Şimdi Ara

Emule dp 45a (freeangel yeni sürüm) Önemli...... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
14.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nickleri secerken uzakdoğu nicklerini kullanmanızı tavsiye ederim. Şu an için banlamak istiyenler malum elle banlıyacaklar.
  • Zafer hocam şikayetler başladıysa bu mod artık dikiş tutmaz gibime geliyor.
    Yirmi yıl seni özleyerek yaşlanmak da güzeldi...
  • arkadaşlar önemli bir sorum olacak. freeangel kullanırken bir dosya indiriyordum 6 source u vardı ama iniyodu gene. buna geçtikten sonra dosyanın 0 source u var ve aramada çıkmıyor.. ne yapmam lazım bu konuda ?

Orjinalden alıntı: Metalovski

Emule dp 45a (freeangel yeni sürüm) Önemli......

Baba naaptın ya xxx filmlerle doldurmussun listeyi bu arada "good very sexy 15..." nin içinden daha yaşlı birisi cıkıyo
  • Yalnız resimde gözden kaçmaması gereken bir şey daha var. Cfossuz bile arkadaş 3 kb upload verip 23 ile indirebiliyor. En azından herkes böyle yapsa Türkçe filmlerde takır takır inecek. Tebrik ederim arkadaşım.

1 kb verenlere duyurulur.
  • İşte DP ile son durum.Herbiri 700 MB 'lık 7 dosya var.

Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.

Akşam olsada eve gitsem diye sabırsızlanıyorum. Makina sırf upload için açık. Herkesin istediği Türk filmlerini paylaşıma açtım. Hepinizden acayip kredi biriktirmişimdir. Akşam resimleri eklerim.

• Arkadaşlar buyrun resimleri ekliyorum

Sadece upload için açtığımda olan kredim. 158397 adet kullanıcı tarafından biliniyorum.

Gönderilenler kısmından göreceğiniz gibi 368.63 mb upload yapmışım. Indirilenlere bakarsanız "0"

Bilgisayarı kapatıp açtığımda yeni oluşan kredimi görebilirsiniz.
    Kredilerimin 158465 adet kullanıcıya yükseldiğini göreceksiniz.

Indirecek film kalmadığı zaman sizlerinde bu yöntemi uygulamasını tavsiye ederim.
    Bu kredi ile hangi modu denersem deneyim zaten 15 dk içinde downloada başlıyabiliyorum.

Hele yabancı filmleri paylaşıma açsaydım istek çok fazla olacağından daha çok kişiye upload yapıp
    daha fazla kredi kazanabilirdim.

Bol paylaşımlar dileği ile.

• Zafer sana diyeceğim yok ama örenğin ben edonkeyden bakıyorum freeangel kullanana adamlar tövbe upload vermiyor ve doğal olarak bir süre sonra banlanıyor.
    Bu arada Fincan nasıl bilmem ama spıacık modu da fena değil.
  • Fincan ve sipacik Turkçe filmler için ideal.Ama hızları dp.45a ya göre download için pek tatminkar değil.Şu an için dp.45a yı banlıyamıyorlar ama freeangel ile e-sipa ve sipaciktan Türkçe film indirmeyi düşünmeyin bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: kaching

Zafer kardeş Emule dp 45a için rar dosyası yanlıs parola veriyor bi bakabilirmisin.

bitişik yazıcaksın arkadaşım.

gokhan2604vefreeangel

yaw abi deli olacam kopyala yapıştır yapıyorum yine de yanlış parola diyo bi yardım edin
  • Zafer belki kızacaksın ama ben kendim de freeangele upload vermemeyi düşünenlerdenim.Yani anlamıyorum ki bu modla nereye kadar gidilecek.Freeangel modlar yüzünden Türkçe film falan inmiyor.Sıpacık falan iyidir ama mesela 40 kaynaklı filmin 20 kaynağı freeangel kullananlarda var ve bir işe yaramıyor.Ben aynı şekilde onların da çekebilidğini düşünmüyorum.
  • Hocam niye kızıyım. Benide bu tip araştırmalara iten olayların başında bu geliyor. Filmler haftalarca bitmeyince sebeblerini araştırınca mod kullanmaya başlıyorsun. Bu modda kolay kolay banlanılacak gibi durmuyor. Banlanırsa da merak etmeyin yeni bir tane eklerim.

Downloada biraz geç başlıyor ama 1,5 saat sonra falan 25 d/l yaparken 3 kb u/l yapabiliyorsun. 3 ün üzerinde verin falan diyenlere inanmayın download direkt etkileniyor. 1 kb sabitlemeyin çok dalgalanmalar oluyor. 3 kb çok iyi

Baktınız Türkçe filmler bir türlü inmiyor.Atın eDonkey e direk tamamlıyor.

• up

1- razorback'e bağlandıktan birkaç saat sonra program kendiliğinden beni başka bir server'a atıyor. bunun nedeni nedir ? nasıl düzeltilir ?

2- freeangel'da dosyların sourceları toplamı yazıyordu bunda yapılmıyormu ?

walla başka problem yok mod freeangeldan daha iyi çalışıyor ellerinize sağlık

Downloada biraz geç başlıyor ama 1,5 saat sonra falan 25 d/l yaparken 3 kb u/l yapabiliyorsun. 3 ün üzerinde verin falan diyenlere inanmayın download direkt etkileniyor. 1 kb sabitlemeyin çok dalgalanmalar oluyor. 3 kb çok iyi

Evet 3'ün üstünde bir değer download'ın canına okuyor,tüm emule modlarında denemelerini yaptım.
    3k gerçekten zararsız bir değer,zaten verdiğim screenshot bunun ispatı.

Orjinalden alıntı: feylesof

quote:

Evet 3'ün üstünde bir değer download'ın canına okuyor,tüm emule modlarında denemelerini yaptım.
    3k gerçekten zararsız bir değer,zaten verdiğim screenshot bunun ispatı.

Edonkey de 3 veriyorum ve performasn çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.