şimdiye kadar herhangi bir fenerbahçe kampını ziyaret eden kaptanımızı hatırlıyormusunuz? düşünsenize florya da yemek vermediğimiz kaptanlarımız bile fb kampı ziyaret etmemiştir.
Helal olsun ardaya..zaten cok severdim şimdi daha cok seviyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Fener ispanyaya gitmiş doğal olarakta Emre Fenerbahçe takımını ziyaret etmiş. Doğal olarak kardeşi Arda da gitmiş tıpkı Acun'un açılışlarında en önde olduğu gibi. Ben yadırgamıyorum bu durumu..
Helal olsun ARDA TURAN a, ispanyada sadece futbolunu değil, düşüncelerinide geliştirmiş.
Son derece normal bir durum olması gerekende bu ...
arda bolca eleştiri alır bu hareketinden sonra, sonuçta bu ülkede nefret tohumu ekmeyenler hep eleştirilmiştir..
Arkadaşlar, bence arda şöyle düşünmüş ; Fener bu akşam kimle oynuyor RMA . Atleticonun ezeli rakibi? RMA . Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı olmuş bence.
Ziyaret etmesi gayet normal. Ama bazı insanların zihniyetleri art niyetli olunca ağızlara sakız gibi dolanır artık.
ardayı hep sevmişimdir artık daha cok seviyorum.Helal olsun.
Bu adamlar sosyal yaşantılarında birbirleriyle zaten görüşüyorlar. Arda da TÜRK, FB de bir TÜRK takımı. Hatta Euroleague'in favorilerinden. Gidip ziyaret etmesi, başarı dilemesi ve istemesi gayet normal.
Arda'ya şu saç hiç gitmiyor apaçi gibi itici gözüküyor , kısa saç iyiydi. Abartılacak bi durum yok Arda genelde her tarafa iyi gözükmeye çalışan bi insan , "dualarımız sizinle" falan onları lafın gelişi söylüyor yoksa Madrid-Fener basket maçını umursadıgını sanmam.Arda'nın huyu her tarafa iyi gözükmek ve böylece daha fazla kişi tarafından sevilmek.Bunu yapması çok kötü bişey değil en azından fazlasıyla Galatasaray'lı oldugunu söyleyen bi oyuncunun Fenerbahce kampını ziyaret etmesi güzel bişey , samimi olmadıgını bildiğim halde, örnek olması açısından iyi en azından. Malum Emre Fenerli olarak oraya gidecekti Arda ben de onun yanında gidersem Fenerlilerin sempatisini kazanırım diye düşünmüştür.
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Bu adamlar sosyal yaşantılarında birbirleriyle zaten görüşüyorlar. Arda da TÜRK, FB de bir TÜRK takımı. Hatta Euroleague'in favorilerinden. Gidip ziyaret etmesi, başarı dilemesi ve istemesi gayet normal.
Euroleague'in favorilerinden Hocam yanlış anlama da Fener bırak kupayı almayı , f4 e kalamaz bu sene.Andersen ve Batiste'in bu kadar fos çıkacagını tahmin etmiyordum.Ama tabi konu bu değil tartışmayalım burda en son GS-FB maçında tartışmıştık Efes varken sizi rakip görmüyoruz dediğin Galatasaray , Efes ve FB'yi ard arda yenmişti , tekrar basketbol tartışmayalım futbol konusunda
quote:
Orijinalden alıntı: trybskts
quote:
Euroleague'in favorilerinden Hocam yanlış anlama da Fener bırak kupayı almayı , f4 e kalamaz bu sene.Andersen ve Batiste'in bu kadar fos çıkacagını tahmin etmiyordum.Ama tabi konu bu değil tartışmayalım burda en son GS-FB maçında tartışmıştık Efes varken sizi rakip görmüyoruz dediğin Galatasaray , Efes ve FB'yi ard arda yenmişti , tekrar basketbol tartışmayalım futbol konusunda
Tanımıyorsun etmiyorsun Andersende Batistete oynadıkları hiç bir takımda direk form tutmadılar bunun için en az 1 ay daha lazım.
adam istediği yere gider. SİZE NE???
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
He bide euroleague favori olmadıkları kalmıştı. Hey Allah'ım
Sadece bu haberle ilgili konuşmuyorum ama umarım bir daha Galatasaray forması giymez şu adam.
bazen gerçekten birilerinin bu elemanı kıskandığını düşünüyorum. eminim her golünde kafalarını da duvara vuruyorlardır
quote:
Orijinalden alıntı: MeireL
quote:
quote:
Tanımıyorsun etmiyorsun Andersende Batistete oynadıkları hiç bir takımda direk form tutmadılar bunun için en az 1 ay daha lazım.
Şimdi futbol konusu oldugu için ve benim kadar avrupa basketbolunu takip edemeyeceğinden emin oldugum için uzatmayacagım.Andersen ve Batiste iyi oyunculardır ama Batiste bu yaştan sonra Pana performansı göstermez , çünkü Diamantidis'i , Obradovic'i ve 5 yıl oynadıgı Pana sistemi yok.Andersen de savunmada çok yumusak oldugu için attıgı sayılarla basketboldan anlamayanın gözünü boyar sadece.İkisi de iyi oyuncular kötü demiyorum , ama Fener'e istenileni veremez.Bo McCalebb kraldır ona laf yok tabi.
Fenerbahce Euroleague'de hadi kupa almayı geçtim , finale çıksın , kendimi sınırsız banlatıcam
bu adam Galatasaray lı filan değil
quote:
quote:
Bahse var mısın? F4e kalırsak 30 gün çizeceksin kendini?