Şimdi Ara

en az yakıt tüketen motor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
56.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an 150cc katogorisinde 13.5 hp gücünde TVS Apacke 100 km de 2.2 lt yakıt tüketiyor.150 cc de en ekonomik ve saglam motor bence TVS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arjantinli69

şu an 150cc katogorisinde 13.5 hp gücünde TVS Apacke 100 km de 2.2 lt yakıt tüketiyor.150 cc de en ekonomik ve saglam motor bence TVS

TVS Apache 100 Km de ortalama 2.8 Lt yakıyor hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorist

quote:

Orijinalden alıntı: Arjantinli69

şu an 150cc katogorisinde 13.5 hp gücünde TVS Apacke 100 km de 2.2 lt yakıt tüketiyor.150 cc de en ekonomik ve saglam motor bence TVS

TVS Apache 100 Km de ortalama 2.8 Lt yakıyor hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen

kesinlikle yalnış bilgilendirme yok 2.5 senedir kullandıgım motor.100 km de 2.2 lt benzin tüketiyorum.ama anormal ve vites aralıgını uzun tutarak yüksek devirlerde kullanırsanız 3 lt bile çok rahat bir şekilde yakar.
    kullanım la dogru orantılı yakıt sarfiyatı birde düzgün servis aralıgı.anlatabilmişimdir galiba.

• honda innova 125 enjeksiyonlu modeli

100 km'de 1,6 litre benzin tüketimi ...harika
  • innova 125 i
     en az yakıt tüketen motor
  • Çok süper motor Innova, inşallah birgün alabilirim.
  • 1997 model honda titan orjınal motorum var 5 tl benzin koyup baya bir yol gidiyorum ne zaman benzin koyuduğumu unutyorum en son yolda kalınca iki ufluyorum depoya benzinciye kadar getiyor nazar deymez inş
  • Titan görüyorum yolda bazen. Hala taş gibi gidişinden sesinden belli kaliteli olduğu.
  • valla benim kının sesi biraz farklı egsoz susturucu kısımlarının iki bölmeside curuk olustu bıraz sankı altımda yarıs motoru varmıs gıbı ses cıkıyor mıllet para verır alır benımkısı orjınal
    quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Titan görüyorum yolda bazen. Hala taş gibi gidişinden sesinden belli kaliteli olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

en tasarruflu benzinli motor CUP tabir edilen motorlardir.
    konunun markayla ilgisi yoktur.

scooterlar 3litre civari yakar (150cc hacme kadar assagi yukari)
    commuter ybr-cbf-cgl-titan-seyhan vs motorlar 2.7civari yakar(125-150cc)
    cup motor dahda az yakar yari otomatik olani, ayrica motor hacmi 100cc alti olanin vergiside yoktur!
    cup neyebenzer:

encok satani mondial markadir parcasi ucuzdur 2.eli 900civarina cok temiz bulmak mumkun

bu tur efsane honda c90 la dogmustur
    dunyanin en iyi motorlarindan biri secilmistir cok saglamdir

+1 Cup tarzı motorlar 2 litre civarı tuketirler. En yakın rakibleri commuter'lar (ybr 125, 125CG vs.) 3 litre civarı, Scooterlar ise 3 veya 4 lt/100 km arası tuketiyorlar ancak Scooter'lar gerek yol tutus gerekse performans acısından Cup ve Commuter tarzı motorlara yaklasamazlar. Cup ile 90'la dondugunuz virajı Scooter ile 60 ile ancak donebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubul

honda innova 125 enjeksiyonlu modeli

100 km'de 1,6 litre benzin tüketimi ...harika

+1 Motosiklette en az yakıt tuketimi Honda İnnova'da. Yenı modellerin tasarımı oldukça guzel.
  • Su anki sartlarda honda wave110i tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondial 100 Mg Prince modeli kullananlar 100 km'de 2 litre tukettiklerini soyluyorlar. Cup'larla aynı tuketimi yapmasıyla bu model cok tercih edilecektir ulkemızde.
  • Arkadaşlar en az yakıt tüketen motor derken seçeneklere "CUP" yazmışsınız.

Doğrusu CUB olacak.

CUB kelimesi İngilizcede "aslan, ayı, kurt, balina vb. memeli hayvanların yavrusu" anlamına gelmektedir.

