Şimdi Ara

:::EN BÜYÜK KİM::: BJK-FB-GS-TS?:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

:::EN BÜYÜK KİM::: BJK-FB-GS-TS?:::

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2004)
Giriş
  • Arkadaşlar bütün forumlarda arama yaptım fakat böyle bir anket bulamadım. Bu topicle en azından DH'de Hangi takımın ağırlığı olduğunu yüzdelerle hesaplayabiliriz Oy kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar benim aklıma gelen ilk isimler bunlar oldu. Daha başka takımları ilave edebilirim yardımlarınızı bekliyorum

• çok çok ama çok saçma, millet burda birbirine girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahad1r -- 5 Eylül 2004, 18:51:10 >
  • Arkadaşlar bu arada bu anketi spor gündemi bölümünde açmak istedim fakat yeni anket açmama izin yoktu bende hoşgörünüze sığınarak anketi bu bölüme açtım
  • trabzon ama yanlış yerde açmışsın arkadaş
  • Kendini bilen gerçek sportmen kişiler buna ortam yaratmaz, ben böyle ümit ediyorum. Sizlerden ricam bu topici amacına uygun bir şekilde kullanalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray08

trabzon ama yanlış yerde açmışsın arkadaş

Arkadaşım spor gündemi bölümünde anket açmama yetkim yok galiba, bende buraya açmak zorunda kaldım
  • spor bölümünde vardı böle bir topic kim hangi takımlı die bi baksaydın baştan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden herkez açıyor sen nasıl açamıyorsun
  • Ben sayfayı açınca sadece '' New Post '' yazısı var fakat '' New Poll'' İbaresi yok
  • Arkadaşlar ben arama yaparken En büyük kim başlığı altında topic aradım Bu sebeple '' Tuttuğunuz Takım'' topicine rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 5 Eylül 2004, 17:03:55 >
  • ossun takma bu da devam der taşımazlarsa

......BEŞİKTAŞ......
  • Arkadaşlar eğer polemik konusu olacaksa site yöntiminden rica ediyorum gerekeni yapsınlar
  • tartışma olmadığı sürece burda kalsın bi sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerstorm

tartışma olmadığı sürece burda kalsın bi sorun olmaz.

Anlayış için teşekkür ederim
  • görünen köy kılavuz istemiyor görüldüğü üzere...

GS
  • -----------------------------------FENERBAHÇE-------------------------------------
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray08

neden herkez açıyor sen nasıl açamıyorsun

o boLume attıgın mesaja bagLı gaLiba bende Konu Dışı'na ve Spor Gundemine vsvs.. Anket acabiLiyorum ama ornek oLarak Dijital FotografcıLıga acamıyorum msg'LarLa iLgiLi oLsa gerek..

GonLumde Fenerbahçe ama GaLatasaray'ın başarıLarınıda unutmamak Lasım
  • tabiki trabzon en büyük istanbul takımlarından şampiyonluğu alan tek anadolu takımı olduğu için bu seneyede tek geçiyorum trabzon kesin şampiyon olacak.
  • en büyük kim sorusu bence çok anlamsız bu forum üyleri içinde en çok x takımı tutuluyorsa o mu en büyük olacak ?
    bence bu soru şöyle olmalıydı

Bu Yılın En İyi Takımı Hangisi ? veya Bu Yıl Kim Şampiyon Olacak ? gibi olabilirdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.