< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Nisan 2021; 14:12:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Nisan 2021; 14:12:44 > |
Amazon'dan alışveriş yapmak ; ilk sayfayı okumadan vs ilk sayfayı okuduktan sonra (t.değil)
Not : bu mesajı bol bol artılayın da ilk sayfada gözüksün belki bunun görülmesi durumu bir nebze daha iyi anlatır. |
https://store.donanimhaber.com/1b/cf/43/1bcf439c71a72f2cff1c6c6dbeb9ac18.jpg
Unutturmaya çalışan tüm gereksiz şahsiyetlere inatla unutmayacağız, unutturmayacağız, onların esamesinin bile okunmayacağı zamanlar geldiğinde Cumhuriyet baki kalacak! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Not : resim ilk sayfada ufak olarak gözükmediği için link haline getirilmiştir, yanlış anlaşılmaması için bu açıklamayı özellikle yazdım. |
Ya bu RGB aydınlatmalı klavye,mouse kulaklık olayı nedir ya,
Adam gtx 950 kullanıyor 80 dolara mause aldım diye seviniyor Git işe yarar bişey al ekran kartı al,ram al işlemcini değiştir, Eczaneye git omega 3 hapı al, %10 oranında hafızayı bir miktarda zekayı geliştiriyor, Upgrade edilmiş hafıza ve zekanız ile inanın, oyununuzu çok daha iyi oynarsınız. Yakında usb ile pc ye bağlanan aydınlatmalı oyuncu koltuğuda çıkar, Gece ışık saçarak oyun oynarsınız, Ertesi gün okula giderken karşı komşu sorarsa " oğlum gece senin oda, gökkuşağı gibi, heryer rengarenk oluyor ne yapıyorsun orda" sizde cevap verirsiniz "e-spor yapıyorum" Corsair RGB aydınlatmalı paçalı don üretse, yemin ediyorum onu bile alacak adam var. Yazıyı beğeninde ilk sayfada belki çıkar, 3-5 kişiyi kurtarırız, Gerçi ilk sayfada en az okunan yer, emin olamadım. |
ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ. 1881-193..
http://i.hizliresim.com/PQ8N5N.jpghttp://i.hizliresim.com/88q5ga.jpg Not : resim ilk sayfada ufak olarak gözükmediği için link haline getirilmiştir, yanlış anlaşılmaması için bu açıklamayı özellikle yazdım. |
Kaç para kazanıliyor Amazon dh işbirliğinden? Link başına mı alışveriş başına mı?
|
T The Compass demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Prime Üyelik Resimli Anlatım Prime Üyelik Bana Ne Sağlar ? Bu üyelik ile beraber Amazonun ayrıcalıklı üyesi olursunuz, bu şekilde bazı indirimler sadece Prime üyeliğe özel olur, bunları satın alabilirsiniz. Ayrıca yapılacak olan saatlik, günlük, anlık indirimlerde yarım saat önce haberdar edilme gibi avantajları da mevcuttur. Amazon sitelerindeki Prime Üyeliği Birbirinden Bağımsız mı ? Evet .com .de .co.uk .fr hepsinin Prime üyeliği ayrıdır, aynı hesabınızla istediğiniz zaman istediğiniz sitedeki 30 günlük deneme üyeliğinizi etkinleştirebilirsiniz, birbirini bağlamaz. Prime Üyeliği Ücretsiz Nasıl Aktif Ederim ? Çok Önemli Not : Bu işlemin yapılabilmesi için geçerli bir kredi kartının hesapta ekli olması ve içinde en az 1$-€ bulunması zorunludur çünkü işlem için sembolik olarak 1$-€ hesabınızdan çekilecek ve daha sonra bu geri gelecektir. Linke tıklıyoruz. www.amazon.com Sorry! Something went wrong! http://www.amazon.com/dp/B00DBYBNEE?_encoding=UTF8&ref_=sm_st_nav_primeÜyeliğimize giriş yapıyoruz ve adımları izliyoruz.(sizde gelecek olanlar ekranlar farklı olacak ama tıklayacağınız butonlar değişmeyecek dikkatli bakın) Tüm işlem bu kadardır. Amazon prime 30 gün ücretsiz diyor, bu süre içerisinde para çekilmeyecek değil mi ? Yukarıda bahsedilen 1 $/€ ücret dışında bir şey çekilmeyecek, 30 gün boyunca tamamen ücretsizdir. Peki diyelim prime avantajından ücretsiz olarak yararlandım peki daha sonra iptal edebilir miyim ? Prime özel bir ürünü aldıktan sonra Prime üyeliğinizi iptal ederseniz hiçbir şey olmaz fakat 1 gün kullanıp kapatmakla 30 gün kullanıp kapatmak arasında hiçbir fark yoktur o yüzden son anına kadar kullanın sadece son gün otomatik yenilemesini kapatmayı unutmayın yoksa kartınızdan 99 birim para çekilir. Prime Üyeliğinin Otomatik Yenilenmesini Kapatmak Arkadaşlar üstteki gibi prime üyeliğimize bakıyoruz hızlı birşekilde onaylanıyor ondan sonra otomatik yenilemeyi kapatmak için alttaki adımları uyguluyoruz. Burada 1 ay sonra 99$ ödeyeceğimiz yazıyor. "Do not continue my free trial" seçeneğine tıklıyoruz. "Do Not Continue" diyoruz. Not : Bazı arkadaşlar bu menü yerine alttaki çıkabiliyor. Ortadakini seçip ondan sonra gelen menüde tekrar "Cancel Membership" seçeneğini seçiyoruz olay bu kadar. ve mutlu son, bu yazıyı