Şimdi Ara

Emuleden verim alamayanlar işte Edonkey2000 1.4.3 resimli anlatımı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
0
Favori
62.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok ilginç bişey..

Robbie Williams - Greatest Hits Album (2004).[DivXForever.Com].rar isimli albumü download listesine almıştım..Tamamlanmasına 10 Mb kaldı..Ve edonkey'in kapanmasına bu neden oluyor..

Temp klasöründen çıkarttığımda donkey'in hata verme ve kapanma durumu sona erdi..

Anlam veremedim doğrusu çünkü diğer albumlerde bu tarz şeyler hiç olmadı..
    Aynı çekilde yine Robbie Williams'ın Live albumunu çekerkende donkey viruslu diye uyarıp tamamlanmasın mesajı verdi..Acaba albumlere bi önlem mi alındınki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatihFerah

Hocam neden böyle yaptığını buldum..

Çok ilginç bişey..

Robbie Williams - Greatest Hits Album (2004).[DivXForever.Com].rar isimli albumü download listesine almıştım..Tamamlanmasına 10 Mb kaldı..Ve edonkey'in kapanmasına bu neden oluyor..

Temp klasöründen çıkarttığımda donkey'in hata verme ve kapanma durumu sona erdi..

Anlam veremedim doğrusu çünkü diğer albumlerde bu tarz şeyler hiç olmadı..
    Aynı çekilde yine Robbie Williams'ın Live albumunu çekerkende donkey viruslu diye uyarıp tamamlanmasın mesajı verdi..Acaba albumlere bi önlem mi alındınki?

Bu problem bende de oluyodu. Hemen downloada emuleden devam edip tamamlıyabiliyordum.

Şu emule işine de bir el at arada. Birinden biri problem çıkartırsa ötekinden devam edersin.

Benim şu anda emulede duran ve hiç ilerlemiyen downloadları edonkeye attım.
    Fazla hızlı olmasa da 14/15 kb ile en azından indiriyor.

• selam...

Zafer Hocam, bir sorunum dolayısıyla da bir sorum var... PC gece boyunca açıktı. Sabah uyandığımdaysa aleti kapalı buldum (ki buna neden elektriğin kesilmesi olabilir.) E-donkey'i açtığımdaysa bazı indirilen dosyaların kaybolduğunu farkettim. Temp klasörü içerisinde gözüktükleri halde ' indirilenler ' kısmında yoklar. E-donkey'in download'ı bitmiş olanları attığı yerde de yoklar. Temp içerisindekileri yeniden arattırıp, download bölümüne aldığımdaysa kendisine yeni bir klasör açıp indirmeye sıfırdan başlıyor. Bu yeni açtığı klasörün içine diğerinin bilgilerini kopyaladığımda da bir sonuç alamıyorum. Gel de çık işin içinden...

Kısaca, ben çaresiz....

yardım lütfen...
  • Şöyle yapmayı dene...Temp içindekileri komple masaüstüne taşı..Daha sonra edonkeyi aç..Sonra kapat...
    Sonra o masaüstündeki tüm dosyaları tekrar temp içine at...Tekrar başlat..
    Bakalım sorun çözülcek mi?
  • Dostum,

Tavsiyen için teşekkürler fakat işe yaramadı maalesef. Her şeyi denedim. Temp içindekileri oradan oraya taşıdım, e-donkey'i kaldırıp yeniden kurdum, nafile... O kadar zaman uğraşıp indirdiğim, sona yaklaşmış dosyalar temp'in içinde duruyor ama bir türlü download kısmına alamıyorum..

Yeni fikirlere açığım...

Saygılar....
  • arkadaşlar benim sorunum aslına bakarsanız emulenin cpu'yu 3 - 4 saat sonra %90larda çalıştırması ve makinayı kasmasıydı ve buna çare bulamadığım için zafer arkadaşımızın dediklerini aynen yaparak edonkey kurdum ve sorunsuz

bence bağlantı hızı veya stabil olması sorun değil önemli olan çekmesi :)

edonkeyde cpu sorunu yaşarmıyım sizce ???
    şimdiden teşekkürler

EDİT : Türkçe skin eklenmesi

http://download.overnet.org/skins/edonkey_skin_default_t%fcrk%e7e_turkish_1.0.zip
    burdan türkçe yapabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawshang -- 4 Şubat 2006 16:00:36 >

• Ben uzun zamandır kullanıyorum..Hiçbir zaman Cpu sorunu yaşamadım...
    Sanırım sende yaşamazsın..
  • farklı yerlerdende kaynak bulmak için plugin eklenmesi gibi bişey okumuştum ama çözemediğim teş şey o oldu :)
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Farklı yerlerden kaynak bulmak derken Torrent Plugini mi kastettin?
    Anlayamadım?
  • evet aynen demek istediğim aynen oydu :)
  • bu sabah geldiğimde makinam yine kitlenmiş durumdaydı

sanırım ram lerle ilgili bir sorunum var CPU'nun böyle çıldırması pek hayra alamet değil gibime geliyo
  • eDonkey2000 1.4.3 için en güncel plugin paketini ;

http://www.dachboden-wg.de/dlm/download.php?id=362 adresinden download edebilirsin..

