınıfı: Honda Civic........................Renault Megane

Otoyaşam çalışanları bazı modellerin bulundukları sınıflar hakkında kafa karışıklığı yaşıyor bence. (A5 - Mercedes E durumu gibi)

Ayrıca en çok beğenilen ile en çok satanın aynı olması şart değil ancak bazı modeller varki aralarında fiyat farklılığı çok az olmasına rağmen en çok beğenilen model en çok satan olmamış ( fiesta-corsa , doblo-connect gibi)

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/8034507.asp?m=1 (en çok satanlar)
    http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/8128766.asp?gid=229&sz=52508 (en çok beğenilenler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 30 Ocak 2008; 16:39:18 >

• Yerli Binek Sınıfı: Honda Civic........................Renault Megane

Honda Civic yeni kasa yerlimi?
    Benim bildiim sadece city ler yerliydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Yerli Binek Sınıfı: Honda Civic........................Renault Megane

Honda Civic yeni kasa yerlimi?
    Benim bildiim sadece city ler yerliydi.

Yeni civic sedan yerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

Orta Üst Sınıf: Audi A5..................................BMW 5 serisi ( gerçek satış tablosunda böyle bir sınıf yok aslında)

Saçmalığın başkanı bence .. Hadi A6 / Bmw 5 olsa anlarım. Kaldıki bana göre bir 530d Facelift A6 dan daha iddaa ' lı. 2.0d konusunda audi daha iddaalı olabilir bmw gitmiyor çünkü .
  • quote:

Küçük A Sınıfı: Peugeot 107.......................... ?

küçük a sınıfında en çok satılan araç neymiş peki?
  • Otoyaşamın editörleri kalitelerini belli etmiş bence böyle karşılaştırma olmaz
  • forever 16 tasarım +performans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En küçük ama En pahalı şey.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok garip ford focus yok bence olmalı ama yok
  • 2.0 d sınıfında bmw daha iddialıdır,3.0d sınıfında audi daha iddialıdır
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Saçmalığın başkanı bence .. Hadi A6 / Bmw 5 olsa anlarım. Kaldıki bana göre bir 530d Facelift A6 dan daha iddaa ' lı. 2.0d konusunda audi daha iddaalı olabilir bmw gitmiyor çünkü .
  • iyide neden satışlara göre değerlendiriyorsun ki,toyotada cok satan bir marka ama bak listede ismi bile yok
  • quote:

quote:

Yusuf; 177 hp nin gitmediği yerde 140 lık araba nereye gider
    Bu arada a5 le bmw 5 in 5 leri tutuyor

• Orta Sedan Sınıfı: Volvo S40.........................VW Passat
    bu bölüme ben de oy verdim s40-civic-jetta bu grubun üyeleriydi bu grupta da çok satan megané oluyor yani passat değil..civic 2 grupta da finale kaldı birisi bu diğeri de yerli binek..ii forumlar..
  • Passat o sınıfta mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

bu bölüme ben de oy verdim s40-civic-jetta bu grubun üyeleriydi bu grupta da çok satan megané oluyor yani passat değil..civic 2 grupta da finale kaldı birisi bu diğeri de yerli binek..ii forumlar..
  • bende onu söylüyorum arkadaş karıştırmış passat bir üst sınıf..oylamadaki bu bölümün adayları s40-civic-jetta idi...
    quote:

Orjinalden alıntı: VeroModa

Passat o sınıfta mı?
    quote:

• Bazı markalar yine liderliklerini korumuş Geçen senede bunlar birinciydi Ör:Vw Passat
    Kia Sorento
    Renault Symbol
    Renault Megane vb.
  • 106 yı bilmiyordum gerçekten çok mu satmış bu araba
  • quote:

Gerçek satış sıralamasında ayırım şu şekilde ;

ORTA

Model Satış adeti

Volkswagen Passat7.160

Ford Mondeo2.348

Peugeot 4072.261

BMW 3 Serisi2.051

Audi A41.936

Passat orta sınıfta konumlandırılmış. Normalde S40 da passat ile aynı sınıfta değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

quote:

Yusuf; 177 hp nin gitmediği yerde 140 lık araba nereye gider
    Bu arada a5 le bmw 5 in 5 leri tutuyor

Valla raif herkes beni eleştiriyor 520d i beğenmediğim için de inan kendi aracımdan sonra aşırı sağır geldi .

• hayır arkadaşım %1500 eminim kendim de oy verdim adaylar s40-civic-jetta idi civice oy verdim..ben s40ın asıl sınıfını bilmiyorum ki c sınıfı olması lazım..sitede jetta ve civicle aynı kategoride olduğundan dolayı c sınıfıdır..iyi forumlar..
    quote:

quote:

Gerçek satış sıralamasında ayırım şu şekilde ;

ORTA

Model Satış adeti

Volkswagen Passat7.160

Ford Mondeo2.348

Peugeot 4072.261

BMW 3 Serisi2.051

Audi A41.936

Passat orta sınıfta konumlandırılmış. Normalde S40 da passat ile aynı sınıfta değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 31 Ocak 2008; 23:06:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.