ilim elinde cıra yak mevlayı ara bilmek olmak değildir olmağa bak olmağa
Mende Mecnundan füzun aşıklık istidadı var Aşık-ı sadık menem Mecnunun ancak adı var
Kıl tefahür kim senin hem var ben tek aşıkın Leylanın Mecnunu Şirinin eğer Ferhadı var
bıldırcın humalar ...... tırmalar
butun sozlerden ders al, ama her zaman kendi sozlerin de olsun...
Aşkın İçimde bir volkan Gibidir, En sevdiğim tatlı kazan dibidir, Güzelim düşürme beni müşkile, Gel seninle kaşık atalım , İki tabak keşküle
Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz Alıp da başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör, sağır, dilsiz
* Ey sevda kuşanıp yollara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eğer Yarına sesinin yankısı kalır
* Gecenin içinde gün aralanır Yar sevdası ile yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın kır çiçeklenir
Grup Yorum-Uğurlama
quote:
Orjinalden alıntı: Hanibal_KiNg
Aşkın İçimde bir volkan Gibidir, En sevdiğim tatlı kazan dibidir, Güzelim düşürme beni müşkile, Gel seninle kaşık atalım , İki tabak keşküle
çok romantik ve duygusal bi dörtlük gözlerim yaşardi bak --->
eline sağlik
quote:
Orjinalden alıntı: Aguney
Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz Alıp da başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör, sağır, dilsiz
* Ey sevda kuşanıp yollara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eğer Yarına sesinin yankısı kalır
* Gecenin içinde gün aralanır Yar sevdası ile yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın kır çiçeklenir
Grup Yorum-Uğurlama
severim bu şarkiyi...
bu dur
aynalar
aynalar yalancı değil dostlarım kadar her baktığımda biraz daha uzaklaşıyorum senden
korkuyorum en az gözlerinden korktuğum kadar korkuyorum aynalardan görmek istemiyorum gözlerini kacıyorum biliyorum merhametli olduğunu halime üzüleceğini istemiyorum
ne olursa olsun sen seni seviyorum aynlardan kacabildiğim sürece sevmeyede devam edeceğim senin hiç haberin olmasa benim de hiç umudum olmasa bile ..
çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var çünkü ayrılık da sevdâya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili hiç bir anı tek başına yaşayamazlar her an ötekisiyle birlikte herşey onunla ilgili
ellerinize sağlık beyler .. özelliklede pandemeny ve Kür-Şad
Hayatı ne kadar yaşayabilirsin? Bir nefesi ne kadar doldurabilirsin ciğerlerine? Bir sevgiliyi nasıl öpersin doyasıya? Bir gün batımını kaç saniye izleyebilirsin? Bir dost ne kadar dosttur sana? ne kadar 'yaşadım' diyebilirsin herşey son bulunca...
KOĞIL ÖLÜM ENDİŞESİN
Koğıl ölüm endişesin, Aşıklar ölmez bakidir Ölüm aşıkın nesidir cun nur-u ilahidir Ölümden ne korkarsın çünkü hakka yararsın Bil ki ebedi varsın, Ölmek fasid işidir
Kal u bela denmeden, Kadimde bile idik Biz bir uçar kuş idik , vücut can budağıdır Yunus beşaret sana, gel derler dosttan yana Ol kimseye ol ana KULLUN YERCİ aslıdır
Koğıl : Bırak Fasid : Fesatcı, bozguncu Kal u bela : Yaratanın, Rabliğini ruhlara onaylattığı söz Kadim : Ezel, öncesi olmayan zaman, Allah Biliş : Tanışıklık Beşaret : Müjde Kullun yerci : Herşey döner (Haktan gelen hakka dönecektir)
Türkiye de istanbul ne ise istanbul da gece ne ise gecede yürümek ne ise yürürken düsünmek ne ise seni unutmamacasına düsünmek ne ise unutmamanın anlamı ne ise seni sevmek ne ise saklayayım yok söyleyeyim derken birden aska düşmek ne ise her neyse..
özdemir asaf
Beni bir sen anladın sen de yanlış anladın!
titre ve kendine gel............................................
quote:
Orjinalden alıntı: ned johnlansen
Sidikanin annesinin bir bolumde komsusuna sarfettigi cumle vardir ki akillara ziyandir. - Sana bir kufur ederim, yedi sulalene cevap hakki dogar!"
Baya özlü bi sözmüş
quote:
Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR
quote:
Orjinalden alıntı: pandemeny
quote:
Orjinalden alıntı: ahocom
imzada var bi dörtlük bitane yazsaydın bari konuyu başlatan olarak
yazmaya firsat varmadan millet yazmiş bile yaw yetişemedim hemen yaziyorum kizma
Ne hasta beklerdi sabahı Ne genç ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar
ben sana neydem he soyle neydem şimdi yaw direk aklıma gelen tek dortluk off off he kiza yazsam tek bir kız için aklıma geliyor neden offf
abi adam bu şiir için topik açtı bende şiirin diğer kıtasını yolladım ona sonra oda buraya yazdı böle bi hikaye işte...
çok tattım hayatın sillesini senin öptüğün sakallı yanaklarımda ... ama hiçbiri acıtmadı canımı seninki kadar ... aklım başımda değilki sebebini bilmiorum bize nazar değdi inan adım gibi biliorum yine bana haram geceler senin için ağlıyorum ....