Şimdi Ara

En Az Yakan Araba Peugeot 301 1.6 Hdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 2012 fiesta neden bu kadar az yakamıyor yahu ? Şanzımanının kısalığından şikayetçiyim gerçi. 90 km de devir tam 2000. Sabitleyip gitsen de 4.5 litre falan görüyor araç.
  • Çok güzel değer :). 90km ile 7.5 yakıyor benim araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

301 vef ransızların az yaktıgı kesin ama peugeotta c-elize ve 301 gibi dandik arabalar alınmaz.

neden dandik olsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransızdır ne yapsa yeridir.308'in daha az yakacağını bende düşünüyorum o değilde 208 daha az yakmıyor mu?
  • 6 vitesli olsa daha da az yakar herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 308 1.9 litreye falan inebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Şunu kabul edin artık yakıt ekonomisinde fransız araçlarının üzerine araç yok.

DCi ve özellikle HDi gereğinden fazla ekonomik.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

301 vef ransızların az yaktıgı kesin ama peugeotta c-elize ve 301 gibi dandik arabalar alınmaz.

neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

neden?

neden olacak euroncap testi bile yok dandik ülkelere ithal ediliyor. kalite o
  • Cekemeyenler de nasil belli ediyor kendini. O paralara o arabalar gayet ideal.

• çoğu motosikletten az yakıyo
  • quote:

Araç size dandik gelebilir doğal olarak beğenmeyebilirsiniz. Fakat forumda bu araçlara sahip olan insanlar var. Yorum yaparken fazla açılmayın.

Birisi çıksa Stilo beş para etmez, içi boş teneke dese etik olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Araç size dandik gelebilir doğal olarak beğenmeyebilirsiniz. Fakat forumda bu araçlara sahip olan insanlar var. Yorum yaparken fazla açılmayın.

Birisi çıksa Stilo beş para etmez, içi boş teneke dese etik olur mu?

sitilo beş para etmez içi boş çok yakıyor teneke zaten hocam boşver
  • siz bir de blue HDİ gelince görün. 308 allure blue HDİ akar.
  • Önyargılarınızı yıkın artık. Hala fransız aracı diyorsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

neden?

neden olacak euroncap testi bile yok dandik ülkelere ithal ediliyor. kalite o

Dandik ülke derken, ne demek istediniz. Turkiye'ye de satıldığını düşünerek bu cümleyi yanlış söylediğinizi varsayıyorum.

• Hdi motor dedin mi düşüneceksin..bende e-hdi motora sahip 1700 kg araç var bolca dur kalk olan trafikte son 10 bin kmde 4.3 lt ortalamayı rahat görüyorum..

• 301 ve C elysse ne kadar az yakarsa yaksın çarpışma testi olmadığından kaza anında yolcu kabininin ne kadar hasar alacağını bilemeyiz.Ayrıca bu araçlar kendi ülkelerinde dahi satılmıyor.Bunları da göz önünde bulundurun.

• Olmasi gereken, normal degerler. Ben gecen gun Akcay'a giderken 3.7 ortalama ile gittim. Baya da tirmanislidir Balikesir-Akcay arasi. Gerci Izmir cikisi da fena degildir ama Balikesir-Akcay yoluna nazaran cok daha kisa tirmanis.
  • bükemediğin bileği öp demiş atalar neden karalıyorsun hdı motoru da fransızıda..

kral araçlar kral motorlar kral yakıt değerleri.. adamlar 2-3 litreden bağsediyorlar..

ama millet ne yapsın 7-8 litre yakıyorsa elbette çatlayacak

olsun olsun nazar etmeyin ne olur alın sizinde olur..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.