Şimdi Ara

Emsan tost grill (ocak üstü) 70 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğalgaz bedava demedik zaten. Daha tasarruflu dedik. Elektrikli tost makinesi faturayı çok daha fazla etkiler.
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Valla şimdi cevap versem bi türlü vermesem bi türlü. Şimdi sen de cevap bekliyorsun vermeyeyim mi ? Cevap vermesek bu sefer de konu sahibi konuyu açmış hiç cevap vermeye bile tenezzül etmiyor derler.

Evet ürünü 2 gün önce aldım ancak yukarıda yazdığım gibi henüz elime ulaşmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan_02

Döküm diye almayın arkadaşlar çünkü aluminyum döküm. Zaten granit kaplamanın omru çok kısa hemen soyuluyor çiziliyor vs vs
    tşkler.aliminyum ise almaya değmez.

bu arada bizim millet kadar yorum yapmayı bilmeyen başka bi millet yok.
    n11 de hb de 40 50 yoruma baktım.ulan bi taneside ne dökümü yazmamış.

yok kargo geç gelmiş,yok kalite hissi veriyomuş,yok daha önce böyle tost yememişmiş,yok yengesine de almış..bizene kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

Doğalgaz bedava demedik zaten. Daha tasarruflu dedik. Elektrikli tost makinesi faturayı çok daha fazla etkiler.
    Buna 70tl verene kadar tost makinesiyle yapsan zaten 70tlye 5 sene tost elektriği çıkar. Ha evde tost makinesi yoksa bilemem.
  • Fırsat için teşekkürler hanımı ikna edemedim :) homendin döküm tost makinesi iyi iş görüyor ama bunu da almak istedim. Nasip değilmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde tost makinesi varken bunun teflon kaplama olanını aldık, yaklaşık 3 senedir neredeyse hergün kullanıyoruz, hala sapa sağlam. Her kullanımda yıkanıyor paslanma vs olmadı.

Bunda yapılan tost ile tost makinesi arasında bariz fark var. Isı daha eşit dağıldığı için ve sıcaklığı daha yüksek olduğu için emsanın tostu çok iyi oluyor. Bence tost makinesine göre daha hızlı ısınıyor.

Evinizde tostçularda kullanılan büyük tost makinelerinden yoksa bunu deneyebilirsiniz. Bu arada evde kalabalıksanız küçük gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oFfSpR!nG -- 2 Ekim 2018; 22:18:2 >
  • Kullandığım tost makinesi bu . Tostundan memnunum ama kıyaslama yapacak olan var mı? Elektrik masrafı önemli değil de lezzet olarak artısı var mıdır emsan ın?

Emsan tost grill (ocak üstü) 70 TL

• Ocak üstü tost kullanıyorum , birkaç elektrikli denedim aynı lezzeti yakalayamadım. Süper müthiş harika

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ocaküstü ne yapıyorda lezzetli yapıyor ki ?

bence olay beyinde bitiyor..psikolojik

sana test yapsalar..aynı şekilde hazırlanmış 6 tostu sen görmeden 3 ünü ocakta ..diğerini elektriklide pişirseler..

3 tane ocaklıda pişireni bul sana 1000 lira ödül deseler.. %99 ödülü alamazsın

uzun lafın kısası dediğin olay beyinde bitiyor

• Arkadaşlar acil lazım oldu ama baktınız tost makinası yok bildiğimiz tavayı ısıtın biraz tereyağı koyun ve ekmeğin heryerini yağlayın ve ısıtın. Malzemeyi içine koyun ve tavaya sığacak ve altı ekmeğin üstünü kaplayacak bir tabağı ekmeğe bastırın. İncecik tostunuz hazır. Afiyet olsun. Birde folyoya sarıp ütü basmak var am a o zararlıymış yapmayın 😁

• yorumlara bakmamak lazım..sebebine gelirse hb de olsa gg de olsa yüksek sansüre maruz kalıyor..zaten oradaki yorumlara bakarak ürün almak ahmaklık.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Hocam teessüf ederim
    Benim gibi tostlover ve tostking birisi bahsettiğin testi kesinlikle kazanır

Elektriklide ekmeğin dışı pişiyor, kaşar sucuk-kavurma pişiyor özetle ekmek lastiğimsi yapıda kalıyor

Ocakta o ekmek nasıl kızartılmış ekmek gibi oluyor müthiş
    Aslında gazın ayarı anında ekmeğe nüksettiğinden pişirim sırasında bu denge iyi gözlemleniyor
    Elektriklide ayarı kıstığında derece düşene kadar iş işten geçiyor heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

Arkadaşlar acil lazım oldu ama baktınız tost makinası yok bildiğimiz tavayı ısıtın biraz tereyağı koyun ve ekmeğin heryerini yağlayın ve ısıtın. Malzemeyi içine koyun ve tavaya sığacak ve altı ekmeğin üstünü kaplayacak bir tabağı ekmeğe bastırın. İncecik tostunuz hazır. Afiyet olsun. Birde folyoya sarıp ütü basmak var am a o zararlıymış yapmayın 😁
    işte bunun graniti soyulunca folyoya sarıp ütü basmaktan bir farkı yok.

döküm budur ve ocak üstünde tost yapmak bu ürünle pek pratik değilhttps://www.lavashops.com/lava-dokum-demir-tost-makinesi-18x26-cm/

özet olarak bu ürüne bu kadar vermenize gerek yok yukarıda bir arkadaşın fotosunu koyduğu üründen bir farkı yok ama fiyat iki katı

edit: 10-20 lira arasında değişen fiyatlar demiş. en az 3 katı fiyat farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan_02 -- 3 Ekim 2018; 9:23:54 >

• Emsan'a sordum, Alüminyum döküm dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Kullandığım tost makinesi bu . Tostundan memnunum ama kıyaslama yapacak olan var mı? Elektrik masrafı önemli değil de lezzet olarak artısı var mıdır emsan ın?

bunu 2 sene kulanabildik
    garantisi biter bitmez arıza yaptı
    garantisi bittiği için 150 tl tamir masrafı istediklerinde çöpe attık

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Bu ürün alınabilir demedim. Ne farkı var dediniz. Tasarruf dedim. Bu ürünü tanımıyorum. Ayrıca elektrikli tost makinesi de bedava değil. Onu da alırken para vereceksiniz. Dediğiniz gibi evde makine yoksa bekar adama falan olabilir.
  • TWiST_oF_FaCe T kullanıcısına yanıt
    Ocak üstü döküm için alınabilecek en iyi marka Lava'dır.

Bende de 8 dilim Remta Büfe Tipi döküm makine var. Temizlik harici on numara makine. Yalnız Dökümix internetten de satılıyor. İstanbul'da satan yer var mı?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Sağlıksız. Demirdöküm bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Sağlıksız. Demirdöküm bakın.
    Granit sökülmediği sürece sıkıntı yok gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Ocak üstü döküm için alınabilecek en iyi marka Lava'dır.

Bende de 8 dilim Remta Büfe Tipi döküm makine var. Temizlik harici on numara makine. Yalnız Dökümix internetten de satılıyor. İstanbul'da satan yer var mı?

hocam istanbulda bulsam alacağım hemen :) zaman bulamadım araştırmaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.