Şimdi Ara

En çok acı çektiğiniz anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çok acı çektiğimiz anları yazalım fiziksel olarak, aşk acısı falan katmayın yani

ben 1 tane yazayım

9 yaşında tarifi imkansız bir karın ağrısıyla başladı , ilk başta üşütme falandır diye geçiştirdim ama bu bambaşka birşeydi ve ailemin büyük ısrarı sonunda gitmeye razı oldum hastaneye (hastaneleri pek sevmezdim o yüzden en son çare olarak bakardım) merdivenlerden inerken zaten ağrıdan kendimi kaybettim , hastaneye vardığımızda yarı baygın vaziyetteydim 6-7 kere kusmaktan ve ağrıdan ölü gibiydim . Doktor besin zehirlenmesi dedi ve çok tehlikeli boyuta gelmiş , biraz daha geç kalsaydınız hastayı kaybedebilirdik demişler babama

bu olaydan sonra yediğime içtiğime çok dikkat etmeye başladım

• Sünnet olurken uyuşturmayı unutmuşlardı
  • İlk okul 2 veya üçte merdivenden yuvarlanmıştım.Kafamı çarpa çarpa.Sebebi kusmuğa basmamdı.Kat merdiveninin yarısını yuvarlana yuvarlana inmiştim.(abartı yok.)
  • tas dusururken
  • Parmağım araba kapısına sıkısmıstı
  • Bana uyuşturucu pek etki etmiyor. Ayağım kesilmişti yazlık kamptaydık takımla doktor 7 defa felan uyuşturucu yaptı ayağıma ama etki etmedi normal direk dikti
  • -Ayak serçe parmağımı yatağın veya herhangi bir cismin köşesine vurduğum zaman.
    -Tırnağımı kesersen fazla kesmem ve etin bir yerlere deyince acıması.
    -Genze su kaçması.
    -Ayağının altının su toplaması.
    -Sakız çiğnerken dilimi veya yanağımı ısırmam.

Bunlar küçük ama bir o kadarda büyük acılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 1 Mayıs 2012; 16:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13-14 yıl önce elektronik dersinde röleli bi elektronik devre yapabilirmisin demişti öğretmen bende kadiköy yazıcıoğlundan röle aldım elimde taşımayım diye kot pantolonun cebine koydum eve gelince kotu çıkarayım derken rölenin 8 tane bacağı birden bacağımı öyle bi çizmiştiki 8 ayrı çizik oluşmuştu baya bi derindi 2 ay geçmemişti çiziklerden dolayı bağdaş kurma-oturma eylemlerini yapamıyodum

düşündükçe
  • Bilgisayar koltuğundan kol koyulan yer yan gelecek şekilde sol karpuzun üstüne düşmüştüm 25dk boyunca kişnedim yerde ve kendi kendime güldüm
  • 9-10 yaşlarımdayken koridorda babamla top oynuyoduk, tüm gücümle topa vurayım derken serçe parmağımı kalorifere vurdum. böyle bir acı yok
  • Bu konuya girdim.
  • Böyle bir konu vardı
  • 2 yıl önce, dizimin çapraz bağlarını yırtacak kadar zorlamıştım, epey bir kan topladı, 7 şırınga kan çektiler oradan, epey acımıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ninj@

İlk okul 2 veya üçte merdivenden yuvarlanmıştım.Kafamı çarpa çarpa.Sebebi kusmuğa basmamdı.Kat merdiveninin yarısını yuvarlana yuvarlana inmiştim.(abartı yok.)

bu benimde başıma geldi kafayı 2-3 kere çarptığımdan olsa gerek düştüğümde oturduğum yerde hareketsiz 2-3 dakika mal mal bakmıştım sonrada birden kahkaha atmaya başladım ama pek acı vermemişti , yani yaşadığın en büyük acı bu ise şükret
  • Akciğerimini koruyan hava tabakasında bir delinme meydana gelmişti, iki büklüm yürümek zorunda kalmıştım eve gidene kadar ağlamamak için kendimi zor tutuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Sünnet olurken uyuşturmayı unutmuşlardı

En çok acı çektiğiniz anlar
  • Mesajım bulunsun.
  • Sünnet olurken adam iğneyi yumurtalıktan sokmazmı.Sünnet toplam 1,5 saat sürmüştü sorunlardan ötürü.
  • dudağıma dikiş atılmıştı, öyle bi acı yok emin olun
  • 4-5m den düşmüştüm. Diz kapağım yere vurmuştu. O acıyı unutamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.