merhaba. ihtiyaçlarımı karşılayan bir masaüstüm var ancak artık şehir dışına çıkarken de yanımda taşıyabilmem gerekiyor. aynı performansta bir laptop edinmek gözüme çok pahalı ve verimsiz göründüğü için acaba yalnızca bir mini itx kasa ve anakart edinerek sistemi taşınabilir hale getirebilir miyim diye düşündüm. Intel Core i7 5820K soket 2011V3 6 çekirdekli 3.3GHz 15MB Önbellek 140w İşlemci Kingston 16GB(4x4GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2400MHz CL15 1.2V XMP Ram MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4 GB 256 Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı COOLER MASTER HYPER T4 775/1155/1156/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU Corsair 240GB LSB Serisi SATA 3.0 (560MB Okuma / 320MB Yazma) SSD sistemim böyle. bunları sığdırabilir miyim, alev almadan çalıştırabilir miyim, önerebileceğiniz bir kasa ve anakart var mıdır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angoranimi -- 6 Mart 2021; 1:44:44 > |
en az müdahaleyle sistemimi mini itx'e nasıl çevirebilirim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ASRock X99E-ITX/AC Mini ITX anakartı edinmek dışında pek bir şansın yok gibi buda oldukça güçtür o dönemde mini itx kart yapan bi asrock vardı kasa işi kolay
-
Alev almadan kullanabileceğinizi sanmıyorum. Asla yeterli sogutmayi sağlayamazsınız. -
En mantıklı çözüm elindeki sistemi satman ve 3400g ile itx güzel bir sistem toplaman yoksa ne ısıyla baş edebilirsin nede seni memnun edecek bir performans edersin nede harcadığın paraya değer.3400g sistem topla keyfine bak çoğu e-sport oyunu akar oynarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 6 Mart 2021; 22:42:23 > -
10400f, h410 itx anakart.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemi Mini-ITX'e çevirdiğin zaman yine de taşınabilir olmayacak hocam. Gittiğin her yere kasa + klavye + fare götürüp, üzerine bir de sistemi bağlamak için monitör arayacaksın. Tavsiyem, en azından aşağıdaki gibi bir laptop almandan yana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X