Şimdi Ara

En büyük sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir konu hakkında video izliyorum. Kitap başına geçtiğimde o izlediğim konu ile alakalı hiç bir soruyu çözemiyorum. Mesela Mikail hocanın faktoriyel videolarını izledim. 345 matematik faktoriyel kısmını çözeyim dedim fakat olmuyor. En basit bir kaç soruyu çözüyorum onun dışında kalem oynamıyor. ESŞ madde ve özellikleri izliyorum. Kitap başına geçtiğimde kalem oynamıyor. Bu tüm dersler için geçerli herhangi bir konu hakkında video izleyip soru çözebildiğim hiç olmamış desem yeridir.

• Bendede o problem var

En basit konuyu anladım diyorum ama çözmeye gelince kalıyorum ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moşer kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu nasıl atlatacağım bilmiyorum. Çok büyük bir engel. ESŞ aldım fakat bir işe yaramıyor. İzlesem de çözemiyorum izlemesem de. Mikail aldım, kaf aldım. Kimya özel var bir sürü paralı şey aldım fakat bir işe yaramıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByteC0de

Bu sorunu nasıl atlatacağım bilmiyorum. Çok büyük bir engel. ESŞ aldım fakat bir işe yaramıyor. İzlesem de çözemiyorum izlemesem de. Mikail aldım, kaf aldım. Kimya özel var bir sürü paralı şey aldım fakat bir işe yaramıyorlar.
    Sıkı bir çalışma temposu öldürür umarım

• Bizim siteden ücretsiz danışma talebinde bulun istersen. Danışman hocamız sana faydası olacak şeyler söyleyecektir mutlaka. Bu arada sorunun çözülecektir, sabırlı ve ümitli olman gerekiyor bunun için. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınız için teşekkür ederim. Destek talebinde bulunduğumda benim için çalışma programı oluşturma şansımız olur mu? Ciddi anlamda sorunlar yaşamaktayım. Daha önce hiç ders çalışmadığım için nasıl verimli olur hiç bir fikrim yok.

• ByteC0de B kullanıcısına yanıt
    İhtiyacın olan konularda gerekli destek sağlanır. Mutlaka başvurunu yap sen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Gece yazdığınız gibi bende destek talebinde bulundu hocam. Çok teşekkür ederim tekrardan.
  • Hocam aynı sorun bendede var matematiği ilyas güneşten dinledim dün rasyonel sayıları ordaki çözülen soruları anladım 345i bi açtım bir kaç tane soru dışında çözemedim bu sorunu nasıl aşıcaz ya

• RunoaD R kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fikrim yok. Çok büyük sıkıntı yaşıyorum.
  • 5 kere izlediğim de oluyor. En son çare buraya konu açtım zaten.

• Hocam aynı sorunu ben de fizikte yaşıyorum, bir çare bulamadım bakalım nasıl olacak

• Ben fen derslerinin hepsinde yaşıyorum.
  • quote:

5 kere izlediğim de oluyor. En son çare buraya konu açtım zaten.
    Hocam ben antremanlarla matematik 1de birey a da karekök 0da rasyonel sayıları çözdüm üstüne birde şenol hoca ve ilyas güneş dinledim ama 345i açtığımda ösym testinde bir kaç tane soru çözebildim başkada bişey yapamadım kitapmı çok zor bizim beynimizdemi bi sıkıntı var anlamadım gitti vallahi

345 kitabında basamak kavramını bitirdim faktoriyelde biraz çözdüm gerçel sayılarda biraz çözdüm. Çok bir kitap sanırım. Gerçel sayılarda çok fazla takılıyorum.
  • 345 ayt çözerken test 6 ve sonrasında aynı duruma düşüyorum

• quote:

345 kitabında basamak kavramını bitirdim faktoriyelde biraz çözdüm gerçel sayılarda biraz çözdüm. Çok bir kitap sanırım. Gerçel sayılarda çok fazla takılıyorum.
    Rasyonel sayılar kısmında ne yaptınız hocam yani gerçel sayılar 2

Henüz oraya geçmedim. Gerçel sayılar 1 ve faktoriyel biraz çözdüm. Basamak kavramını bitirdim.
  • quote:

Henüz oraya geçmedim. Gerçel sayılar 1 ve faktoriyel biraz çözdüm. Basamak kavramını bitirdim.
    Sadece 345 mi çözmeye çalışıyorsunuz bu arada hocam 345in çözümleri youtubede matematik soru çözümleri kanalındada var haberiniz olsun bu kitabın yazarı kısa kısa çözmüş pek anlatamıyor haberiniz olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.