Paketin içinde istediğin tüm plugin'ler mevcut

Cpu durumuna gelince sistem özelliklerine yazarsan belki ona göre birşeyler söyleyebiliriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: filmekimi

Dostum,

Tavsiyen için teşekkürler fakat işe yaramadı maalesef. Her şeyi denedim. Temp içindekileri oradan oraya taşıdım, e-donkey'i kaldırıp yeniden kurdum, nafile... O kadar zaman uğraşıp indirdiğim, sona yaklaşmış dosyalar temp'in içinde duruyor ama bir türlü download kısmına alamıyorum..

Yeni fikirlere açığım...

Saygılar....

Arkadaşım yeni gördüm mesajını.
    Metfileregenerator kullanarak geri getirebilirsin.
  • Zafer Hocam

Metfileregenetor programını önermişsin. Sağol eksik olma fakat bir sonuç alamadım. Programda ilk etapta 'recovery' seceneğini işaretledim. Ardından 'temp ' klasörünü hedef gösterdim ve sonra da e-donkey'de transfer bölümünde gözükmeyen bir dosyayı seçerek next dediğimde karşıma çıkan seçeneklerden hangisi ya da hangilerini seçmeliyim?İkisi zaten default olarak seçili geliyor ve onları seçili olarak nex dediğimde işlemin sonunda hata veriyor. '' No candidates were found.Start downloading file again and than run MFR again'' şeklinde. Ben diğer alternatifleri de denedim yani o default olarak gelen iki seçenek dışındakileri de.. Aynı hatayı yine verdi.
    Ne dersin?
  • Film ile aynı isimde olanı seciceksin.
  • dostum anlattiğin gibi ayarlari yaptim önceden edonkey 2000 i (1.0 versionu snrm) TCP port 4662 UDP 3940 acikti ve 20+kb ve bazen de 30-35 kb performans aliodum,hem eski ayarlari hem senin dediklerini denedim ve yüksek performans alamadim çok nadir 20+kbye çiktim şuan razorback 2.0 a bagliyim 2.5kb ile indirio ve max 5.3 e çikti :(... nerde hata yapiorum sizce..teşekkürler..
  • Tcp-Ip değerini 10'dan 2000'e çektin mi?

Ayrıca İndirdiğin dosyadaki kaynak sayısı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmsblues

dostum anlattiğin gibi ayarlari yaptim önceden edonkey 2000 i (1.0 versionu snrm) TCP port 4662 UDP 3940 acikti ve 20+kb ve bazen de 30-35 kb performans aliodum,hem eski ayarlari hem senin dediklerini denedim ve yüksek performans alamadim çok nadir 20+kbye çiktim şuan razorback 2.0 a bagliyim 2.5kb ile indirio ve max 5.3 e çikti :(... nerde hata yapiorum sizce..teşekkürler..

Ben port için 10300 ile 10301 i modeminizden açıp ilgili yerlere yazın demiştim.
    Bu arada ne indirdiğini nerden bilicem. Bir ss ekle de daha düzgün yorum yapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: filmekimi

Zafer Hocam

Metfileregenetor programını önermişsin. Sağol eksik olma fakat bir sonuç alamadım. Programda ilk etapta 'recovery' seceneğini işaretledim. Ardından 'temp ' klasörünü hedef gösterdim ve sonra da e-donkey'de transfer bölümünde gözükmeyen bir dosyayı seçerek next dediğimde karşıma çıkan seçeneklerden hangisi ya da hangilerini seçmeliyim?İkisi zaten default olarak seçili geliyor ve onları seçili olarak nex dediğimde işlemin sonunda hata veriyor. '' No candidates were found.Start downloading file again and than run MFR again'' şeklinde. Ben diğer alternatifleri de denedim yani o default olarak gelen iki seçenek dışındakileri de.. Aynı hatayı yine verdi.
    Ne dersin?