CUB kelimesini ilk kez Honda firması 1952 yılında ürettiği bazı modeller için kullanmıştır.

Daha sonra özellikle C serilerine Super Cub adını vermiş ve bir motosiklet sınıfının adı olarak kalmıştır CUB.

Bundan sonraki paylaşımlarınızda cup yerine CUB kullanmanız dileğiyle. :)
  • 2 senedirli honda today 50 kullanıyorum çogunlukla motora 2 kişi biniyoruz full depoyla 120 km yol yapıyor yokuş dere tepe dinlemiyo 2 kişiyle bile çıkıyo 5 tl lik benzin koy en az 40 km yol gidiyo ben böyle motor görmedim harbiden de japonlar yapmış abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

today 50 cc si gereği az yakar 50km hıza yokuşta eğim varsa çıkarsınız. 60km de 1 litre benzin tüketir.

CBF150 11hp gücünde 55km de 1 litre benzine ihtiyaç duyar 120km hıza yol eğimli ve rüzgar karşıdan esmiyorsa çıkabilir.

125-200cc ürünler (marka) verimli motorları 100km de 2 ila 2.5lt tüketimleri vardır.

ben 250cc lik vespamla 100km de 3LT
    1000clik cbf ile uzun yolda 4.5LT şehir içi 6LT tüketiyorum.

yani şimdi cbf 150 100 kmde 1.8 litre mi yakıyor.bu imkansız geçen yaz sattığım 2011 model yeni kasa cbf 150 kmde 15 kuruş yakıyordu yani 100 kmde 3 litreyi çok rahat buluyordu.cbfler fazla yakıyor tahminime göre ağır olmasından ve 150 cc olmasından dolayı ybr 125 de 2.5 ile 2.7 litre arasında değişiyor hafif ve 125 cc olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: rdvnbzgc

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

today 50 cc si gereği az yakar 50km hıza yokuşta eğim varsa çıkarsınız. 60km de 1 litre benzin tüketir.

CBF150 11hp gücünde 55km de 1 litre benzine ihtiyaç duyar 120km hıza yol eğimli ve rüzgar karşıdan esmiyorsa çıkabilir.

125-200cc ürünler (marka) verimli motorları 100km de 2 ila 2.5lt tüketimleri vardır.

ben 250cc lik vespamla 100km de 3LT
    1000clik cbf ile uzun yolda 4.5LT şehir içi 6LT tüketiyorum.

yani şimdi cbf 150 100 kmde 1.8 litre mi yakıyor.bu imkansız geçen yaz sattığım 2011 model yeni kasa cbf 150 kmde 15 kuruş yakıyordu yani 100 kmde 3 litreyi çok rahat buluyordu.cbfler fazla yakıyor tahminime göre ağır olmasından ve 150 cc olmasından dolayı ybr 125 de 2.5 ile 2.7 litre arasında değişiyor hafif ve 125 cc olduğu için

bu bahsettiğimiz değerler ideal şartlarda uzun yolda yakalayabileceğin değerler uzun yolda (70-85km hız aralığı) az yaktırmak için uğraşırsan yakalayabileceğin değerler özellikle 150i motorda bu çok mümkün (İnnova)

normal kullanımda değer 3-3.5LT

• Bence yakıt konusunda 250cc'ye kadar en iyisi HONDA, 600cc üzerinde ise BMW.
  • c# konusunda bazı sorularım olacak. Bilenler yardımcı olursa memnun olurum.

Grafikle ile ilgili bir program yapmayı düşünüyorum. Açıkçası bu iş tek başına olacak gibi değil. ancak bir türlü böyle bir ekiple tanışamadım. İlgilenen olursada memnun olurum.
    Sorularım şunlar.

Mesela corel draw daki gibi
    sayfa açma
    layer açma
    layer modları
    renk değiştirme
    nasıl yaparız.
    Videolardan araştırmalarımda sayfa değilde form içinde form olarak notlar buldum.. Sayfa mantığı bu olabilirmi? Aynısının birde opacity değeri sıfırlanış hali de layer mni oluyor. Renklerde ise sadece microsoft un renkleri ile bilgi var. Pantone ile ilgili bilgi yok.

Neler yapılması gerektiği konusunda epey bir notum var. Ancak dediğim gibi bir ekip işi sonuçta.
  • Honda CB 125 ACE mi daha az yakıt tüketir, CBF 150 mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.