Şimdi Ara

Emsan tost grill (ocak üstü) 70 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben geçen sene n11 aldım. Evet üst kapağın kendi kendine düşme riski var gerçekten. Ürün ağır. Onun dışında sakın su değdirme pas oluyor hemen. Geç ısınıyor ama kapattıktan sonra 3 tost daha yaparsın. Bir de son ayara getirirsen alev topu oluyor aman dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babans -- 2 Ekim 2018; 15:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babans

Ben geçen sene n11 aldım. Evet üst kapağın kendi kendine düşme riski var gerçekten. Ürün ağır. Onun dışında sakın su değdirme pas oluyor hemen. Geç ısınıyor ama kapattıktan sonra 3 tost daha yaparsın. Bir de son ayara getirirsen alev topu oluyor aman dikkat

Gel de al şimdi

damak tadı için parmakları kaybetmeyelim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav indirim ile 70 oluyor tamamda bunu cazip kılan ne alan arkadaşlara soruyorum. görmediğim ne görüyorsunuzda alıyorsunuz bilelimde bizde alalım biraz daha verip normal tost makinesi almaktan farkı nedir acaba?
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Daha benimki gelmedi kullanmadım henüz ama 2 parçaya ayrıldığı için istenildiğinde döküm tava olarak da kullanılabilir. Ayrıca elektrikten tasarruf avantajı da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TWiST_oF_FaCe T kullanıcısına yanıt
    Çoktandır bakıyorum ben de dökümix te düşündüm fakat emsan grill daha kullanışlı geldi, ikiye ayrılıp döküm tava olması falan da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Japon pazarlarından 10 ila 20 lira arası değişen fiyatlara alıyorum anında ısınıyor çok memnunum efsane tostu oluyor. Üstelik benim aldığım da döküm.
    Kanser garantili olsa dahi o fiyatlara sapını vermezler hele hele o kafayla hiç vermezler eski Türkiye'deydi o.sigara alır gibi yazmışsın haftada bir mı alıyorsun

• Döküm diye almayın arkadaşlar çünkü aluminyum döküm. Zaten granit kaplamanın omru çok kısa hemen soyuluyor çiziliyor vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

Ocakta kullanılabilmesi. Elektrik tasarrufu.
    Doğalgaz da parayla

• Dökümün bu fiyata olması şaşırtıcı. Alan var mı ? Gerçek demir döküm mü yoksa alüminyum döküm mü. Eskiden döküm taban ya da döküm tava deyip kalın alüminyum tava satışları da vardı hala varmı bilmiyorum.

Mesela sinbonun tost makinesi vardı a101e falan da geldi. Döküm plaka diyordu evet kalın plaka ama alüminyum döküm üstüne granit kaplamaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Ekim 2018; 17:51:54 >
  • almayin bir kere kullanip bir daha kullanmiyorsunuz evde kapladigi yere uzulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i M

Çoktandır bakıyorum ben de dökümix te düşündüm fakat emsan grill daha kullanışlı geldi, ikiye ayrılıp döküm tava olması falan da cabası.
    dokumix de' tost güzel oluyor ama yağ akıtıyor arkasından falan temizlemesi zor. tablaları çıkmıyor.
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Siz kullandınız mı? N11 ve hepsiburadada kullanıcı yorumları bayağı olumlu ve çok da satan bir ürün.

• yok hocam yani evde var bir tane ( ben almadim bir arkadas getirdi ) bir kez olsun kullanma ihtiyaci duymadim. tost makinesi varken zaten mantikli degil bana gore.
  • döküm dedikleri hafif aluminyum döküm sanırım.

• Azstek kullanıcısına yanıt
    bu tür verimsiz makinelerde( elektrikli tost makinesi) doğalğaza göre en az 3-4 kat fazla fatura çıkarır.

örnek mi. bizim evde 4 lü ocak + hermetik şofben ayda 12-14tl doğalgaz faturası geliyor.

eskiden termosifona sadece 60-70 tl fatura ödeniyordu. tabi ocağı saymıyorum bile ..

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Dostum öyle bir şey söylüyorsun ki yani, bu ürün zaten elektrikli tost makinesine alternatif bir ürün. Mesela ben elektrikli tost makinesi YERİNE bunu tercih ettim.

• dostum elektrik tost makinesinin alternatifi degil bu urun. elektrikli tost makinesi varken bunu almak zaten mantiksiz. elektrikli ile her turlu izgarayi yaparsin kac tane tostu ayni anda yaparsiniz. bununla tek tostla ugrassirsiniz.. neyse ne istiyorsaniz alin... ben sadece uyardim... elektrikli makine ile karsilastirmak bile komik.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şayet gerçekten döküm tava ise minimum 6-7 kg gelmesi lazım. döküm tavaların özelliklerine bakın ortalama büyüklükte bir döküm tava bile 4-5 kilodan hafif olmuyor.

tost konusuna gelince, bu tarz malzemelerde ısı dağılımını homojen sağlayamazsınız haliyle makinedeki gibi her tarafı eşit kızarmış ve yanmamış bir tost elde etmek çok zor, hatta içindeki kaşarın erimesi için ekmeği yanık yada yanığa yakın almanız mümkün. şayet gerçekten dökümse et kızartmak için kullanmak çok daha mantıklı.

bu arada konu sahibi arkadaşım, fırsat olduğunu düşünüp paylaşım yapmışsın teşekkürler ama ürünün satıcısı gibi her yoruma kontra yapmana gerek yok, ürünü 2 gün önce almışsın ama ürünle alakalı görsel yada bilgi vermiyorsun. ağırlığı nedir malzemesi gerçek döküm mü, bunları açıklasan kafi bence

• Böyle bir kampanya çıkıyor.

Emsan tost grill (ocak üstü) 70 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.