Şimdi Ara

EMULE'DE ACAYİP BİR SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Emule'nin Ice Mod v0.30e sürümünü kullanıyorum. Hızından da gayet memnunum. Yalnız bugün bilgisayarı açınca gördüm ki %50-60'ından fazlası inmiş olan filmlerim indirme listesinde yok. Emule'nin günlüğünü açtığımda şöyle yazıyordu.

24.07.2005 10:51:20: Hata: Geçersiz part.met dosyası sürümü! (002.part.met => )
    24.07.2005 10:51:20: Hata: Geçersiz part.met dosyası sürümü! (017.part.met => )

.... (BÖYLE BİKAÇ DOSYA DAHA VARDI)

Bunu birkaç sefer daha yapmıştı program. Filmlerin part, part.met ve part.met.bak uzantılı dosyaları Emulenin temp klasöründe duruyor ama indirme listesinde görünmüyor. Bu dosyaları kurtarmanın bir yolu var mı? İnen o kadar gb boşa gidecek yoksa..

Bilenler lütfen yardımcı olsun..

NoT: Temp klasöründeki part dosyalarını başka bir klasöre alıp tekrar temp klasörüne yapıştırmayı denedim. Birşey değişmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruk -- 24 Temmuz 2005, 18:14:00 >

• Elekrik kesilmesi gibi durumlarda oluşuyor böyle hatalar. Mod değiştirin. Ionix modda Rehash gibi bir seçenek var kurtarıyor ama sanırım sizdekinde yok. Yapacak birşey yok sanırm. Ama Ionix falan yükleyip rehash yapmayı deneyin.
  • Evet elektrik kesintisinden sonra oldu. Çok sinir bozucu birşey.%80'lere gelmiş filmlerim vardı.
    Peki şunu sorayım; İonix yükleyince kredi dosyam ve yarım kalan dosyalarımı kullanabilir miyim??

Eklendi: Kredi dosyasının emule klasöründeki adı nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruk -- 24 Temmuz 2005, 20:29:39 >
  • http://s6.ultrashare.net/hosting/fs/19aedc2d9bc7b933/
    Yukarıdaki linkte emule yedekleme batch dosyası var. Kullanmak için şöyle yapın, emule/config klasörü içine, iki dosyayı kopyalayın ve "yedekle-emule.bat" dosyasını çalıştırın. Size rar arşivi yapacaktır, sonra bu arşivi yeni kuracağınız emulenin yine config klasörüne atın. YALNIZ önce yeni mod kurun fakat BAĞLANMAYIN herhangi servere bağlanırsanız krediniz SIFIR'dan başlar önce programı kurun sonra, KAPATIN. Kapattıktan sonra rar dosyadakileri veya aşağıda adları yazılı dosyaları yeni emule config klasörüne kopyalayın, eskilerin üstüne yazın emuleyi çalıştırıp bağlanın log da eski kredinizi görmeniz lazım. Sonra eski temp deki dosyaların hepsini yeni temp klaösörüne kopyalayın.

clients.met
    clients.met.bak
    cryptkey.dat
    emfriends.met
    known.met
    known2.met
    preferences.dat
    server.met
    server_met.old

• Teşekkür ettim

Elektrik kesintisi sonrasında gümleyen yarım dosyalarım için yapabileceğimiz bişey yok mu?? Günlerce uğraşıp birşeyler indiriyorum ve geceleri sık yaşanan elektrik kesintilerinden birisi o kadar emeği heba ediyor.. Bir çözümü olsaydı keşke.
  • Hocam ya Ionix kullanın ya da Emulex.
    Bizde de elektrik kesilmesi çok oluyor hiç sorun çıkarmadı bunlar.

emulex --http://emulex.evinrude.org/
    Ionix ----http://www.emule-mods.de/?mods=ionix

Emulex upload yapmaz, sıfır upload, 256/64 ise hiç upload gerekmez zaten download çok yavaşlar.
    diğer sorunlar da kalmaz.

Yarım dosyalar için ise önce Ionix kurun indirdiğiniz dosyayı yeniden yükler gibi yapın.(Sıfırdan) sonra dosya üzerine sağ tuşla basın ekle gibi seçenek var buradan eski bozuk .part dosyalarını gösterin ama doğru dosya olsun. Bu şekilde sağlam bölümleri alıp kullanır kalanları ise netten devam ettirir. En etkin yol bu.
    sorun olursa buraya yazın.

• Hımmm.. Ben Ionix kurup denedim. İndirme menüsünde rehash denen bir seçenek de var Icemoddan farklı olarak. Ama ben onu şöyle algılamıştım; bozulmuş part uzantılı dosyaları Ionix'in Temp klasörüne attım ve indirme menüsünde görüneceklerini düşündüm. Sonra da onlara rehash deyip kurtaracaktım falan filan ama menüde görünmediler. Senin dediğin şekilde aynı dosyaları tekrar indirmeyi deneyeyim bari..

İşin kötüsü bozulan dosyaların çoğunu bilsem de bazılarının hangi filmler, dosyalar olduklarını da unuttum . Artık VlcPlayer'la açıp bakmak lazım hangi filmler olduklarına. Ama sağol yardımların için, baya işime yarayacak.

Bilgi olarak yazayım; IceMod'un hızından memnunum aslında. Upload 3kb iken Download genelde (dosya çoksa) 20-25kb arası. Bazen coşup 35leri gördüğü bile oluyor. Sadece, zaman zaman downloada başlaması çok uzun sürüyor (kredim şu sıralar 9000 küsürlerde). Uploada bilerek izin veriyorum. Malum paylaşım programı, kişisel sorumluluk meselesi Ama olmazsa İonix veya Emulex'i kurup biraz da onları deneyeyim. Emulex'in methini önceden de çok duymuştum ama Ionix'e ilk bu konu içinde rastladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    5 yıl önce açıldı
    6600 da ilginç bi sorun
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar çektiğimiz dosa bozuk çıktı o zaman ne yapıcaz bunu düzeltmenin bir yolu yokmu?
  • çekerekn uyarılara dikkat et eğer düzeltilecek durmudaysa zaten emule düzeltir ayrıca benims ana tavsiyem mod kullanma ben hep normla emule kullanıyorum hızımda iyi banlanma sorunumda yok hiç bie şekilde sorun yaşamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.