pardon sayfa çok uzun olduğu için gözümden kaçmış gördüm şimdi
Zafer illallah deyip konuyu terketti galiba
quote:
Orjinalden alıntı: @Dayi
Arkadaşlar edonkeyin 1.4.3 ünü de kurdum gene düzelmedi.İndirdiğim dosyalarda yüzde 100 e gelip yine yüzde 94 lere geri dönüyo.bunun bi patchi,bi ayarı yok mu ya.bazen bi dosya 1 hafta oluyo.tam completing diyo sonra pat yine yüzde 98.nedir benim bundan çektiğim ya.bilen varsa bunun çözümünü anlatır mı lütfen???
Link içinde blocklist diye bir program vermiştim. Bi zahmet bakarsan nasıl yapıcağını resimli olarakta anlatmıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: playground
Selam
Edonkey birden bire, her açtığımda download sırasındaki dosyaları hash etmeye başladı. Önceden böyle bir durum olmuyordu, edonkey'i açtığımda direkt download'a başlıyordu, bunun sebebi nedir, ayarlarda böyle bir şey var mı?
Walla ben her açtığımda önce hashing yapıyor ondan sonra downloada başlıyor. Sende önceden nasıl hash etmiyordu anlıyamadım.
Her halde yeni dosyalardı. sen farketmeden hemen hashingi tamamlayıp downloada başlıyordu.
İlginç. Bir ara öyle haşlamadan(!) servis yaptığı bir dönem olmuştu diye hatırlıyorum. Bende genelde 20-30 dosya olduğu için haşlama kızartma biraz kasıyor makineyi birkaç dakika için.
Ok, bol teşekkür
zafer eğer bu blocklist programından bahsediyorsan link çalışmıyor.program ismini internette arattım bulamadım.bildiğin başka link var mı?
Yönlendirdiği sitede update your block list 10.10.05 kırmmızı ile yazana tıklaman gerekiyor.
Zafer sağol abi.Sitede saat 7 gibi link çalışmıyordu da.Az önce indirdim ve kurdum.Blacklist değişti. umarım bundan sonra şu completing derken tekrar%94 lere geri dönme olmaz.yardımların için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: zafer_72
quote:
zafer eğer bu blocklist programından bahsediyorsan link çalışmıyor.program ismini internette arattım bulamadım.bildiğin başka link var mı?
Yönlendirdiği sitede update your block list 10.10.05 kırmmızı ile yazana tıklaman gerekiyor.
Yok bu iş gene düzelmedi.Ne yaptıysam fayda etmiyo.Yine comleting derken yüzde 95lere geri dönüyo.Hatta hata mesajını yazayım belki bileniniz vardır çözümü. Corrupted Download: Alexander.2004.DVDRip.XviD.CD2-DMT.avi Corrupted Download: The.Woodsman.LiMiTED.DVDSCR.XViD-HLS.avi
Son kısımda bi hata oluşuyo ve bitirmiyo dosyayı.Eninde sonunda tamamlanıyo ama.3-4 kere bir ileri bir geri gidip geliyo.bazen 1 hafta bekliyom tamamlanmasını.
quote:
Yok bu iş gene düzelmedi.Ne yaptıysam fayda etmiyo.Yine comleting derken yüzde 95lere geri dönüyo.Hatta hata mesajını yazayım belki bileniniz vardır çözümü. Corrupted Download: Alexander.2004.DVDRip.XviD.CD2-DMT.avi Corrupted Download: The.Woodsman.LiMiTED.DVDSCR.XViD-HLS.avi
Son kısımda bi hata oluşuyo ve bitirmiyo dosyayı.Eninde sonunda tamamlanıyo ama.3-4 kere bir ileri bir geri gidip geliyo.bazen 1 hafta bekliyom tamamlanmasını.
Linkleri aramayı kullanarak indirmek yerine sitelerden secsen daha az hata ile karşılaşırsın. Edonkeyin block listi cok nadir guncelleniyor. 10. aydan beri yeni guncelleme çıkartmamışlar. Ya pear guardian kullanıcaksın ya da emule kullanıp ipfilteri devamlı güncel tutarsan bu gibi problemlerle karşılaşmazsın. Mesela dün emulenin ipfilteri yeniden güncellenmiş.
verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler.Edonkey ile o geri dönme olayı dışında hiç bir sorunum yok.Onunla yaşamaya alışmam lazım galiba.Çok alıştım.kendime göre skinim var.Şimdi emuleye geçip yeniden program keşfetmekle uğraşmak istemiyorum.neyse böle kalsın o zaman.
arkadaşlar edonkey en son surumunu ındırdım patch icin link verebilirseniz sevinirim.teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: KGEYGS
arkadaşlar edonkey en son surumunu ındırdım patch icin link verebilirseniz sevinirim.teşekkür ederim
O kadar kolay yani.
Uye olup bir mesaj atıcan ve istediğini alıp gidicen.
Kuralları okuduysan link vermek yasak.
Edonkeyin aramasını kullanıp istediğin şeyi yazdığında zaten karşına bir sürü sonuç çıkar.
KURALLARI OKUMADIM ZATEN OKUSAM UYE OLAMAZDIM.TEŞEKKUR EDERIM.BENDE BILIYORUM CRACK.LARI NEREDE BULABILCEGIMI.SIZ KOLAYCA BAHSEDINCE VERDIM FELAN DIYE, BENDE KOLAYCA ULAŞABILCEGIMI SANDIM KOLAY GELSIN
Pm atmıştım okumadın herhalde bir daha gönderdim.
En çok verim aldığınız server'lar hangileri?
Benim listede 8 tane var..
Rozarback2 den ben kolay kolay kopmuyorum. Diğer tercih olarak ta donkeysurverlar olabilir. Ama onları 0.52 ile deniyorum. 0.52 çok uğraştırıyor ama bir oturttumu banamısın demiyor. Burada vermedim. Kendim bile kullanıcam diye kastığımda en az 10 kere kaldırıp tekrardan kuruyorum. Bir de düşünsene buradan verdiğimizi yopik herhalde 100 sayfayı geçerdi.
Haklısın gerçektende.. 100 sayfayı kesin bulur..
Bende dediğin gibi Razorback2 ile bağlıyım..Sadece bazen server problemi olduğunda donkey'lere geçiyorum..Donkey1 ve Donkey3 serverları baya iyiler..
Listede alternatif olarak Bytedevils'ler var..Ama onları nadiren deniyorum..Toplam 8 tane server var yani.
Peki Zafer sende bu oluyor mu hocam yoksa sadece bende mi böyle bir durum var?
Resimdeki hatayı veriyor..Bunu edonkey'i açtığın ilk 5 dakka içinde yapıyor ve maalesef otomatik kapanıyor yine..
Bu önceden kapanma için yaptığımız şeyleri yine yaptım ama onunla sanırım bir alakası yok..
Program direk hata verip kendini kapatıyor..Buna bir çözüm bulamaz mıyız?
Walla bende hiç o problemi çıkartmadı daha. Arada bir disk temizleme yapıp ardından disk birleştirme yapmanı tavsiye ederim. Neden diyceksin. Ben bildiğin gibi bir sürü emule modu denediğim için bazıları c++ hatası verip hiç açılmıyordu.Bu şekilde yaptıktan sonra gariptir problemsiz çalışıyorlar. Bu son sürüm edonkey ile daha hiç problem yaşamadım. Lite versiyonu bir iki sefer kapandığında diğer olayı yaptığımda düzeliyordu ama prosunda daha hiç problem çıkmadı.