Şimdi Ara

Emule Temp Dosyaları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün win xp den win 7 64 bit e geçtim. Emule diğer hdd de kuruluydu (D sürücüsü) Win7 yi kurduktan sonra emule u çalıştırdım.Temp dosyalarım da daha önce d üzerinde "emule temp" adında bi klasördeydi. Ancak xp de bi sıkıntı yokken, şimdi emule de aktarımlar kısmında hiçbir dosya yok. Yani "emule temp klasörü dolu. Part met dosyaları görünüyor. Fakat emule e girip geçici dosyaları bu klasör olarak gösterdiğimde aktarımlar kısmında hiçbir dosya görünmüyor. Yardım lütfen. Bu arada kullandığım sürüm extreme mod. Teşekkürler.

• Valla kardeş bir zamanlar bende emule kullanıyordum sorununun çözümünü bilemiyorum ama artık emule felanda kalmamıştır diye düşünüyorum (kaynak açısından), artık Torrent var Rapid var bırak emuleyi bence birde zamundaya (torrent sitesi) üye olursan tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Valla kardeş bir zamanlar bende emule kullanıyordum sorununun çözümünü bilemiyorum ama artık emule felanda kalmamıştır diye düşünüyorum (kaynak açısından), artık Torrent var Rapid var bırak emuleyi bence birde zamundaya (torrent sitesi) üye olursan tamamdır.

dostum amacım o kalan part dosyalarını tamamlayabilmek. Birsürü dosya vardı indirdiğim. Onları tamamlamam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbol

dostum amacım o kalan part dosyalarını tamamlayabilmek. Birsürü dosya vardı indirdiğim. Onları tamamlamam lazım.

Tam hatırlayamıyorum ama Emule de orda içe aktar yada dosyaları göster gibi temp klasöründeki dosyaları göstereceğin bi seçenek olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: Symbol

Tam hatırlayamıyorum ama Emule de orda içe aktar yada dosyaları göster gibi temp klasöründeki dosyaları göstereceğin bi seçenek olması lazım.

Dostum denedim bayağı. Yukarıda da anlattım zaten. Olmuyo öyle. Başka bişey var demek ki.
  • symbol şuanda aynı sorunu ben yaşıyorum
    temp'deki dosyalarını geri getirebildinmi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.