Yav şerefsiz fransızların lanet 3. Dünya otosu isterse hiç yakmasın kurul vermem.
Ayrıca evet çürük arabalar ps grubu ve reno ister kabul etsin forum ister etmesin.
Satış rakamlarına bakın filo olmasa hiç satış olmayacak.
en çürük psa ve renoysa sana bi chery hediye etmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: atakansah
quote:
Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca
quote:
Orijinalden alıntı: atakansah
Yav şerefsiz fransızların lanet 3. Dünya otosu isterse hiç yakmasın kurul vermem.
Ayrıca evet çürük arabalar ps grubu ve reno ister kabul etsin forum ister etmesin.
Satış rakamlarına bakın filo olmasa hiç satış olmayacak.
Tabi ya Fransız grubu çürük ondan eniştemde 72 model toros var canavar gibi dağları çıkıyor. Torosu da filolar almış sonra köylere dağıtmış 40 yıldır köylüler eşşek gibi biniyorlarmış.
Yav o zaman mecbur alacaktı insanların elinde alternatif yoktu bir tofaş birde reno vardı ikiside eşşek niyetine binildi ne konfor ne güvenlik sıfır araçlar gitmiş torosu örnek vermiş o zaman ithalat yok gibiydi mecburdı insanlar.
Bana önyargılı diyenler 40 yıl önce dedesi neye bindiyse bugün onu savunuyor ve kendisi önyargılı olmuyor vesselam.
Sonuç olarak eşşek niyetine bineceksen fransız aracı alacaksın.
Yok güvenlik ve konfor dersen alman, japon, isveç veya amerikan arabası almak şart gerisi boş hikaye anlatmayalım.
Ben kimseye ön yargılı demedim ve Pejoların en az yakan araçlar olduğunu söyledim başlığa bakarsan daha iyi anlarsın. Ben Fransız arabasının sağlamlığını Toros ile ispatladım. Ayrıca yakıt tüketimi konusunda Pejo'yu tanıttım.
Alman arabaları konforuyla, Japon arabaları dayanıklılıklarıyla, Fransız arabaları da düşük yakıt tüketimli verimli motorlarıyla ünlüdür.
Ben konfordan vazgeçip yakıt tüketimine önem veren bir memurum. Bu konuda da Fransızların üzerine yok! Senin yakıta ve arabaya verecek paran çoktur gider Alman'a binersin.
Fazla yakıt parası ödeyip araba bana bineceğine, ben arabaya binerim daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Insurrection
Fransızlar gerçekten başarıyor bunu. Zamanında 206 Hdi kullanmıştım, yakıt göstergesinde sorun var zannetmiştim. Abartmıyorum birkaç kez elimle vurmuştum hiç inmiyor diye.
+1500
Yeni 308 çıktı bu arada.
2.5 ay önce 301 aldık 1.6 hdi harbiden yakmıyor araba peder bey 5.25 xdrive kullanıyor onun yakıtına alışmışım 301 fena geliyor düzgün kullanmassan yakmıyor araba geçen , kendi kendine yakıt üretecek diye korktum ama gofret gibi araba kaporta çok zayıf
haziranda 301 allure hdi aldık ortalama 5 litre şuan, siz hiç gaza basmayıp rolantide mi geziyorsunuz acaba . bu arada şehir içi değerdir bu. 4.9 a düşer köklerim yuklenirim 5.0 lt olur hemen. bayırlık yerlerde yaşıyoruz düz yol görmüşlüğümüz yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme