Şimdi Ara

En büyük sorunum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Antrenmanlarla mat 1 bitti, karekök mat 0 ebob ekoka geldikten sonra 345e başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByteC0de

Antrenmanlarla mat 1 bitti, karekök mat 0 ebob ekoka geldikten sonra 345e başladım.
    Hocam aynı şekilde ilerliyoruz heralde bende aynı şekil antremanlarla matematik 1i bitirdim karekök 0 da denkleme kadar gelip 345e geçtim konularıda ilyas ve şenol hocadan dinliyorum bakalım inşallah ilerleme kaydederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoaD -- 2 Aralık 2019; 16:4:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru çözüm videosu izlemeyi deneyin her yerden bir mantık kapıyorsunuz gerekirse 1.gün konu 2.soru çözüm videosu 3.gün soru çözümü ama 2. Gün bunu yaparken önce siz deneyin bakalım yapabilecek misiniz yapamadığınız sorular olacak elbette yanına kaçırdığınız yeri not alabilirsiniz

• RunoaD R kullanıcısına yanıt
    Bende kaf, mikail hoca vs var. Fizikte ertan hoca, kimyada kimya özel var.
  • En son zaten çözüm videosuna bakıyorum bazılarını o şekilde anlıyorum. Bazılarını anlamıyorum.
  • quote:

En son zaten çözüm videosuna bakıyorum bazılarını o şekilde anlıyorum. Bazılarını anlamıyorum.
    Özellikle bu 345in kitabının yazarı bazı soruları öyle bir çözmüşki sanki konuyu biliyoruz sanki kendisine anlatıyor

aynen dostum bide uygulamasında ileri geri yapamıyoruz sorularda video oynatıcı sapıtıyor sürekli sorudan çıkıp yeniden girmek zorunda kalıyorum.
  • quote:

aynen dostum bide uygulamasında ileri geri yapamıyoruz sorularda video oynatıcı sapıtıyor sürekli sorudan çıkıp yeniden girmek zorunda kalıyorum.
    Aynen aynı sıkıntı karekök 0 da da var neyse hocam bakalım çözemediğimiz soru falan olursa atalım birbirimze destek olmaya çalışalım
    tamamdır olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.