Şimdi Ara

EN AZ ÇALIŞILAN AMA FAZLA PARA KAZANILAN MESLEKLER NELERDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Genellikle yasa dışı işler öyle oluyor.
  • onlarda rahat değil

sürekli bir g.t korkusu var onlarda da

tıptır kardeşim sadece adama bakıyorsun inceliyorsun ilaç yazıyorsun ve gönderiyorsun

ama oraya girerken eşşşek gibi çalışmazsan sınava olmaz

kafkas tıp 333,... puan
  • müdürlük....

özellilkle de kamu kurumlarında..

valla benim müdür hiçbi iş yapmadığı halde çok para kazanıyor..gerçi biz özel sektördeyiz ama...

bu arada konuyu açan arkadaşın nick'ine bayıldım metallica'nın davulcusu....

• Orjinalden alıntı: bassguitarx

onlarda rahat değil

sürekli bir g.t korkusu var onlarda da

• karanlık işler de güsel bi kaçakcılık yapıyorsun köşe oluyorsun weya mafya olacan gidicen adamın birinin topuguna sıkacaksın haraç alacan yine köşesin tabi bundada g*t korkusu war adam gelse ya kursunlasa
  • Benim meslekten iyisini bulamazsın o konuda müzisyenlik Tembel adamım ne yapim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Çok Para Kazandıran Meslek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • noter oturduğu yerden para alıyor imza sirküsü,diploma noter onaylı
  • cerrahlıkta çok kısa sürede sağlam paralar kazanırsın fakat cerrah olabilmen için 10 yıldan fazla okuman lazım.
    istanbulda muhtar olabilirsin sadece mühür basarak dünyanın parası
    dünyanın en gereksiz mesleği olan noterlik var aptal bir nufus cüzdanı tasdiği 12 milyon
    bir spor branşında veya enstrümanda uzmanlaşırsan sağlam paralar kazanabilirsin
    tabii siyasetide unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 11 Aralık 2006; 22:04:10 >
  • collossus @

aha benim tıpatım aynım bende tembelim ondan soruyorum meslek övünmek gibi oldu biraz ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaiser I

dünyanın en gereksiz mesleği olan noterlik var aptal bir nufus cüzdanı tasdiği 12 milyon

Gereksiz değildir ancak noterin kendisi, yani sahibi çok kazanır gerçekten. Diğer elemanlar da eğer harama el uzatırsa iyi kazanır. Ama noterlikte sorumluluk çoktur, kafayı yersin onurlu biriysen. Ki dediğiim gibi başkatip bile gayet normal kazanır ve eşşek gibi çalışır. Annem sanırım 16 yaşından beri noterde çalışıyor. Baya bir zamandır da başkatip ancak gayet normal bir hayatı ve geliri var. Tabi aynı konumda olup da villasının önüne 3er 5er araba çekenler de var, dediğim gibi onur meselesi. Gözünden kaçan ufak şeyler yüzünden hapislerde sürünebilirsin, ki örneği de çoktur. Olmazsa olmaz bir meslektir her meslek gibi, sadece nüfus cüzdanı fotokopisi onaylamıyorlar. Gerçi ben de İstanbul'a kayıt için geldiğimde burda bir notere gittim. Verdiğim para yüzünden çok sinirlendim ama fiyatları noterler belirlemiyor, herşey devletin elinde..

Bu arada yatarak para kazanmak diye birşey de yoktur. Hatta iyi para kazanmak için de çok çok fazla çalışmak gerekir. Bugün yav şu adam da ne para kazanıyor yattığı yerden diye birilerini eleştirebilirsin ama ya o işin çok büyük sorumlulukları vardır, adamın beynini yer bitirir, ya da haram paradır hayrını göremez Tavsiyem bunları düşünmek yerine çalışman, ders veya iş

• söylemeyim ....
  • risk ne kada yükselirse kazanç-kayıp da o kadar yükselir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

collossus @

aha benim tıpatım aynım bende tembelim ondan soruyorum meslek övünmek gibi oldu biraz ama

Sabah 8 de beni vinçle bile yataktan kaldıramıyolardı okula gidemiyodum Bigün bir arkadaşım bana apartmanda akustik gitarla Guns'n'Roses ın Dont Cry ı çaldı.Allah dedim.Tamam ben buldum işimi.O gün bugündür işimiz bu Davulcusun galiba sen.Metallica benimde favori grubum.Elektroda ilk çaldığım parça Fade to Black oldu

• En az çalışılıp en fazla para kazanılan meslekler genelde sermayesi en fazla olan mesleklerdir.(Bu sermaye eğitim de olabilir.)

Örnek olarak halı saha işletmeciliği çok zor bir meslek olmamasına rağmen sermayesi çok fazladır.
  • Kamuda orta düzey veya üst düzey yönetici olmak
  • Tabii ki Milletvekilliği...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Tabii ki Milletvekilliği...

yok bee oda çok yalan iş yaa ben o kadar yalan söleyip üstüne bide o parayı alamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Merak ettim.

kumar,sans oyunları
  • Memleket memleket degilki bizi bu hale getirenlerin hepsinin allah belasını versin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.