Edonkeyden direk dosya uzun zamandır indirmediğim için biraz kafam karıştı. Ben genelde emulenin templerini klasör olmadan edonkeye atıp öyle indiriyorum. Edonkey ile indirmeye aldığımızda tüm filmlere ayrı ayrı klasör açıyordu. O dosyanın içinden xxx.part dosyasını gösterip devam et ve en sonunda 2 secenek karşına çıktığında filmin ismi ile aynı olanı sec deyip next dediğinde hashinge başlıyıp tamamlaması lazım.

Beceremezsen yine de silme akşam eve gittiğimde eDonkeye bakıp öyle tarif ederim. Ezbere şimdi yanlış birşeyler söylemiş olmıyayım.

Bu arada diğer arkadaşlar içinde tekrardan aşağıya alıntı yapıyorum.

quote:

eDonkey'deki temp dosylarını düzenleyen, düzelten bir program. Yarım kalan downloadları tamamlamaya, elektrik kesintisinden bozulanları geri getirmeye yarıyor; özellikleri şöyle:

* Tamamlama
    Bu mod ile yarım kalan dosyaları tek parça haline getirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyayı, tek parça haline getirir fakat ne kadar ve neresini indirdiğinize bağlı olarak dosya çalışmayabilir.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "Completion"u seçip, next deyin.
    o Eğer doğru yer çıkmadıysa temp klasörünüzü tekrar gösterip next.
    o Tamamlamayı istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Son ayarlara da bakıp, next.

* Çevirme
    Bu mod, eski tip tek dosyalı part dosyalarını (mesela emule temp), yeni çoklu part dosyalarına çevirir.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "Conversion"u seçip, next'e basın.
    o Çevirmeyi istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Doğru dosyayı seçtiyseniz, tekrar next.

* Düzeltme
    Bu mod ile yok olan, bozulan downloadları geri getirebilirsiniz.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "Recovery"i seçip, next.
    o Düzletilmesini istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Bu ekrandaki ayarlara dokunmadan next'e basın tekrar.
    o Hash bittikten sonra, düzgün bir "candidate" seçip, next'e basın. Eğer bu yolla düzelmezse, download'ınızın bir yedeğini alıp; downloada tekrar başlamalısınız. 1Mb geldikten sonra tüm part ve met dosyaları oluşacaktır, ondan sonra yedeğini aldığınız part dosyalarını bu yeni başladığınız download'ın üzerine koyun, bu özelliği tekrar çalıştırın.

* View/Edit
    Bu modla, part.met dosylarının içine bakıp, gereken yerleri editleyebilirsiniz.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "View/Edit", seçip, next'e basın.
    o View-Edit yapmak istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Değiştirmek istediğiniz bölümleri değiştirip, next.
    o İstediğiniz kontrol metodlarını seçip, next.

Son olarak metfileregenarator linki:
    http://www.bws42.com/index.php?dest=mfr

• @zafer_72
    hocam,son versiyonu dün akşam senin tariflerine göre yükleyip çalıştırdım.e-donkey'i ilk defa kullanıyorum.
    daha önce limewire'yi kullanıyordum.Bu konularda bayağı acemiyim.
    Kendimi,ilk defa trafiğe çıkan acemi sürücüler gibi hissediyorum.Senin ve diğer tecrübeli arkadaşların
    sayesinde birşeyler yapmaya başladık.Hepinize çok teşekkürler...
    Biraz da sistemimden ve yapmakta olduğum işlemden bahsedeyim;
    konfigürasyonum: P2 366 Mhz intel celeron, 128 mb ram,20gb hdd,win'98SE(toplama sistem),
    onixon 100-u adsl modem.(512k bağlantı).
    Görüldüğü gibi,sistemim epey demode.Şu anda yabancı bir kaynaktan(daha doğrusu,8 kaynak
    gözüküyor,biri-ikisi faal)703 Mb.lık bir ''avi''dosyası indiriyorum.
    Hız(download),değişiyor.şu anda 3-5 gibi.Ama 20-30-40 ları gördü,hatta,bir ara 49 idi(inşaallah doğrudur)
    mesela tam şu anda 29.1-13.4-5.0-13.3-32.3-35.5-44.0-29.9-8.4-36.0(ikinci kaynak devreye girmiş).
    upload hızı da;6-7-8 max 9.1 gibi değişiyor.
    Hocam,ben sistemimi izlemek için''WinRamTurbo''kullanıyorum.Orada CPU göstergesi genelde
    %100 lerde gösteriyor.bu durum sizce normal mi?Sistemimi ve de e-donkey'i daha stabil
    çalıştırabilmem için tavsiyeleriniz olursa,memnun olurum.
    saygılar,sevgiler...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.