görüyorsanız Prime üyeliğiniz otomatik yenilenmeyecek ve ücret çekilmeyecektir. Başvuru Yaptım ama bir türlü Aktif Olmuyor ? Kartınızda sorun vardır, bakiyesi olan yurtdışı alışverişlerine açık olan bir kart denemelisiniz. Sanal kart ve banka kartı sorun çıkarabilir. (enpara banka kartı sorunsuz oldu) İki Gün içerisinde Ücretsiz teslimat bize geçer mi ? Hayır geçmez, yukarıda bahsettiğim Prime özel ürünü satın alma ve ona özel bazı indirimleri erken haber alma dışında bizim için pek bir getirisi yoktur, söylenilen diğer güzel özellikler o ülkelerde yaşayan vatandaşlar için geçerlidir. Prime Day Nedir ? Prime Day, Amazonun 20.yılına özel indirim kampanyasıdır. Black Friday'den bile daha büyük indirimler olacağı amazonun kendi sitesinden yazıyor. Not : Bu yılki Prime Day sona erdiği için anlatım kırpılmıştır. Bundan Nasıl Yararlanabilirim ? Prime üyeliğiniz olması şart. Amazon bunu 30 günlük size ücretsiz veriyor sonra yenilenmesi için 99$ istiyor. Avantajları Nelerdir ? Free Two Days Shipping Amerikaya özel 2 günde bedava kargo avantajıdır, bize geçmez buraya ücretsiz kargo diye bir şey yoktur. Prime Early Access Amazonun Lighthing Deals sayfasındaki indirimleri yarım saat öncesinden haber alabiliriz. Prime Instant Video Lisanslı birşekilde amazonun bünyesindeki filmleri ve dizileri izlemenize olanak verir. Prime Music Lisanslı birşekilde amazonun bünyesindeki müzikleri dinlemenize olanak verir. Prime Photos Amazonun cloud serverine istediğimiz fotoğrafları yükleyebiliyoruz. Kindle Books Her ay bir tane kindle kitabı hediye. Black Friday ANA BAŞLIK BF tam olarak ne zaman ? Türkiye saatiyle 25.11.16 08.00'da başlayıp 26.11.16 08.00'da son bulacaktır. BF indirimlerini nasıl takip edeceğim ? AmazonAPP uygulamasını telefonunuza yükleyin. (App Store ve Google Play'de mevcut) Sol üstten üç çizgi olan butona tıklayın. Settings > Notifications > Your Watched & Walitlisted Deals > Açık değilse açın. ADIM 1 RESİMLİ ANLATIM Üç çizgi > BLACK FRIDAY > UPCOMING > istediğiniz indirime "Watch this Deal" deyin. ADIM 2 RESİMLİ ANLATIM İndirim zamanı gelince telefonunuza bildirim gelsin ! ADIM 3 RESİMLİ ANLATIM BF nedir ? Arkadaşlar Amerika Birleşik Devletlerin'de, Black Friday, Şükran Günün'den sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Amazonda buna dahil olur ve gerçekten akla hayale gelmeyecek indirimler olur. BF'de indirimler ne zaman başlar ne zaman biter ? Bunun bir önceki haftası yavaştan indirimler başlar ve içinde olduğu hafta devam eder, bir gün öncesi ve BF günü tavan yapar dikkat edin kaçırmayın hatta bunun için özel para biriktirin desek yeridir. BF'de hangi ürünler indirime girer ? Çoğunlukla Bilgisayar Harici Bileşenler, Dahili Bileşenler, çeşitli elektronik ürünler, giyim, Saat vb. her türlü üründe olabilir. EXTRA! Masaüstü Arkaplanı Yapmak için Kaliteli Danbo Wallpaperları Danbo Wallpaper 1 Danbo Wallpaper 2 Danbo Wallpaper 3 Danbo Wallpaper 4 Danbo Wallpaper 5 Danbo Wallpaper 6 Danbo Wallpaper 7 Danbo Wallpaper 8 Danbo Wallpaper 9 Danbo Wallpaper 10 Danbo Wallpaper 11 Danbo Wallpaper 12 Danbo Wallpaper 13 Danbo Wallpaper 14 Danbo Wallpaper 15 Danbo Wallpaper 16 Danbo Wallpaper 17 Danbo Wallpaper 18 Danbo Wallpaper 19 Danbo Wallpaper 20 Danbo Wallpaper 21 |
|
Bırakın artık şu işler.
http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/wd-25-my-passport-ultra-metal-2tb-5400rpm-wdbezw0020bsl-silver-P183376511 316 lira çek mek derken düşer daha da. |
Arkadaş mahvettiniz yeminle içine ettiniz. O mesut yokmu çevik olan arkadaş. Ne vardı yani iki dakka empati yapıp düşünüp cevap verseydiniz. Güzelim sayfa ve topluluk gitti. Ya arkadaş sokakta kargoda bile elimizdeki kutulardan birbirini tanıyan donanımhaberden mi diye soran bir kitleye dönmüştük. Referansınıza tükürem sizin. Bitane dyson v8 süpürge alacaz. Almanya göndermiyor. Amerika’da çok ucuz ama yüzde 25 i kadar Kargo vergi koyuyor. Her baktıkça güzel sözler ediyorum yöneticilere. Sizi istediğiniz gibi herzaman dua ile anamıyoruz kusura bakmayın saygıdeğer mühendismurat ve saygıdeğer vitamin Arkadaşlar. Yaş 30. 13 yaşımdan beri ben böyle büyük internet terbiyesizliği görmedim. Lanet olsun.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Aralık 2017; 15:27:19 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Kasım 2014; 16:35:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|