Şimdi Ara

Emule dp 45a (freeangel yeni sürüm) Önemli...... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
14.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 kb uploadu etkilemiyor ama 256 k adsl kullanıcıları için 3 kb ın üstü upload downloadu kesinlikle kasıyor.
  • arkadaşlar dün akşam itibariyle ben de kurdum...bütün ayarları yaptım...sabahleyin kalktığımda baktım ki ne göreyim...download sıfırda...server sekmesinden günlüğe baktım...bağlantı devamlı gidip gelmiş...sorunun benim bağlantımdan olduğunu sanmıyorum...çünkü eski freeangel modunu açtığımda takır takır devam ediyor...

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dave_mustaine

arkadaşlar dün akşam itibariyle ben de kurdum...bütün ayarları yaptım...sabahleyin kalktığımda baktım ki ne göreyim...download sıfırda...server sekmesinden günlüğe baktım...bağlantı devamlı gidip gelmiş...sorunun benim bağlantımdan olduğunu sanmıyorum...çünkü eski freeangel modunu açtığımda takır takır devam ediyor...

dostlar yok mu benim derdime bir çare...

Orjinalden alıntı: vozer

Bu arada divxplanet'dan emule modları bölümü kalkmış heralde. Ters giden birşeyler mi var ne?

yasal olmayan modlar artık paylaşılmıyor sitede.

quote:

• DivXPlanet hiç bir Modun destekliyicisi veya karşıtı değildir.
    • Paylaşım için hangi yazılımı kullanacağı takdiri kullanıcıya aittir.
    www.emule-project.net tarafından yasaklanmış (ban) modların burada tartışılması yasaktır.
    www.emule-project.net tarafından yasaklanmış modları kullanıcıları nicklerinin başına [divxplanet]nick şeklinde ibareler ekleyemezler. Arkadaş slotu alamazlar.
    • Bu oda üyelerin isteklerinin karşılanması amacıyla açılmıştır. Ancak hiçbir isteğin karşılanma mecburiyeti yoktur.
    • İstekte bulunurken kullanacağınız dil ve üslûp, konu hakkında yapacağınız yorum, isteğinizin karşılık görmesini o denli kolaylaştıracaktır.
    • Bu kurallara uygun olarak açılmamış başlıklar açıklama yapılmadan silinecektir.

• teşekkürler 333

Eskiden mod hakkında bilgileri sözkonusu forumda tartışırlardı. Şimdi bu tartışmalar başka biryerlere kayacak o zaman. Yine modun ayarları hakkındaki öneriler heralde setup dosyası ile birlikte word dosyasında geliyordur. Eğer gelmiyorsa bir de ayar sorunları çıkacak başımıza.

• aslinda freeangel ve gokhan 2604 modlara minimum 2 veya 3 sinirlamasi getirseler ve ayni dc hublarinda oldugu gibi netlimiter dedektoru ayarlasalar hem turkce filmlerimizi albumlerimizi cok iyi paylasiriz hem de ban olaylari olmaz.gecenlerde bi arkadas forumda soylemisti.ismini tam hatirlayamicam.leecher mod yoktur leecher kullanici vardir.bizim turklerde leecher olmaz bu dediklerim hallolunursa ama biraz zor.

Haklısın aslında. Ben mesela yerli filmlerde 3 kb/s upload veriyorum. (128 Kablonet kullanıyorum) Sadece yabancılarda 1 kb/s veriyorum. Ama pekçok arkadaşa o 1 kb/s bile fazla geliyor olacak ki netlimiter ile daha da aşağı çekiyorlar.

• Hocam ayarları falan ilk sayfadan bulabilirsiniz. Metalovsky nickli arkadaşımız rapide tam ayarları atmıştı aşağıdan indirip her ihtimale karşın bilgisayarınızda bulundurmanızı tavsiye ederim.

http://rapidshare.de/files/4588209/ayarlar.rar.html

Normal sürüm emule kullanan arkadaşlarında aşağıdaki topikin sonuna eklediğim emule acceleration patch i denemelerini tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_3185363/tm.htm

• quote:

quote:

arkadaşlar dün akşam itibariyle ben de kurdum...bütün ayarları yaptım...sabahleyin kalktığımda baktım ki ne göreyim...download sıfırda...server sekmesinden günlüğe baktım...bağlantı devamlı gidip gelmiş...sorunun benim bağlantımdan olduğunu sanmıyorum...çünkü eski freeangel modunu açtığımda takır takır devam ediyor...

dostlar yok mu benim derdime bir çare...

ben de aynı sorunu yasiyorum arkadaslarr..ben de bilenlerden bi yardim bekliyorum..sabah geliyorum ki kopmus serverlardan ve baglanmıyor"appears to be dead" hata mesajı!!!!!!!!!!!!!!!

• Fincan moda terfi edin rahat edin.

Yüksek hızla download ederken paylaşmanın da zevkini çıkarın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.