Şimdi Ara

Emule(Gönderme 0.0,İndirme 0.0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bilgisayarı formatladım,formattan öncede Emule indirme işlemini 1.2 kb!!!! ile falan yapıyordu.Bunu nasıl düzeltebilirim diye soracaktım,ama formattan sonra Emule bağlanmış olarak gözüküyor,eD2k denilen şeye hiç bağlanmıyor,ve tabii ki indirme 0.0 kb,sorun nerde acaba?Forumda Emule rehberi var ama çok uzun,sadece sorumu cevaplayın yeter.Bağlantım 256 kb,sınırsız.
    Cevap yazanın da,yazmayanında canı sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 12 Ağustos 2006; 21:32:54 >

• high id alman lazım.aşağıdaki link işine yarayabilir.

http://www.emuleturk.com/HighID/HowHighID.htm
  • tamam doktor.E2dk denilen şey yazdığımda mesajda "****"olarak çıkmış.e2dk yazmak yasak mı acep?
    Haa,unutmadan doktor,sen beni yanına asistan olarak al da bir şeyler öğrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 12 Ağustos 2006; 22:36:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Code X

tamam doktor.E2dk denilen şey yazdığımda mesajda "****"olarak çıkmış.e2dk yazmak yasak mı acep?
    Haa,unutmadan doktor,sen beni yanına asistan olarak al da bir şeyler öğrenelim.

forumda bazı yasaklı kelimeler var.bunları yazmaya kalktığında her harf asteriks olarak gözükür.bu arada doktor değilim.öğrendiklerimin çoğu forumumuzdan.yani bana değil foruma takıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb 3.0 hız düşmesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.